Planerat
Planerat

Sommarro 5

Moderna villor med inspirerande och praktiska planlösningar i ett av Karlstads mest populära bostadsområden, granne med Klarälven och närhet till centrum.

Bostadsfakta

Bostäder 20
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Eget hem på Sommarro - En plats för dig

Riksbyggen fortsätter utveckla Södra Sommarro och planerar nu för fortsatt byggnation av ca 20 st småhus. Moderna villor med inspirerande och praktiska planlösningar i ett av Karlstads mest populära bostadsområden, granne med Klarälven och närhet till centrum.

2013 stod den första etappen av småhus klar för inflyttning och sedan dess har området vuxit till ett riktigt fint villakvarter. Den femte och sista etappen av småhus rymmer bostäder med fyra till fem rum och kök på ca 110-140 kvm. Just nu pågår projekteringen av bostäderna och planlösningarna är ännu inte fastställda. Så snart arbetet är klart kommer vi lägga ut mera information. Vi planerar för en säljstart under våren 2021 och du kan redan nu anmäla ditt intresse.

På Södra Sommaro bor du bekvämt och vi färdigställer trädgården med altaner, plattsättning och gräsmatta. Husen säljs med äganderätt och friköpt tomt.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

   

Anmäl intresse till Sommarro 5

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede.