Brf Kronhöjden

Nu har Västtrafik beslutat att Partille snart ligger i samma zon som Göteborg. Tänk om drömmen om innerstan är en trea i Partille. Härlig inglasad balkong, mer utrymme, fria vyer och 10 min till citylivet. Välkommen till din nya verklighet!

 • Gamla Kronvägen
 • 74 lägenheter

Brf Kronhöjden

Nu har Västtrafik beslutat att Partille snart ligger i samma zon som Göteborg. Tänk om drömmen om innerstan är en trea i Partille. Härlig inglasad balkong, mer utrymme, fria vyer och 10 min till citylivet. Välkommen till din nya verklighet!

 • Gamla Kronvägen
 • 74 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Fakta

 • Rum 1-4 rum och kök
 • Pris 1 850 000-5 000 000 kr
 • Avgift 2 374-4 852 kr/mån

Visningar

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Kyrktorget, Partille

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Kyrktorget, Partille

+ Visa fler bilder (41 st)

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Kontakt

Säljare
Carina Ekenram Hagh

 • Byggstart

  December 2017
 • Visningslägenhet

  Juni 2019
 • Inflyttning

  Prel. kvartal 4 2019

Om projektet

Bostadsrätter vid Allum och Kyrktorget i Partille

Välkommen till Partilles nya landmärke vid Allum och Kyrktorget. Här är det lika lätt att falla för stadslivet som för de nyproducerade lägenheterna. Bli den första som köper en av dessa lägenheter och flyttar in i någon av de högt belägna 2:orna eller i någon av de välplanerade 3:orna på 80 kvm. Här bor du med stor balkong, öppna vyer och torget precis utanför dörren med alla service du kan tänka dig. Preliminär inflyttning beräknas starta kvartal 4, 2019.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningshelgen den 31/8-1/9 kl. 12-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Unikt drömboende i Partille - ta hissen till centrum

Tänk om drömmen om innerstan är en 3:a i Partille. Här får du mer för pengarna; fler kvadratmeter, fria vyer och ett helt nytt boende där ingen annan bott före dig. Tåget tar dig till Göteborgs centralstation på 10 minuter och dessutom finns andra goda kommunikationer.

Visningslägenhet

På Gamla Brovägen 13 i Partille (mitt emot Willys) har vi en visningslägenhet där vi välkomnar alla på öppna visningar. Visningslägenheten är en inredd 3:a på 80 kvadrat. Varmt välkomna!

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Bygget är i full gång - se filmen

Läs mer

 

 

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Framtidens Partille

Partille kommun ska gå från att vara en ordinär förort till att bli en attraktiv och hållbar förstad. Förutom att Allum expanderar och skapar fler arbetstillfällen börjar den nya tidens Partille ta form. Det innebär många nya bostäder, spännande landskapsförändringar som till exempel lek- och aktivitetsparken vid Säveån, utbyggd kommunal service och ett modernt tilltalande centrum. Vi på Riksbyggen är stolta över att få vara med och bygga upp Partilles identitet som en hållbar kommun i framkant. 

Brf Kronhöjden kommer därför inte bara bli ett bostadshus. Det kommer bli ett landmärke och en symbol för det nya moderna Partille. Husen kommer att ligga nästan mitt på torget i anslutning till Allum med närheten till kollektivtrafik, buss och pendeltåg, och nära till service och butiker.

Mer fakta

Golv: Trestavig mattlackad ekparkett. Sockel i ekfanér.
Vägg: Målning. Stänkskydd av kakel ovan arbetsbänk.
Tak: Målning.
Övrigt: Inredning enligt planlösnings ­ blad. Kyl och frys, kombinerad kyl/ frys. Mikro i väggskåp, ugn i bänk ­ skåp under induktionshäll. Diskmaskin i vitt utförande. Integrerad spiskåpa. Vitlackerad skåpslucka. Belysning under väggskåp. Bänk ­ skiva i laminat med underlimmad diskbänk. Halvväggens överliggare är av kalksten, gäller vissa lägenheter enligt planlösningsblad.

Golv: Trestavig mattlackad ekparkett. Sockel i ekfanér.
Vägg: Målning.
Tak: Målning.
Övrigt: Fönsterbänk av kalksten.

Golv: Klinker.
Vägg: Kakel.
Tak: Målning.
Övrigt: Inredning enligt planlösningsblad. Badrumsmöbel med spegelskåp och belys ­ ning. Krokar för handdukar och toalettpappershållare. Golvstående WC -stol i vitt porslin. Tvättmaskin och torktumlare, kombimaskin i 1:or. Bänkskiva i laminat och väggskåp med belysning ovan maskiner, ej i 1:or och 2:or 52 kvm. Duschväggar och kombinerad handdukstork för både vatten och eldrift. Takbelysning.

Balkong
Golv: Omålad betong.
Vägg: Betong och fasadskivor målad enligt fasadkulör.
Tak: Omålad betong alternativt kanalplast.
Övrigt: Räcke i klarglas med handledare i aluminium. Eluttag. Belysning på vägg. Inglasning.

Uteplats, entrévåning
Golv: Marksten av betong. Vägg: Betong målad enligt fasadkulör. Tak: Omålad betong. Övrigt: Eluttag. Belysning på vägg. Uteplats avgränsad med häck.

Totalt finns det 40 garageplatser. Av de 40 platserna är fem stycken laddplatser för elbil. Kostnaden för garage med laddplats blir 950 kronor plus egen elförbrukning. Övriga 35 vanliga garageplatser kostar 950 kronor. 

Kunder som köper lägenhet som kostar över 3 400 000 kronor får förtur till garageplats. Idag finns två lägenheter som kostar 3 400 000 kronor. Kunden med bäst köplats som köper någon av dessa två lägenheter får även förtur till parkering.   

Kunder som köper lägenheter som kostar under 3 400 000 kronor och inte har förtur till garageplats erbjuds att stå i kö. Kön till garageplats har samma turordning som för köp av lägenhet, det vill säga Förturskunder efter köpoäng först och sedan övriga kunder.

Anmäl intresse till projektet Brf Kronhöjden

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Carina Ekenram Hagh

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp