Planerat
Planerat

Brf Korseberg Fjärd

Intresset av att köpa nyproduktion i Korseberg är stort. Anledningarna är många, men just närheten till natur och vatten gör det väldigt speciellt. Här finns alla möjligheter att ta tillvara livets alla guldstunder. Och ge vardagen en ny dimension. Välkommen till en sjönära verklighet.

Bostadsfakta

Pris 0 kr
Rum 1–5 rum och kök
Area 34–114 kvm
Avgift 0 kr/mån
Våningar 5
Lägenheter 54
Status Planerat

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Korseberg, Vänersborg

De två första etapperna i anslutning till Vassbotten, Korseberg Park och Korseberg Strand, har fått mycket uppmärksamhet och skapade stor efterfrågan när de släpptes. Nu planerar vi etapp tre, Korseberg Fjärd, ett flerbostadshus med yteffektiva lägenheter i olika storlekar och planlösningar. Många av dem med sjöutsikt. Ett boende de flesta bara drömmer om – ett vardagsliv nära natur och vatten.

Lägenheter i många olika storlekar

Varje skrymsle i fastigheten har utnyttjats maximalt för att undvika onödiga överytor. Resultatet har blivit ett brett utbud av lägenhetsstorlekar, från ettor på 34 kvadrat till femmor på 114 kvadrat. Extra mycket kraft har lagts på de 54 lägenheternas rymd, ljusaxlar och fönstersättningar för att maximera ljus- och naturinsläpp.

Preliminärt prisspann

Redan nu kan vi presentera ett preliminärt prisspann för resp storlek:

Storlek Insats Månadsavgift 
1–2 rok 775 000–1 425 000 kr 2 400–3 000 kr/mån 
3 rok 1 750 000 –2 600 000 kr 3 850–4 300 kr/mån 
4 rok 2 300 000– 2 900 000 kr 4 600–4 800 kr/mån 
5 rok 3 875 000–3 995 000 kr 5 400–5 600 kr/mån

I månadsavgiften ingår: Värme och förråd.

Övriga driftkostnader som tillkommer: Förbrukning av varm och kall-vatten (mäts individuellt), Förbrukning av hushållsel (mäts individuellt), Av Brf vald fiberleverantör (bredband, grundutbud TV, avgift för fast telefoni).

Total kostnad för dessa driftskostnader ligger på mellan 500- 1 200 kr/ mån beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Hyrköp – hjälper unga till bostad

Vi vill göra det enkelt för unga att hitta en egen bostad. Därför har vi lanserat en modell vi kallar Hyrköp, som vänder sig till dig under 35 år. Hyrköp innebär att du som inte har något förstahandskontrakt eller äger en bostad har möjlighet att hyra en lägenhet med möjlighet att köpa den inom fem år. I Brf Korseberg Fjärd kommer vi efter första säljstarten reservera 3-5 lägenheter för Hyrköp och återkomma när vi planerar att släppa dessa. Du anmäler intresse som vanligt till projektet och de som är med i Riksbyggen Förtur har förtur även till dessa lägenheter. Det här är hyrköp.

Solceller på taket

Du som köper en lägenhet här kommer även att ha tillgång till en stor gemensamhetslokal med kök och övernattningsmöjlighet i gästlägenhet. Det finns en parkering till varje lägenhet och är du tidigt ute kan du välja på garage, carport eller öppen parkering. Har du elbil? Då kommer vi att utrusta din plats med en elbilsladdare. Det kommer även att finnas några extra platser att hyra för dig som har två bilar, även här gäller i den turordning man tecknar sig för en lägenhet.

Det finns ett övergripande hållbarhetstänk kring huset, bland annat så kommer det certifieras enligt Miljöbyggnad nivå Silver, det kommer vara solceller på taket och elbilsladdare kommer installeras till ett antal platser. 

Bra kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta. Med bil går det snabbt och enkelt att ta sig till Trollhättan via E45 eller till Uddevalla via Riksväg 44. Busshållplats finns i området. Läget är också väldigt bra för de som föredrar att gå eller cykla.

Få tid över till livets viktiga

Det går inte att komma ifrån, att bo i en bostadsrätt är bekymmersfritt. Alla måsten är som bortblåsta. Har du tröttnat på husfix och helst vill slippa alla underhållsarbeten har du hittat hem. Du flyttar in i en ny och toppmodern lägenhet med alla bekvämligheter du kan önska dig. Dessutom, tänk på all tid du får över. Tid du kan lägga på sådant som verkligen är viktigt för dig.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Höst 2020
 • Säljstart

  Höst 2020
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Bo i naturen, 3 km till centrum

Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig.

Korseberg Fjärd är ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, nära grönska och natur. Här finns alla möjligheter till en aktiv fritid. På promenadavstånd från bostaden ligger Vassbotten och flera badplatser. Här kan du också fiska eller utöva vattensporter. Många uppskattar också närheten till Onsjö Golfklubbs 18-hålsbana.

I Vänersborgs pittoreska och charmiga centrum blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger, bra shopping, service, gatumusikanter och Vänerns inramning ger staden dess gemytliga identitet.

Anmäl intresse till Brf Korseberg Fjärd

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.