Brf Åsikten Södra 3

Paradvåningar på Östra Ågatan bara ett stenkast från den glittrande Fyrisån i Uppsala. Välkommen till din nya verklighet!

 • Östra Ågatan
 • 80 lägenheter

Brf Åsikten Södra 3

Paradvåningar på Östra Ågatan bara ett stenkast från den glittrande Fyrisån i Uppsala. Välkommen till din nya verklighet!

 • Östra Ågatan
 • 80 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 1-5 rum och kök
 • Pris 1 450 000-8 200 000 kr
 • Avgift 2 018-5 733 kr/mån

Visningar

Mån 21 okt kl 19:00 - 19:30

Välkommen till vår visningslägenhet på Östra Ågatan 113 vån 5. Maila om du önskar annan tid.

+ Visa fler bilder (19 st)

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Mårten Holm

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

  Juni 2017
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Visningsbostad

  Juni 2018
 • Inredningsval

  Höst 2018
 • Inflyttning

  Vinter 2019/2020

Om projektet

Bostadsrätter i Uppsala

I kvarteret Åsikten Södra på Östra Ågatan i Uppsala hittar du bostadsrätter långt utöver det vanliga. Ett drömboende bara ett stenkast från den glittrande Fyrisån och med några få minuters promenad från Uppsala centrum. Beräknad inflyttning vintern 2019/2020.

Drömmen om en paradvåning vid Fyrisån

Vilken Uppsalabo har inte någon gång promenerat längs strandpromenaden vid Östra Ågatan och tänkt: Här skulle man bo. Drömboendet finns här! Det här huset med sina fantastiska bostadsrätter har kvarterets bästa läge, alldeles intill ån. Huset erbjuder små och stora lägenheter, många av lägenheterna har karaktär av våningar. Femmorna i storlek king size bjuder på egen bastu och djupa balkongterrasser i soligt sydvästläge. Något liknande går inte att hitta i hela Uppsala!
Eftersom vi tycker det är viktigt att göra ett gott första intryck har vi satsat lite extra på att designa husets entréer. Huset har modern arkitektur med stora, glasade och upplysta entréer och hissar med generös takhöjd. 

Titta i broschyren Allt om Brf Åsikten Södra 3för att få inspiration och information om Riksbyggens nyproduktion i Uppsala. 

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

En innergård att njuta av

Kvarteret Åsikten Södra i Uppsala sjuder av liv från morgon till kväll. På bottenvåningen planerar vi bland annat ett gym och ett café. På den grönskande innergården med utsikt mot Fyrisån bygger vi ett gårdshus med orangeri för odling, fester och gemenskap. Här finns också odlingslotter, två grillplatser, en pergola och flera sittgrupper. På ena gaveln gör vi en öppning så att solen kan titta in till gården och grannarna kan titta ut mot ån. Till huset finns det garage och gott om cykelparkeringar samt lådcyklar att låna. Har du barn med spring i benen finns det en lekplats med klättervägg. Det är bara några exempel på vad vi menar när vi säger... Å alltid lite till.

Välkommen till ett av Uppsalas bästa lägen

Med Riksbyggens nyproduktion förlänger vi en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, och omvandla ett före detta industriområde till nya industristaden i Uppsala. 

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Bra läge vid Fyrisån och Tullgarnsparken

Östra Ågatan, är ett före detta industriområde som nu förvandlas till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen.

Nu finns det inflyttningsklara lägenheter centralt i Uppsala vid Fyrisån. Sök på Inflyttningsklart.se så hittar du alla våra fina inflyttningsklara lägenheter.
Kristina Hedqvist

Mer fakta

Golv: 3-stav mattlackad. Sockel: Slät sockellist av trä, vitmålad furulist. 
Vägg: Målning. Vit. Stänkskydd vitt kakel. Tak: Målning, obruten vit. 
Vitvaror: Rostfri kyl och rostfri frys, Bosch alt. kombinerad rostfri kyl/frys. Bosch bestäms genom storlek på kök. Induktionshäll Bosch. Inbyggnadsugn i högskåp. Spisfläkt7 hängande kåpa, Bosch alt. Casamja.
Köksinredning: Köksluckor Annika grå målad slät MDF. Bänkskiva av laminat Akazia. Diskbänk med 2 stora hoar. 
Övrigt: Fönsterbänk i kalksten.

Golv: 3-stav mattlackad. Sockel: Slät sockellist av trä, vitmålad furulist. 
Vägg: Målning. Vit. Tak: Målning. Obruten vit. 
Övrigt: Fönsterbänk i kalksten. Skjutdörrar med stålprofiler i aluminium och dörrar i vit folie. Inredning klädstång och hylla samt linnebackar. 

Golv: Klinker svart. Elektrisk komfortvärme med termostat. 
Vägg: Kakel vitt blankt.Tak: Målning obruten vit. Inredning: Kommod med två lådor Antracitgrå och Kommod med lucka i WC/Dusch. Spegel  med belysning.  Duschvägg, välvd, klarglas alt duschvägg klarglas. Väggskåp, Vedum Annika Antracitgrå. Laminatbänkskiva, Black Brazil.
Övrigt: Golvstående WC-stol Nautic. Handdukstork. badrum och WC/D. Takarmatur. Tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin, Bosch.

Lägenheterna är utrustade med en media central för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga lägenheter. Grundutbud ingår i avgiften.

Anmäl intresse till projektet Brf Åsikten Södra 3

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp