Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Norra Hammarötassen

1 548 000–2 848 000 kr

Bostadsrätter med villakänsla på Hammarö, strax utanför Karlstad, är en skärgårdsidyll att njuta av året om. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 1 548 000–2 848 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 66–91 kvm
Avgift 4 042–5 403 kr/mån
Våningar 2
Lägenheter 40
Status Försäljning pågår

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Välkommen på privat visning

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter på Hammarö

Hammarö, strax utanför Karlstad, är en skärgårdsidyll att njuta av året om. Här kan du köpa bostäder i storlekarna på två till fyra rum och kök om mellan 66-91 kvadratmeter. Totalt har vi 40 kvadratsmarta och flexibla bostäder till salu. Husen byggs i två plan och samtliga bostadsrätter har antingen balkong eller uteplats. Preliminär inflyttning i början av 2023.

Spara 49 000 kr eller mer!

Just nu bjuder vi på månadsavgiften i helt ett år, värde från ca 49 000 kr. Gäller för de 20 första som tecknar avtal mellan den 13/9-20  1/12-20. De fria månaderna startar från och med att du tillträder lägenheten. Välkommen att kontakta oss för att boka en personlig visning!

Vill du köpa lägenhet på Hammarö?

Vi har lediga lägenheter på Hammarö nära Karlstad centrum. Kontakta gärna Susanne och boka en privat visning så kan vi tillsammans titta närmare på planlösningar, husmodellen och resonera kring de olika lägena och besöka området. Vi kan träffas i vår visningsbod där du har möjlighet att ta del av inredning och materialval med mera, alternativt i området där vi ska bygga. Visningsboden står uppställd längs ner på Annebergsvägen. Du når Susanne på mejl eller på telefon 054-29 34 11.

Du kan följa försäljningen lite längre ner på sidan där du ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda allt eftersom. I säljbroschyren kan du läsa om lägenheterna och området och få svar på många av era frågor.

Film från visningslägenhet och inredningsmöjligheter

För ännu mer inspiration har vi tagit fram en film från vår visningslägenhet i Korseberg, Vänersborg. Där har vi redan uppfört dessa hus och lägenheter tidigare. Det du ser är en 4:a om 91 kvm, men då planlösningen i samtliga rum utom de mindre sovrummen är lika stora så kan du se hur lägenheten kommer bli oavsett vilken storlek du är intresserad av.

Om bostäderna

I månadsavgiften ingår: Värme

Övriga driftskostnader som tillkommer:

Parkering med motorvärmare i carport. Förbrukning av varm- och kallvatten (mäts
individuellt) och förbrukning av hushållsel. Av Brf vald fiberleverantör (bredband,
grundutbud TV, fast avgift ip-telefoni). Total kostnad för dessa driftkostnader ligger
mellan 1 000 – 1 300 kr/mån beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Om bostäderna

I månadsavgiften ingår: Värme

Övriga driftskostnader som tillkommer:

Parkering med motorvärmare i carport. Förbrukning av varm- och kallvatten (mäts
individuellt) och förbrukning av hushållsel. Av Brf vald fiberleverantör (bredband,
grundutbud TV, fast avgift ip-telefoni). Total kostnad för dessa driftkostnader ligger
mellan 1 000 – 1 300 kr/mån beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

 • Planerad

  2018
 • Säljstart

  Augusti 2019
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Kvartal 1, 2023

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Närhet till Vänerns vatten

Hammarö är, precis som det låter, en ö i norra delen av Vänern söder om Karlstad. Bostäderna omges av klippor och glittrande vatten. Samtidigt är det en av Sveriges till ytan minsta kommuner med drygt 16 000 invånare. Storstadspulsen i Karlstad, bara några kilometer bort, bidrar till känslan av att här är det nära till allt. Som boende i närheten av Karlstad har du närhet till vatten och stad. Det är just därför många väljer att bosätta sig på Hammarö. Ett dopp i Vänern är aldrig längre bort än tio minuter. På vintern förvandlas Vänern till en fantastisk plats för långfärdsskridskor eller för att pimpla. Europas tredje största insjö erbjuder underbara promenader utmed stranden eller klipporna men också fiskeupplevelser. Strax bredvid finns det vandringsleder, naturreservat och ett rikt fågelliv. För den golfintresserade ligger Hammarö golfklubb med 18-hålsbana alldeles vid Vänerns strand.

Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera.

Mycket att göra i Karlstad

För den som söker ett ännu större utbud är Karlstad bara några kilometer bort. En stad som närmar sig 100 000 invånare. Här finns stor valfrihet när det gäller shopping, restauranger, sport, upplevelser och nöjen. Dessutom har Karlstad ett eget universitet.

Skolor

2015 invigde man en ny skola på Bärsta. På Bärstaskolan går de minsta barnen, förskoleklass, 1-6 år. Från lägenheterna i Hammarötassen tar man sig enkelt till skolan med bil eller cykel i vuxet sällskap. Inom gång- och cykelavstånd ligger Hammarlundens skola med förskoleklass, låg-, mellan- och högstadieskola.

Kommunikationer

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Anmäl intresse till Brf Norra Hammarötassen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede.