Planerat
Planerat

Brf Guldäpplet

De nyproducerade bostadsrätterna på Söder i Uddevalla är som gjorda för dig som vill bo lätt och ledigt – nära centrum, kommunikationer och härlig natur. Välkommen till din nya verklighet.

Bostadsfakta

Lägenheter 33
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Karin Ekström
Sälj- och marknadsansvarig

 • Planerad

  Januari 2020
 • Säljstart Förtur

  Vår 2021
 • Säljstart

  Vår 2021
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

   

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i nya Södergården

Det nya bostadsområdet kommer fungera som en självklar mötesplats med lägenheter som står mitt i händelsernas centrum, med restauranger och shopping runt hörnet. Här gör dessutom närheten till havet att en avkopplande strandpromenad eller ett uppfriskande dopp aldrig är långt bort. Brf Guldäpplet är den tredje föreningen i det nya bostadsområdet Södergården.

Bo nära staden och naturen

Det nya bostadsområdet Södergården ligger bara några minuter från centrala Uddevalla. Det gör att du som boende här har nära till det som får just dig att koppla av. Här får du mixen av mysigt belägna restauranger och shopping såväl som strandpromenader och naturupplevelser.

Nära till det mesta

När man bor i Brf Guldäpplet har man det mesta precis utanför dörren. Här ligger biograf, gym och bibliotek. Och bara några hundra meter från Södergården börjar Uddevalla centrum vilket innebär att man har ett ännu större utbud att tillgå. Här ligger mataffärer, shopping, restauranger och caféer. För att inte prata om närheten till bra kommunikationer. I området ligger även skolor för barn i alla åldrar. Parken förskola med sina tio avdelningar och Sommarhemsskolan F-9 ligger knappa kilometern bort.

1–5 ljusa rum och kök

Lägenheterna är yteffektiva och optimerade utifrån vardagen, medan de gemensamma ytorna, gården och gemensamhetslokalen, kan utnyttjas vid speciella tillfällen när större sällskap samlas. Lägenheterna har olika planlösningar och i de med fyra och fem rum och kök finns även en möjlig frånvalsvägg så möjligheterna är många beroende på vilken verklighet du lever i.

 

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Balkong eller balkonger

Alla lägenheter har minst en rymlig och inglasad balkong och de allra flesta i ett västerläge. Och i lägenheterna på tre rum och uppåt finns till och med två balkonger. Den inglasade mot gården har kvällssol och den öppna utåt gatan har förmiddagssol.

Läs mer

Från bad till naturreservat  

Det självklara utflyktsmålet Strandpromenaden är Uddevallas stolthet. Med det spektakulära trädäcket som sträcker sig runt de branta bergväggarna längs havslinjen. Perfekt för dig som gillar att jogga eller picknicka med kärleken eller favoritboken. Många promenerar den här vägen till Gustavsberg, som är en av Sveriges första badorter. Utöver det finns det naturligt friluftsliv, bland annat populära motionsspår i naturreservatet Emaus i Kapelle. Vill du hellre motionera inomhus finns både simhall och gym inom gångavstånd från Södergården.

Upplagt för utflykter

Läget ger de boende alla möjligheter att upptäcka Västkustens många pärlor. Exempelvis Bohusläns museum, hamnen och inte minst Uddevallas skärgårdsbåtar. Med skärgårdsbåtarna kan man åka på smakfulla skaldjurskryssningar och hoppa på spontana dagsturer till Smögen, Käringön, Bassholmen och Lysekil.

Från karusell till utegym

Eftersom Södergården kommer att bestå av en dynamisk blandning av intressen och åldrar när området är komplett speglar det också den stora gårdens utformning. Här finns allt från karusell, gungor och volträcke till pergolor, bouleplan och utegym med olika träningsredskap.

 

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Guldäpplet

Här kan du bo och leva hållbart. Huset projekteras enligt miljöcertifierat Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Solceller
Sedumtak
Laddstolpar
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Anmäl intresse till Brf Guldäpplet

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till
Upp