Boka privat visning
Boka privat visning

Brf Korseberg Fjärd

775 000–3 995 000 kr

Försäljning pågår av 54 st ljusa och moderna lägenheter i Korseberg. Du som ser detta nu och är intresserad, skicka in en intresseanmälan så tar jag kontakt med dig. Du kan även följa försäljningen antingen via prislistan nedan eller i funktionen Bostadsväljaren, där du ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda.

Bostadsfakta

Pris 775 000– 3 995 000 kr
Rum 1–5 rum och kök
Area 34–114 kvm
Avgift 2 383–5 564 kr/mån
Våningar 5–7
Lägenheter 54
Status Försäljning pågår

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Välkommen på privat visning

Onsdag 27 januari 15:00-17:00

Välkommen på privat visning. Tidsbokning krävs- maila/ring för tid. Adress: Bryggvägen 1B Vänersborg

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Korseberg, Vänersborg

Nu är försäljningen igång i den tredje etappen i anslutning till Vassbotten. Hitta ditt nya boende i Korseberg Fjärd, ett flerbostadshus med yteffektiva lägenheter i olika storlekar och planlösningar. Många av dem med sjöutsikt. Ett boende de flesta bara drömmer om – ett vardagsliv nära natur och vatten. Just nu pågår försäljning av lägenheterna på den öppna marknaden. Välkommen till din nya verklighet!

Hyrköp – hjälper unga till bostad

Vi vill göra det enkelt för unga att hitta en egen bostad. Därför har vi lanserat en modell vi kallar Hyrköp, som vänder sig till dig under 35 år. Hyrköp innebär att du som inte har något förstahandskontrakt eller äger en bostad har möjlighet att hyra en lägenhet med möjlighet att köpa den inom fem år. I Brf Korseberg Fjärd är fem lägenheter reserverade för Hyrköp, varav fyra redan är tecknade, så det finns en lägenhet kvar. Du kan anmäla ditt intresse för Hyrköp genom att maila ansvarig säljare på louise.stenbom@riksbyggen.se. Här kan du läsa mer kring Hyrköp:  Det här är hyrköp.

Försäljning av Brf Korseberg Fjärd

Försäljning pågår, först till kvarn.

Försäljningen är i full gång på den öppna marknaden. Hör av dig angående den specifika lägenhet som du önskar, innan någon annan hinner före.

Intresset av att köpa nyproduktion i Korseberg är stort och anledningarna är många, men just närheten till natur och vatten gör det väldigt speciellt. Ni erbjuds ett generöst och modernt boende där arkitekterna har tagit tillvara på platsens kvaliteter; ljuset, utsikten och närheten till natur och stad. Välkommen till en sjönära verklighet.

I vår säljbroschyr hittar du alla fakta och planlösningar. Låt dig inspireras och hitta din favoritlägenhet.

Gällande inredningen i Brf Korseberg Fjärd så har vi tagit fram olika designlinjer för kök och badrum, dels ett grundutförande men du kan även se vilka möjliga tillval som finns i vårt inredningsmagasin. Vi har även byggt upp en 3D visningslägenhet för kök och badrum där du kan leka med de olika inredningslinjerna för att se hur det blir redan nu och hitta din stil. Priser på tillval kommer presenteras i samband med inredningsstarten som påbörjas några månader efter byggstart.

Möjlighet att påverka din parkeringsplats

I samband med att vi tecknar förhandsavtalet får du som kund även möjlighet att välja den specifika parkeringsplats som du önskar. Du kan välja mellan garage, carport och öppen parkeringsplats. Även för parkeringsplatserna gäller först till kvarn så det är bra att vara ute i god tid!

Lägenheter i många olika storlekar

Varje skrymsle i fastigheten har utnyttjats maximalt för att undvika onödiga överytor. Resultatet har blivit ett brett utbud av lägenhetsstorlekar, från ettor på 34 kvadrat till femmor på 114 kvadrat. Extra mycket kraft har lagts på de 54 lägenheternas rymd, ljusaxlar och fönstersättningar för att maximera ljus- och naturinsläpp.

Solceller på taket

Du som köper en lägenhet här kommer även att ha tillgång till en stor gemensamhetslokal med kök och övernattningsmöjlighet i gästlägenhet. Det finns en parkering till varje lägenhet och är du tidigt ute kan du välja på garage, carport eller öppen parkering. Har du elbil? Då kommer vi att utrusta din plats med en elbilsladdare. Det kommer även att finnas några extra platser att hyra för dig som har två bilar, även här gäller i den turordning man tecknar sig för en lägenhet.

Det finns ett övergripande hållbarhetstänk kring huset, bland annat så kommer det certifieras enligt Miljöbyggnad nivå Silver, det kommer vara solceller på taket och elbilsladdare kommer installeras till ett antal platser. 

Bra kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta. Med bil går det snabbt och enkelt att ta sig till Trollhättan via E45 eller till Uddevalla via Riksväg 44. Busshållplats finns i området. Läget är också väldigt bra för de som föredrar att gå eller cykla.

Få tid över till livets viktiga

Det går inte att komma ifrån, att bo i en bostadsrätt är bekymmersfritt. Alla måsten är som bortblåsta. Har du tröttnat på husfix och helst vill slippa alla underhållsarbeten har du hittat hem. Du flyttar in i en ny och toppmodern lägenhet med alla bekvämligheter du kan önska dig. Dessutom, tänk på all tid du får över. Tid du kan lägga på sådant som verkligen är viktigt för dig.

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel lägenheten så den passar just dig. Välj bland färg på köksluckor och andra tillval. Klicka in i vår 3D-väljare och prova vad som passar i ditt nya hem.

Till inredningsportalen

placeholder

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  14 Oktober
 • Säljstart

  Vinter 2020
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Se huset och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Bo i naturen, 3 km till centrum

Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig.

Korseberg Fjärd är ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, nära grönska och natur. Här finns alla möjligheter till en aktiv fritid. På promenadavstånd från bostaden ligger Vassbotten och flera badplatser. Här kan du också fiska eller utöva vattensporter. Många uppskattar också närheten till Onsjö Golfklubbs 18-hålsbana.

I Vänersborgs pittoreska och charmiga centrum blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger, bra shopping, service, gatumusikanter och Vänerns inramning ger staden dess gemytliga identitet.

Anmäl intresse till Brf Korseberg Fjärd

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.