Brf Norra Hammarötassen

Bostadsrätter med villakänsla på Hammarö, strax utanför Karlstad, är en skärgårdsidyll att njuta av året om. Välkommen till din nya verklighet!

 • Hammarö
 • 40 lägenheter

Brf Norra Hammarötassen

Bostadsrätter med villakänsla på Hammarö, strax utanför Karlstad, är en skärgårdsidyll att njuta av året om. Välkommen till din nya verklighet!

 • Hammarö
 • 40 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Visningar

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Annebergsvägen, Hammarö (skyltar visar vägen)

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Annebergsvägen, Hammarö (skyltar visar vägen)

+ Visa fler bilder (11 st)

Kontakt

Säljare
Susanne Jonsson

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

  2018
 • Säljstart

  Augusti 2019
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter på Hammarö utanför Karlstad

Hammarö, strax utanför Karlstad, är en skärgårdsidyll att njuta av året om. Här startar vi snart försäljningen av 40 kvadratsmarta och flexibla bostadsrätter. Husen byggs i två plan i storlekarna två och fyra rum och kök på 66-91 kvadratmeter med antingen balkong eller uteplats. Bilen ställer du i carport och utanför entrén har du ett kallförråd.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningshelgen den 31/8-1/9 kl. 12-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Säljstarten närmar sig för Brf Norra Hammarötassen

Hammarö är en skärgårdsidyll med grönområden, stigar, skogspartier och möjligheter till svalkande dopp i Vänern. Snart säljstartar vi 40 bostadsrätter med villakänsla bara några kilometer från Karlstad. Vid säljstarten får du all information om hur det kommer att gå till såsom prislisor, planlösningar och hur du skickar in vilka lägenheter du är intresserad av. Anmäl ditt intresse redan nu och få information hela vägen fram till säljstart som planeras till slutet av augusti 2019. Inflyttning beräknas till sommar/hösten 2021.

Preliminära priser

Vid säljstarten får ni komplett prislista för respektive lägenhet. Nedan ser ni preliminärar prisspann per lägenhetsstorlek:

Lägenhetsstorlek Preliminär avgift/månad Preliminära prisspann
2 rok, 66 kvm 4 042- 4 112 kr 1 548 000- 1 848 000 kr
3 rok, 77 kvm 4 580 – 4 650 kr 1 898 000- 2 648 000 kr
4 rok, 81 kvm 4 867- 4 937 kr 1 948 000- 2 698 000 kr
4 rok, 91 kvm 5 333-5 403 kr 2 098 000- 2 848 000 kr

månadsavgiften ingår värme, fastighetsskötsel, ekonomisk förvaltning, avsättning till underhållsfond samt ränta och amortering på föreningens lån.

Tillkommer gör övriga driftskostnader och uppskattas till ca 1 000 – 1300 kr/mån innehållande vatten, hushållsel, carport samt TV/Tele/bredband via fiber. Vatten och hushållsel mäts individuellt och kan variera beroende på hur många som bor och levnadsvanor.

Gå på rundvandring i en tvåa redan nu!

 • Om filmen ser konstig ut byt till en annan webbläsare.
 • I mobilen visas filmen genom att du klickar på länken till YouTube (du måste ha YouTube-appen installerad).

Filmen visar en lägenhet på två rum och kök. Övriga lägenheter har samma planlösning men fönstren är placerade lite annorlunda i vardagsrum/kök.

Läs mer

Naturskönt med stigar och kojor

Området där vi ska bygga ligger mellan Hammar och Anneberg och består idag mest av skog med naturliga upptrampade stigar. Här finns också tydliga tecken på barns lekar med bland annat kojor i träden. Vår ambition är att bevara så mycket skog som möjligt. Fastigheterna kommer att placeras så att angränsande skogsområden går in med kilar mellan husen. Mitt i området, mellan de två byggetapperna, kommer ett större skogsparti att bevaras och fungera som lekyta.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Rumsbeskrivning och områdeskarta

Välj mellan två till fyra rum och kök på 66-91 kvadratmeter. Det är fyra lägenheter i varje hus och de är i två plan med antingen balkong eller uteplats. Planlösningarna är genomgående öppna och smart planerade. De är som gjorda för yngre familjer med eller utan barn eller för dig som bor i villa och vill komma ner i storlek och trädgårdsarbete. Här har du också själv möjlighet att vara med och spara kostnader och miljö då du har individuell mätning av el, varm- och kallvatten. 

Utanför entrén till varje hus finns kallförråd som hör till lägenheten samt cykelparkering under tak. Det finns en carportplats till varje lägenhet och plats för ytterligare en bil framför carporten. I området finns kombinerad handikapp- och gästparkering. De boende kommer även ha tillgång till en gemensamhetslokal där man kan umgås med grannar, släkt och vänner. Se exempel på planlösningar och Situationsplan i dokumenten nedan.”Jag är en äkta ”hammarötass …” sade gode bonden Ekström när vi barn och sommargäster fick åka med i hans kärra, fylld med nyslaget hö. ”Pyttsan”, tyckte hans granne Börjesson, som hade lite fler generationer Hammarö på sitt stamträd. Staffan Ander, chefredaktör på Nya Wermlands-Tidningen

Området

Närhet till Vänerns vatten

Hammarö är, precis som det låter, en ö i norra delen av Vänern. Omgiven av klippor och glittrande vatten. Samtidigt är det en av Sveriges till ytan minsta kommuner med drygt 16 000 invånare. Storstadspulsen i Karlstad, bara några kilometer bort, bidrar till känslan av att här är det nära till allt. Just närheten till vattnet lockar många att bosätta sig på Hammarö. Ett dopp i Vänern är aldrig längre bort än tio minuter. På vintern förvandlas Vänern till en fantastisk plats för långfärdsskridskor eller för att pimpla. Europas tredje största insjö erbjuder underbara promenader utmed stranden eller klipporna men också fiskeupplevelser. Strax bredvid finns det vandringsleder, naturreservat och ett rikt fågelliv. För den golfintresserade ligger Hammarö golfklubb med 18-hålsbana alldeles vid Vänerns strand.

Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera.

Mycket att göra i Karlstad

För den som söker ett ännu större utbud är Karlstad bara några kilometer bort. En stad som närmar sig 100 000 invånare. Här finns stor valfrihet när det gäller shopping, restauranger, sport, upplevelser och nöjen. Dessutom har Karlstad ett eget universitet.

Skolor

2015 invigde man en ny skola på Bärsta. På Bärstaskolan går de minsta barnen, förskoleklass, 1-6 och man tar sig enkelt med bil eller cykel i vuxet sällskap.
Och inom gång- och cykelavstånd ligger Hammarlundens skola med förskoleklass, låg-, mellan- och högstadieskola.

Kommunikationer

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Anmäl intresse till projektet Brf Norra Hammarötassen

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Susanne Jonsson

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp