Brf Norra Hammarötassen

Bostadsrätter med villakänsla på Hammarö, strax utanför Karlstad, är en skärgårdsidyll att njuta av året om. Välkommen till din nya verklighet!

 • Annebergsvägen, Hammarö
 • 40 lägenheter

Brf Norra Hammarötassen

Bostadsrätter med villakänsla på Hammarö, strax utanför Karlstad, är en skärgårdsidyll att njuta av året om. Välkommen till din nya verklighet!

 • Annebergsvägen, Hammarö
 • 40 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 548 000-2 848 000 kr
 • Avgift 4 042-5 403 kr/mån
+ Visa fler bilder (10 st)

Kontakt

Säljare
Susanne Jonsson

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

  2018
 • Säljstart

  Augusti 2019
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Höst 2021

Om projektet

Bostadsrätter på Hammarö utanför Karlstad

Hammarö, strax utanför Karlstad, är en skärgårdsidyll att njuta av året om. Här pågår försäljning av 40 kvadratsmarta och flexibla bostadsrätter. Husen byggs i två plan i storlekarna två till fyra rum och kök på 66-91 kvadratmeter med antingen balkong eller uteplats. Bilen ställer du i carport och utanför entrén har du ett kallförråd.

Bearbetning av kön pågår

Just nu pågår försäljning till medlemmar i Riksbyggen Förtur, du kan följa försäljningen nedan. Välkommen att intresseanmäla dig så hör vi av oss så snart köbearbetningen är klar. Du kan följa försäljningen lite längre ner på sidan där du ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda allt eftersom.

I säljbroschyren kan du läsa om lägenheterna och området och få svar på många av dina frågor.

Gå på rundvandring i en tvåa redan nu!

 • Om filmen ser konstig ut byt till en annan webbläsare.
 • I mobilen visas filmen genom att du klickar på länken till YouTube (du måste ha YouTube-appen installerad).

Filmen visar en lägenhet på två rum och kök. Övriga lägenheter har samma planlösning men fönstren är placerade lite annorlunda i vardagsrum/kök.

Läs mer

Naturskönt med stigar och kojor

Området där vi ska bygga ligger mellan Hammar och Anneberg och består idag mest av skog med naturliga upptrampade stigar. Här finns också tydliga tecken på barns lekar med bland annat kojor i träden. Vår ambition är att bevara så mycket skog som möjligt. Fastigheterna kommer att placeras så att angränsande skogsområden går in med kilar mellan husen. Mitt i området, mellan de två byggetapperna, kommer ett större skogsparti att bevaras och fungera som lekyta.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Rumsbeskrivning och områdeskarta

Välj mellan två till fyra rum och kök på 66-91 kvadratmeter. Det är fyra lägenheter i varje hus och de är i två plan med antingen balkong eller uteplats. Planlösningarna är genomgående öppna och smart planerade. De är som gjorda för yngre familjer med eller utan barn eller för dig som bor i villa och vill komma ner i storlek och trädgårdsarbete. Här har du också själv möjlighet att vara med och spara kostnader och miljö då du har individuell mätning av el, varm- och kallvatten. 

Utanför entrén till varje hus finns kallförråd som hör till lägenheten samt cykelparkering under tak. Det finns en carportplats till varje lägenhet och plats för ytterligare en bil framför carporten. I området finns kombinerad handikapp- och gästparkering. De boende kommer även ha tillgång till en gemensamhetslokal där man kan umgås med grannar, släkt och vänner. Se exempel på planlösningar och Situationsplan i dokumenten nedan.”Jag är en äkta ”hammarötass …” sade gode bonden Ekström när vi barn och sommargäster fick åka med i hans kärra, fylld med nyslaget hö. ”Pyttsan”, tyckte hans granne Börjesson, som hade lite fler generationer Hammarö på sitt stamträd. Staffan Ander, chefredaktör på Nya Wermlands-Tidningen

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Närhet till Vänerns vatten

Hammarö är, precis som det låter, en ö i norra delen av Vänern. Omgiven av klippor och glittrande vatten. Samtidigt är det en av Sveriges till ytan minsta kommuner med drygt 16 000 invånare. Storstadspulsen i Karlstad, bara några kilometer bort, bidrar till känslan av att här är det nära till allt. Just närheten till vattnet lockar många att bosätta sig på Hammarö. Ett dopp i Vänern är aldrig längre bort än tio minuter. På vintern förvandlas Vänern till en fantastisk plats för långfärdsskridskor eller för att pimpla. Europas tredje största insjö erbjuder underbara promenader utmed stranden eller klipporna men också fiskeupplevelser. Strax bredvid finns det vandringsleder, naturreservat och ett rikt fågelliv. För den golfintresserade ligger Hammarö golfklubb med 18-hålsbana alldeles vid Vänerns strand.

Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera.

Mycket att göra i Karlstad

För den som söker ett ännu större utbud är Karlstad bara några kilometer bort. En stad som närmar sig 100 000 invånare. Här finns stor valfrihet när det gäller shopping, restauranger, sport, upplevelser och nöjen. Dessutom har Karlstad ett eget universitet.

Skolor

2015 invigde man en ny skola på Bärsta. På Bärstaskolan går de minsta barnen, förskoleklass, 1-6 och man tar sig enkelt med bil eller cykel i vuxet sällskap.
Och inom gång- och cykelavstånd ligger Hammarlundens skola med förskoleklass, låg-, mellan- och högstadieskola.

Kommunikationer

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Anmäl intresse till projektet Brf Norra Hammarötassen

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp