Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Norra Hammarötassen

1 548 000–2 848 000 kr

Just nu pågår försäljningen av lägenheterna i Brf Norra Hammarötassen. Vi kommer bygga 40 bostadsrätter med villakänsla på Hammarö strax utanför Karlstad - en skärgårdsidyll att njuta av året om. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 1 548 000– 2 848 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 66–91 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • hushållsel
 • förbrukning av varm- och kallvatten som mäts individuell
 • bredband, grundutbud TV, fast IP-telefoni
 • parkering i carport

  Totala kostnad för dessa driftskostnader ligger mellan 1000-1300 kr/mån beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.  Vad används avgiften till
4 042–5 403 kr/mån
Våningar 2
Lägenheter 40
Status Försäljning pågår

Välkommen på visning

Markvisning med visningsbod längst ner på Annebergsvägen. Föranmälan krävs. Välkommen att kontakta mig, Susanne Jonsson.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetslöftet ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som till exempel arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Riksbyggens Trygghetslöfte

Visningslägenhet Korseberg, Vänersborg

För inspiration har vi tagit fram en film från vår visningslägenhet i Korseberg, Vänersborg. Där har vi redan uppfört dessa hus och lägenheter tidigare. Det du ser är en 4:a om 91 kvm, men då planlösningen i samtliga rum utom de mindre sovrummen är densamma för alla lägenhetsstorlekar kan du se hur lägenheten kommer bli oavsett vilken storlek du är intresserad av.

Bostadsrätter på Hammarö

Hammarö, strax utanför Karlstad, är en skärgårdsidyll att njuta av året om. Här kan du köpa bostäder i storlekarna på två till fyra rum och kök om mellan 66-91 kvadratmeter. Totalt har vi 40 kvadratsmarta och flexibla bostäder till salu. Husen byggs i två plan och samtliga bostadsrätter har antingen balkong eller uteplats. Inflyttning våren 2023.

Vill du köpa lägenhet på Hammarö?

Vi har lediga lägenheter på Hammarö nära Karlstad centrum. Kontakta gärna Susanne och boka en privat visning så kan vi tillsammans titta närmare på planlösningar, husmodellen och resonera kring de olika lägena och besöka området. Vi kan träffas i vår visningsbod där du har möjlighet att ta del av inredning och materialval med mera, alternativt i området där vi ska bygga. Visningsboden står uppställd längs ner på Annebergsvägen. Du når Susanne på mejl eller på telefon 054-29 34 11.

Du kan följa försäljningen lite längre ner på sidan där du ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda allt eftersom. I säljbroschyren kan du läsa om lägenheterna och området och få svar på många av era frågor.

Inredning

En av fördelarna med att köpa en nyproducerad bostad är att du själv har möjlighet att påverka och välja inredning. Vi tagit fram olika designlinjer för kök och badrum, dels ett grundutförande men du kan även se vilka möjliga tillval som finns i vårt inredningsmagasin.

Priser på tillval kommer presenteras i samband med inredningsstarten som påbörjas några månader efter byggstart av husen.

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Hållbarhetsåtgärder för Brf Norra Hammarötassen

 • Energisnål uppvärmning
 • Sedumtak och odlingslådor
 • Cykelparkering, både med och utan tak

Riksbyggen är Sveriges Grönaste Varumärke. Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

  2018
 • Säljstart

  Augusti 2019
 • Byggstart

  Oktober 2021
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Kvartal 1, 2023

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Närhet till Vänerns vatten

Hammarö är, precis som det låter, en ö i norra delen av Vänern söder om Karlstad. Bostäderna omges av klippor och glittrande vatten. Samtidigt är det en av Sveriges till ytan minsta kommuner med drygt 16 000 invånare. Storstadspulsen i Karlstad, bara några kilometer bort, bidrar till känslan av att här är det nära till allt. Som boende i närheten av Karlstad har du närhet till vatten och stad. Det är just därför många väljer att bosätta sig på Hammarö. Ett dopp i Vänern är aldrig längre bort än tio minuter. På vintern förvandlas Vänern till en fantastisk plats för långfärdsskridskor eller för att pimpla. Europas tredje största insjö erbjuder underbara promenader utmed stranden eller klipporna men också fiskeupplevelser. Strax bredvid finns det vandringsleder, naturreservat och ett rikt fågelliv. För den golfintresserade ligger Hammarö golfklubb med 18-hålsbana alldeles vid Vänerns strand.

Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera.

Mycket att göra i Karlstad

För den som söker ett ännu större utbud är Karlstad bara några kilometer bort. En stad som närmar sig 100 000 invånare. Här finns stor valfrihet när det gäller shopping, restauranger, sport, upplevelser och nöjen. Dessutom har Karlstad ett eget universitet.

Skolor

2015 invigde man en ny skola på Bärsta. På Bärstaskolan går de minsta barnen, förskoleklass, 1-6 år. Från lägenheterna i Hammarötassen tar man sig enkelt till skolan med bil eller cykel i vuxet sällskap. Inom gång- och cykelavstånd ligger Hammarlundens skola med förskoleklass, låg-, mellan- och högstadieskola.

Kommunikationer

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Anmäl intresse till Brf Norra Hammarötassen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till