Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Planerat

Brf Norra Hammarötassen

Antal bostäder: 40
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Norra Hammarötassen

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Bostadsrätter i Hammarö utanför Karlstad

Hammarö, strax utanför Karlstad, är en skärgårdsidyll att njuta av året om. Här planerar vi för 72 bostadsrätter på mellan två och fyra rum och kök.

Hammarö är en skärgårdsidyll med grönområden, stigar, skogspartier och möjligheter till svalkande dopp i Vänern. Här planerar vi nu 72 nya bostäder som kommer att byggas i två etapper. I första etappen erbjuder vi 40 bostadsrätter med villakänsla bara några kilometer från Karlstad. Husen byggs i två plan i storlekarna två till fyra rum och kök på 66-91 kvadratmeter med antingen balkong eller uteplats. Bilen ställer du i carport och utanför entrén har du ett kallförråd.

Anmäl ditt intresse redan nu och få information hela vägen fram till säljstart som planeras till våren 2019.

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Naturskönt med stigar och kojor

Området där vi ska bygga ligger mellan Hammar och Anneberg och består idag mest av skog med naturliga upptrampade stigar. Här finns också tydliga tecken på barns lekar med bland annat kojor i träden. Vår ambition är att bevara så mycket skog som möjligt.
Fastigheterna kommer att placeras så att angränsande skogsområden går in med kilar mellan husen. Mitt i området, mellan de två byggetapperna, kommer ett större skogsparti att bevaras och fungera som lekyta.

Som en ö många åker till på sommaren, fast längtar till hela året

Hammarö är, precis som det låter, en ö i norra delen av Vänern. Omgiven av klippor och glittrande vatten. Samtidigt är det en av Sveriges till ytan minsta kommuner med drygt 16 000 invånare. Storstadspulsen i Karlstad, bara några kilometer bort, bidrar till känslan av att här är det nära till allt.
Just närheten till vattnet lockar många att bosätta sig på Hammarö. Ett dopp i Vänern är aldrig längre bort än tio minuter. På vinter förvandlas Vänern till en fantastisk plats för långfärdsskridskor eller för att pimpla. Europas tredje största insjö erbjuder underbara promenader utmed stranden eller klipporna men också fiskeupplevelser. Strax bredvid finns det vandringsleder, naturreservat och ett rikt fågelliv. För den golfintresserade ligger Hammarö golfklubb med 18-hålsbana alldeles vid Vänerns strand.

Läs mer

”Jag är en äkta ”hammarötass …” sade gode bonden Ekström när vi barn och sommargäster fick åka med i hans kärra, fylld med nyslaget hö. ”Pyttsan”, tyckte hans granne Börjesson, som hade lite fler generationer Hammarö på sitt stamträd.
Staffan Ander, chefredaktör på Nya Wermlands-Tidningen

Bilder

Antal bostäder: 40
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Norra Hammarötassen

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad 2018 Dot
 • Icon Säljstart Vår 2019 Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur

  Riksbyggen Förtur

  Vill du öka din möjlighet att välja din drömbostad? Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

Området

 • Toggle

  Rumsbeskrivning och områdeskarta

  Rumsbeskrivning och områdeskarta

  Välj mellan två till fyra rum och kök på 66-91 kvadratmeter. Det är fyra lägenheter i varje hus och de är i två plan med antingen balkong eller uteplats. Planlösningarna är genomgående öppna och smart planerade. De är som gjorda för yngre familjer med eller utan barn eller för dig som bor i villa och vill komma ner i storlek och trädgårdsarbete.

  Här har du också själv möjlighet att vara med och spara kostnader och miljö då du har individuell mätning av el, varm- och kallvatten.

  Utanför entrén till varje hus finns kallförråd som hör till lägenheten samt cykelparkering under tak. Det finns en carportplats till varje lägenhet och plats för ytterligare en bil framför carporten. I området finns kombinerad handikapp- och gästparkering.
  De boende kommer även ha tillgång till en gemensamhetslokal där man kan umgås med grannar, släkt och vänner.

 • Toggle

  Byggnadsbeskrivning

  Byggnadsbeskrivning

  Information kommer inom kort.

 • Toggle

  Shopping, upplevelser och sjöliv

  Shopping, upplevelser och sjöliv

  Närheten till allt på Hammarö innebär att det går snabbt och enkelt att ta sig fram på ett miljövänligt sätt – till exempel att gå eller cykla. Kanske till jobbet, skolan eller aktiviteterna. Och för de som hellre vill ta sig fram kollektivt är den servicen väl utbyggd.

  Skoghall närmaste ort

  Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera. Och vid älvmynningen ligger klassiska Skoghalls bruk ​​​​​som är en av världens största tillverkare av livsmedelskartong.

  Mycket att göra i Karlstad

  För den som söker ett ännu större utbud är Karlstad bara några kilometer bort. En stad som närmar sig 100 000 invånare. Här finns stor valfrihet när det gäller shopping, restauranger, sport, upplevelser och nöjen. Dessutom har Karlstad ett eget universitet. 

 • Toggle

  Motion och friluftsliv

  Motion och friluftsliv

  Kilenegården
  För dig som tycker om att röra på dig och vara ute i naturen har nära till många olika motionsformer. En av de populärare är Kilenegården som har cirka 280 000 besökare per år.
  Här finns motionshall, motionsspår, utegym, vandringsleder och lekplats för de minsta. Längs med spåren och lederna finns grillstugor där man kan grilla korv och äta sin matsäck. I grillstugan vid Sättersviken finns ett torn där man kan ägna sig åt fågelskådning. Ute på Hammars udde finns även en ridstig för er med häst.

  På vintern kan man ta en skidtur i preparerade spår. När isen lagt sig på Vänern är det en fantastisk plats för långfärdsskridskoåkning. Avsluta gärna besöket med ett bastubad i en av Värmlands finaste bastuanläggningar.

  Pärlan vid Vänern
  För den golfintresserade ligger Hammarö golfklubb med 18-hålsbana alldeles vid Vänern.

  Hammarö kommun satsar stort på idrott med bland annat innebandy, hockey, fotboll, ridning och gympa för barn och ungdomar.

 • Toggle

  Kommunikationer

  Kommunikationer

  Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det 5 minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka 10 minuter.

  Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

 • Toggle

  Skolor

  Skolor

  2015 invigde man en ny skola på Bärsta. På Bärstaskolan går de minsta barnen, förskoleklass, 1–3. Dit tar man sig enkelt med bil eller cykel i vuxet sällskap. Och inom gång- och cykelavstånd ligger mellan- och högstadieskolan Hammarlundens skola.

Antal bostäder: 40
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Norra Hammarötassen

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Susanne Jonsson Säljare