Säljstart pågår
Säljstart pågår

Brf Korseberg Fjärd

775 000–3 995 000 kr

Nu har vi säljstartat Brf Korseberg Fjärd! Med närhet till natur och vatten blir ditt nya boende väldigt speciellt. Här finns alla möjligheter att ta tillvara livets alla guldstunder. Ge vardagen en ny dimension. Sista datum att skicka in val av lägenhet är 2 november. Välkommen till en sjönära verklighet.

Bostadsfakta

Pris 775 000–3 995 000 kr
Rum 1–5 rum och kök
Area 34–114 kvm
Avgift 2 383–5 564 kr/mån
Våningar 5–7
Lägenheter 54
Status Försäljning pågår

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Måndag 2 november 00:00-00:00

Välkommen att kontakta mig för att boka din tid att kika på husmodell & resonera kring lägenhetsval!

Söndag 15 november 11:00-14:00

Välkommen på stora visningsdagen för att kika på husmodell & få info vilka lägenheter som är lediga!

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Korseberg, Vänersborg

Nu säljstartar vi den tredje etappen i anslutning till Vassbotten. Hitta ditt nya boende i Korseberg Fjärd, ett flerbostadshus med yteffektiva lägenheter i olika storlekar och planlösningar. Många av dem med sjöutsikt. Ett boende de flesta bara drömmer om – ett vardagsliv nära natur och vatten.

Säljstart av Brf Korseberg Fjärd

Sista dag att skicka in val av lägenhet 2 november.

Nu är det äntligen dags för etapp 3: Korseberg Fjärd, som många kunder väntat på. Intresset av att köpa nyproduktion i Korseberg är stort och anledningarna är många, men just närheten till natur och vatten gör det väldigt speciellt. Ni erbjuds ett generöst och modernt boende där arkitekterna har tagit tillvara på platsens kvaliteter; ljuset, utsikten och närheten till natur och stad. Välkommen till en sjönära verklighet.

I vår säljbroschyr hittar du alla fakta och planlösningar. Låt dig inspireras och hitta din favoritlägenhet. Priser hittar du i foldern Val av bostad det är den du ska fylla i och skicka in innan den 2 november för att kunna utnyttja din förtur som medlem i Riksbyggen Förtur. Den är inte på något sätt bindande utan visar bara ditt fortsatta intresse så fyll i så många av lägenheterna som du kan tänka dig.

Vad händer efter den 2 november? Då kommer vi köplacera efter poäng i Riksbyggen Förtur och börja kontakta er enligt den turordningen. Du behöver vara redo för att ta ett relativt snabbt köpbeslut så förbered dig redan innan med ett lånelöfte. Efter du tackat ja till den lägenhet du blivit erbjuden så bokar vi tid för att skriva förhandsavtal och det är ett bindande avtal. I samband med förhandsavtalet betalar du ett förskott om 2 % av insatsen, dock max 75 000 kr.

Gällande inredningen i Brf Korseberg Fjärd så har vi tagit fram olika designlinjer för kök och badrum, dels ett grundutförande men du kan även se vilka möjliga tillval som finns i vårt inredningsmagasin. Vi har även byggt upp en 3D visningslägenhet för kök och badrum där du kan leka med de olika inredningslinjerna för att se hur det blir redan nu och hitta din stil. Priser på tillval kommer presenteras i samband med inredningsstarten som påbörjas några månader efter byggstart.

Lägenheter i många olika storlekar

Varje skrymsle i fastigheten har utnyttjats maximalt för att undvika onödiga överytor. Resultatet har blivit ett brett utbud av lägenhetsstorlekar, från ettor på 34 kvadrat till femmor på 114 kvadrat. Extra mycket kraft har lagts på de 54 lägenheternas rymd, ljusaxlar och fönstersättningar för att maximera ljus- och naturinsläpp.

Hyrköp – hjälper unga till bostad

Vi vill göra det enkelt för unga att hitta en egen bostad. Därför har vi lanserat en modell vi kallar Hyrköp, som vänder sig till dig under 35 år. Hyrköp innebär att du som inte har något förstahandskontrakt eller äger en bostad har möjlighet att hyra en lägenhet med möjlighet att köpa den inom fem år. I Brf Korseberg Fjärd kommer vi efter första säljstarten reservera 3-5 lägenheter för Hyrköp och återkomma när vi planerar att släppa dessa. Du anmäler intresse som vanligt till projektet och de som är med i Riksbyggen Förtur har förtur även till dessa lägenheter. Det här är hyrköp.

Solceller på taket

Du som köper en lägenhet här kommer även att ha tillgång till en stor gemensamhetslokal med kök och övernattningsmöjlighet i gästlägenhet. Det finns en parkering till varje lägenhet och är du tidigt ute kan du välja på garage, carport eller öppen parkering. Har du elbil? Då kommer vi att utrusta din plats med en elbilsladdare. Det kommer även att finnas några extra platser att hyra för dig som har två bilar, även här gäller i den turordning man tecknar sig för en lägenhet.

Det finns ett övergripande hållbarhetstänk kring huset, bland annat så kommer det certifieras enligt Miljöbyggnad nivå Silver, det kommer vara solceller på taket och elbilsladdare kommer installeras till ett antal platser. 

Bra kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta. Med bil går det snabbt och enkelt att ta sig till Trollhättan via E45 eller till Uddevalla via Riksväg 44. Busshållplats finns i området. Läget är också väldigt bra för de som föredrar att gå eller cykla.

Få tid över till livets viktiga

Det går inte att komma ifrån, att bo i en bostadsrätt är bekymmersfritt. Alla måsten är som bortblåsta. Har du tröttnat på husfix och helst vill slippa alla underhållsarbeten har du hittat hem. Du flyttar in i en ny och toppmodern lägenhet med alla bekvämligheter du kan önska dig. Dessutom, tänk på all tid du får över. Tid du kan lägga på sådant som verkligen är viktigt för dig.

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel lägenheten så den passar just dig. Välj bland färg på köksluckor och andra tillval. Klicka in i vår 3D-väljare och prova vad som passar i ditt nya hem.

Till inredningsportalen

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  14 Oktober
 • Säljstart

  Vinter 2020
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Bo i naturen, 3 km till centrum

Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig.

Korseberg Fjärd är ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, nära grönska och natur. Här finns alla möjligheter till en aktiv fritid. På promenadavstånd från bostaden ligger Vassbotten och flera badplatser. Här kan du också fiska eller utöva vattensporter. Många uppskattar också närheten till Onsjö Golfklubbs 18-hålsbana.

I Vänersborgs pittoreska och charmiga centrum blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger, bra shopping, service, gatumusikanter och Vänerns inramning ger staden dess gemytliga identitet.

Anmäl intresse till Brf Korseberg Fjärd

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede.