Planerat
Planerat

Brf Sjömärket

Planerade nyproducerade bostadsrätter på Lillåudden, ett sjönära området med närhet till centrala Västerås. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 89
Status Planerat

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att kontakta ansvarig säljare och boka en privat visning. I dagsläget har vi inga öppna visningar.

Kontakt

Catarina Tenor
Sälj- och marknadsansvarig

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Västerås

Vid hörnet Sjömärkesgatan och Verksgatan planerar vi att bygga nya lägenheter – alla i bekväm bostadsrättsform. Här bor du med promenadavstånd till både stad och sjö. Du kan intresseanmäla dig redan idag för att få löpande information om bostadsprojektet. Planerad säljstart till hösten 2020.

Sjönära bostadsrätter i Västerås

Lillåudden är ett nytt bostadsområde nära Mälaren i Västerås. Området ligger inte bara nära den glittrande Mälaren utan Västerås centrum med dess rika utbud av service och kvällsliv ligger alldeles intill. Med en promenad över gång- och cykelbron når du Västerås central på cirka 10 minuter och de allra flesta bussanslutningarna passerar centrum och flera går via stationen. Du hittar även Konserthuset och centrum med shopping, kultur, restauranger och caféer bara någon minut därefter. På Lillåudden finns restaurang och pizzeria och ett stenkast intill finns Steam Hotell. Över bron - vid den närbelägna Östra Hamnen ligger mysiga fik och välbesökta restauranger.

Inför försäljningsstarten

Idag pågår utveckling av bostadsprojektet Sjömärket. Planritningar, priser och tidsplaner kommer att presenteras här på bostadssidan inför försäljningsstarten. Om du önskar mer information under byggets gång kan du intresseanmäla dig redan idag. Vill du få förtur vid försäljningsstarten är du välkommen att gå med i Riksbyggen Förtur.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

  Höst 2019
 • Säljstart Förtur

  Höst 2020
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

   

Anmäl intresse till Brf Sjömärket

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.