Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Silvergruvan

Om projektet

Bostadsrätter i Sala

Längsmed Bergslagsgatan i centrala Sala uppför Riksbyggen ett punkthus med sex våningar och 23 bostadsrättslägenheter i form av två till tre rum och kök, 58,5-69 kvadratmeter stora. Planerad inflyttning till hösten 2018.

Lägenhetsväljare

Klicka på bilden eller länken för att komma till lägenhetsväljaren där du kan se planlösningar, insatser och månadsavgifter för samtliga lägenheter i projektet.

Öppna lägenhetsväljaren för Brf Silvergruvan

Guldläge i Silverstaden!

I Sala ”Silverstaden” bygger vi för guld. För det är just vad det är, nämligen guld värt att bo i en nyproducerad lägenhet. Inga skavanker, bara nytt, blankt, oanvänt och fräscht. Självklart har huset hiss och 23 parkeringsplatser med elstolpe finns att hyra för den som önskar. Alla lägenheter har rymliga, härliga, inglasade balkonger.

Här kommer du bo du bekvämt med en grönskande park utanför fönstret och promenadavstånd till Stora Torget. Bara några minuters cykelväg och du är vid järnvägsstationen för snabb access till städerna runtom i Mälardalen och Bergslagen. Det är bara 6,2 mil till Uppsala, knappt 3 mil till Enköping, 3,7 mil till Västerås och 12 mil till Stockholm.

Situationsplan för Brf Silvergruvan

Här kan du se situationsplanen för Brf Silvergruvan

Läs mer

Förtur till Riksbyggens bostäder

Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur välja lägenheter först. Valen hanteras sedan utefter antal förturspoäng. Ju tidigare du registrerar dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du samla inför säljstarten. Läs mer om Riksbyggen Förtur här.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Inredningsval Tillval nu avslutade Dot
 • Icon Inflyttning Planerad inflyttning till hösten 2018 Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Det här projektet har redan fördelats till förtursmedlemmar, men om du är intresserad av ett annat projekt som inte har säljstartat ännu kan du anmäla dig till Riksbyggen Förtur för att öka din möjlighet att välja din drömbostad. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält