Brf Kronhöjden

Nu har Västtrafik beslutat att Partille snart ligger i samma zon som Göteborg. Tänk om drömmen om innerstan är en trea i Partille. Härlig inglasad balkong, mer utrymme, fria vyer och 10 min till citylivet. För dig som kör bil går det att hyra p-plats i garaget. Du har möjlighet att flytta in redan i år. Välkommen till din nya verklighet!

 • Gamla Kronvägen
 • 74 lägenheter

Brf Kronhöjden

Nu har Västtrafik beslutat att Partille snart ligger i samma zon som Göteborg. Tänk om drömmen om innerstan är en trea i Partille. Härlig inglasad balkong, mer utrymme, fria vyer och 10 min till citylivet. För dig som kör bil går det att hyra p-plats i garaget. Du har möjlighet att flytta in redan i år. Välkommen till din nya verklighet!

 • Gamla Kronvägen
 • 74 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 1-4 rum och kök
 • Pris 1 850 000-5 000 000 kr
 • Avgift 2 303-4 852 kr/mån

Kontakt

Säljare
Carina Ekenram Hagh
+ Visa fler bilder (40 st)

 • Byggstart

  December 2017
 • Visningsbostad

  Juni 2019
 • Inflyttning

  Prel. kvartal 4 2019

Om projektet

Bostadsrätter vid Allum och Kyrktorget i Partille

Välkommen till Partilles nya landmärke vid Allum och Kyrktorget. Här är det lika lätt att falla för stadslivet som för de nyproducerade lägenheterna. Bli den första som köper en av dessa lägenheter och flyttar in i någon av de högt belägna 2:orna eller i någon av de välplanerade 3:orna på 80 kvm. Här bor du med stor inglasad balkong, öppna vyer och torget precis utanför dörren med alla service du kan tänka dig. Inflyttning startar kvartal 4 2019.

Kan jag komma på visning?

Självklart! Varmt välkommen att kontakta Carina för ett besök i visningslägenheten. Visningslägenheten är en inredd 3:a om 80 kvadrat.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Innergården – föreningens oas mitt i staden

Föreningens upphöjda innergård når bara boende med nyckelbricka. Här planterar vi blommande växter, anlägger lekplats åt de små och placerar ut bänkar och bord. Gröna tak och fågelholkar bidrar också till trivsel. Här finns också föreningens gemensamhetslokal som enkelt bokas för kalas och fest.  Får du gäster sover de gott här under sitt besök då lokalen är inredd även för övernattning. 

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Framtidens Partille

Partille kommun ska gå från att vara en ordinär förort till att bli en attraktiv och hållbar förstad. Förutom att Allum expanderar och skapar fler arbetstillfällen börjar den nya tidens Partille ta form. Det innebär många nya bostäder, spännande landskapsförändringar som till exempel lek- och aktivitetsparken vid Säveån, utbyggd kommunal service och ett modernt tilltalande centrum. Vi på Riksbyggen är stolta över att få vara med och bygga upp Partilles identitet som en hållbar kommun i framkant. 

Brf Kronhöjden kommer därför inte bara bli ett bostadshus. Det kommer bli ett landmärke och en symbol för det nya moderna Partille. Husen kommer att ligga nästan mitt på torget i anslutning till Allum med närheten till kollektivtrafik, buss och pendeltåg, och nära till service och butiker.

Mer fakta

Golv: Trestavig mattlackad ekparkett. Sockel i ekfanér.
Vägg: Målning. Stänkskydd av kakel ovan arbetsbänk.
Tak: Målning.
Övrigt: Inredning enligt planlösnings ­ blad. Kyl och frys, kombinerad kyl/ frys. Mikro i väggskåp, ugn i bänk ­ skåp under induktionshäll. Diskmaskin i vitt utförande. Integrerad spiskåpa. Vitlackerad skåpslucka. Belysning under väggskåp. Bänk ­ skiva i laminat med underlimmad diskbänk. Halvväggens överliggare är av kalksten, gäller vissa lägenheter enligt planlösningsblad.

Golv: Trestavig mattlackad ekparkett. Sockel i ekfanér.
Vägg: Målning.
Tak: Målning.
Övrigt: Fönsterbänk av kalksten.

Golv: Klinker.
Vägg: Kakel.
Tak: Målning.
Övrigt: Inredning enligt planlösningsblad. Badrumsmöbel med spegelskåp och belys ­ ning. Krokar för handdukar och toalettpappershållare. Golvstående WC -stol i vitt porslin. Tvättmaskin och torktumlare, kombimaskin i 1:or. Bänkskiva i laminat och väggskåp med belysning ovan maskiner, ej i 1:or och 2:or 52 kvm. Duschväggar och kombinerad handdukstork för både vatten och eldrift. Takbelysning.

Balkong
Golv: Omålad betong.
Vägg: Betong och fasadskivor målad enligt fasadkulör.
Tak: Omålad betong alternativt kanalplast.
Övrigt: Räcke i klarglas med handledare i aluminium. Eluttag. Belysning på vägg. Inglasning.

Uteplats, entrévåning
Golv: Marksten av betong. Vägg: Betong målad enligt fasadkulör. Tak: Omålad betong. Övrigt: Eluttag. Belysning på vägg. Uteplats avgränsad med häck.

Alla lägenheter kvar till försäljning har förtur till P-plats i garage.

Anmäl intresse till projektet Brf Kronhöjden

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp