Stora visnings-dagen 2/2
Stora visnings-dagen 2/2

Brf Korseberg Strand

1 475 000–2 975 000 kr

Nyproducerade bostadsrätter i Korseberg utanför Vänersborg i modern och stilren anda med antingen balkong eller uteplats. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 1 475 000–2 975 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 66–91 kvm
Avgift 3 789–5 025 kr/mån
Våningar 2
Lägenheter 40
Status Försäljning pågår

Visningar

Söndag 2 februari 11:00-14:00

Välkommen på stora visningsdagen. Då öppnar vi dörrarna till din nya verklighet på Bryggvägen 1B

Kontakt

Jan Rundberg
Fastighetsmäklare

 • Planerad

  Mars 2018
 • Säljstart Förtur

  15/11 2018
 • Säljstart

  Januari 2019
 • Byggstart

  Maj 2019
 • Inredningsval

  Hösten 2019
 • Inflyttning

  Prel. hösten 2020

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Vänersborg

I det grönskande området i direkt anslutning till Vassbotten i Vänersborg startar vi nu försäljningen av 40 nya bostadsrätter i modern och stilren anda. Det blir om två till fyra rum och kök i två plan med antingen balkong eller uteplats. Preliminär inflyttning hösten 2020.

Villakänsla i Vänersborg

Vid sidan av Vassbotten, i Korseberg, bygger vi 40 nya bostadsrätter i tio olika villaliknade bostäder med antingen balkong eller uteplats. Bostadsrätter om två till fyra rum och kök på mellan 66 och 91 kvadratmeter. Här bor du i en magisk miljö med utsikt över solglittrande vattenspegel, svajande vass och blomstrande äppelträd. Vi vill skapa en villakänsla med öppna ytor och grönska men utan alla måsten. Som bostadsrättsinnehavare i Brf Korseberg strand slipper du allt underhållsarbete. Här behöver du inte lägga någon tid och energi på varken huset eller gården, det sköts åt dig så att du kan njuta mer av ditt hem.

Hög kvalitet inifrån och ut

En känsla av hög kvalitet med stora ljus- och naturinsläpp har legat i fokus i skapandet av bostadsrätterna. Med fönster i tre väderstreck och öppen planlösning kommer lägenheterna att fyllas av ljus och rymd. Från varje lägenhet kommer du även kunna ta dig ut på din egen balkong eller uteplats i västerläge, med utsikt mot kvällssolen över Vänern. 

Husen byggs med naturen i fokus. Två bryggor kommer att anläggas på gården och tillsammans med naturlekplatsen i parken blir området levande och tilltalande. Som boende har du tillgång till en rymlig gemensamhetslokal med kök och övernattningsmöjligheter för släkt och vänner. 

Hållbara och energisnåla hem

Vårt mål är att skapa en hållbar verklighet för dig som flyttar in i Brf Korseberg Strand, både ekonomiskt, miljömässigt och socialt. Vi vill minska användningen av ändliga resurser och samtidigt erbjuda dig ett sunt inomhusklimat. Med husens energisnåla uppvärmning kommer förbrukningen för lägenheterna att ligga en bra bit under rådande normer. Vilket ger dig mer pengar över till annat. I parken kommer vi att plantera fruktträd, växter och blommor för att bidra med en ökad växtlighet och pollinering. För att skapa en trygg och hållbar social miljö kommer vi att bygga grillplats och odlingslådor i parkerna.

 

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Korseberg Strand

Här kan du bo och leva hållbart. Vi har arbetat för att huset ska ha höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Sedumtak
Dagvattenmagasin
Växter för pollinering
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Intresserad av att köpa en lägenhet i Vänersborg?

Anmäl ditt intresse längre ner på sidan så får du löpande information under processens gång. Kontakta även gärna vår mäklare Jan och boka en tid hos honom för att se vår visningslägenhet i Vänersborg. Du är också välkommen på någon av våra visningar för Vänersborgsbostäderna. Du når Jan på mejl eller på telefon 0521-610 02.

Du kan följa försäljning lite lägre ner på sidan där du ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda allt eftersom. I säljbroschyren kan du läsa om lägenheterna och området och få svar på många av dina frågor. Här hittar du våra nyproducerade bostäder i Vänersborg billigt!

Gå på rundvandring i en tvåa redan nu!

 • Filmen visar en lägenhet på två rum och kök och är inspiration för hur lägenheterna kan komma att se ut. Avvikelser kan dock komma att ske.
 • Om filmen ser konstig ut byt till en annan webbläsare.
 • I mobilen visas filmen genom att du klickar på länken till YouTube (för det behöver du ha YouTube-appen installerad).

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Idyll vid vattnet och nära till skolor

I Korseberg Strand bor man i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, grönska och naturlig rekreation - bara tre kilometer från centrala Vänersborg. Bostäderna är belägna nära till förskola och skolor, busshållplatser och Överby köpcentrum. Dessutom har man alla möjligheter till en aktiv fritid. Vi skapar ett boende som bjuder in till gemenskap och ett liv nära naturen. Precis utanför dörren möts man av Vassbotten och Vänerns badplatser Ursand, Skräcklan, Nordkroken och Sikhall – och i centrum ligger badanläggningen Vattenpalatset. Utöver Nygårdsängens naturreservat sträcker sig strandpromenaden bort mot centrum och Vänersborgs historiska kvarter.

Kommunikationer

Med bil tar man sig snabbt och enkelt till Trollhättan med hjälp av E45 – eller till Uddevalla via Riksväg 45. De som åker kollektivt har en hållplats precis i anslutning till området. Med buss 680 är man i Vänersborg centrum på fem minuter och med 65:an är du i Trollhättan centrum på en kvart. Kommunikationsläget och möjligheterna är bra även för dig som föredrar att gå eller cykla.

Mer fakta

Golv: Ekparkett, 3-stav, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Vitmålad microlit. Stänkskydd av kakel, vit, blank 2003500 mm stående, ljusgrå fog.
Tak: Målat, vit.
Inredning: Skåpsinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i rostfritt stål. Platinagrå bänkskiva av laminat med rak kant och underlimmad diskho. Köksblandare, krom. LED-belysning under väggskåp. 
Utrustning: Vitvaror från Bosch. Infälld induktionshäll. Inbyggnadsugn, vit. Inbyggnadsmikro, vit. Kyl, vit. Frostfri frys, vit. Vit diskmaskin. Spisfläkt från Bosch.

Golv: Klinker, varmgrå, matt, 1003100 mm, mellangrå fog.
Väggar: Kakel, vitt, blank, 4003250 mm, liggande, ljusgrå fog.
Tak: Målat, vit.
Inredning: Golvmonterad WC-stol. Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ, vita. Tvättställsblandare, krom. Spegel med belysning. Duschväggar i klarglas med silverprofiler. Duschblandare och duschset, krom. Vit bänkskiva av laminat med rak kant. Väggskåp från Vedum med vita släta luckor. Handduks- och klädkrokar, krom. Toalettpappershållare, krom. Takbelysning. Handdukstork, krom.
Utrustning: Tvättmaskin och torktumlare från Bosch, vita.

Golv: Ekparkett, 3-stav, mattlackad.
Golvsockel: Ek.
Väggar: Vitmålad microlit.
Tak: Målat, vit.

Golv: Klinker 2003200 mm enligt markering på ritning ca 1 m2. Ekparkett, 3-stav, mattlackad.
Golvsockel: Ek.
Väggar: Vitmålad microlit.
Tak: Målat, vit.
Inredning: Skjutdörrsgarderober, Spegeldörrar, profiler silver. Hylla och klädstång, vita. Hatthylla ek/rostfri.

Utanför entrén till varje hus finns kallförråd som hör till lägenheten samt cykelparkering under tak. Det finns en carportplats till varje lägenhet och i området finns det gästparkeringar.

Anmäl intresse till Brf Korseberg Strand

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp