Brf Åsikten Södra 1

Inflyttningsklara lägenheter som du kan flytta in i direkt mitt i Uppsala alldeles vid Fyrisån. Välkommen till din nya verklighet!

 • Industrigatan
 • 78 lägenheter

Brf Åsikten Södra 1

Inflyttningsklara lägenheter som du kan flytta in i direkt mitt i Uppsala alldeles vid Fyrisån. Välkommen till din nya verklighet!

 • Industrigatan
 • 78 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 1-5 rum och kök
 • Pris 1 495 000-7 195 000 kr
 • Avgift 1 827-5 174 kr/mån

Visningar

Mån 18 nov kl 16:30 - 17:00

Välkommen till visning på Industrigatan 35. Maila om du önskar annan tid.

Sön 24 nov kl 12:30 - 13:00

Välkommen till visning på Industrigatan 35. Maila om du önskar annan tid.

+ Visa fler bilder (19 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart

  September 2016
 • Byggstart

  April 2017
 • Inredningsval

  November 2017
 • Visningsbostad

  Juni 2018
 • Inflyttning

  Flexibel

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Uppsala

I Åsikten Södra 1 i Uppsala har Riksbyggen bostadsrätter klara för inflyttning. Här kan du välja mellan kvadratsmarta tvåor och treor med två toaletter, rymliga fyror eller varför inte en femma med 29 kvadrat hörnbalkong som vetter mot glittrande Fyrisån. Här kan du flytta in direkt!

Köp nu 2–5:or vid Fyrisån i Uppsala

I Åsikten Södra 1 i Uppsala bygger vi bostadsrätter med modern arkitektur. Det här är nyproduktion med kvadratsmarta tvåor med egen uteplats mot gården för unga människor som ska köpa en egen lägenhet i Uppsala. Det finns även familjevänliga treor till femmor. Många av kvarterets bostadsrätter i storlek king size bjuder på det där lilla extra: bastu, stor balkong, balkongdörrar med helglasade partier och utsikt mot Fyrisån. Ett riktigt drömboende!

Titta i broschyren Allt om Brf Åsikten Södra för att få inspiration och information om vår nyproduktion vid Fyrisån i Uppsala. Här hittar du alla våra fina inflyttningsklara lägenheter.

Läs mer

En innegård att njuta av

Kvarteret Åsikten Södra i Uppsala med sina nya bostadsrätter sjuder av liv och rörelse – från morgon till kväll. Längst ner i huset planerar vi bland annat ett gym och ett café. Och på den grönskande innergården finns odlingslådor, grillplatser och en lekplats med klättervägg. Här bygger vi en gemensamhetslokal med orangeri för odling, fester och gemenskap. Här finns också ett övernattningsrum om du får långväga gäster. Huset har ett fritt och ljust läge. På ena gaveln gör vi en öppning så att solen kan kika in till gården och ni kan kika ut mot ån. Till huset finns det garage och gott om cykelparkeringar samt lådcyklar att låna. Det är bara några exempel på vad vi menar när vi säger... Å alltid lite till.

 

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Åsikten Södra 1

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Laddstolpar
Växter för pollinering 
Koldioxidkompenserad el
   

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Bostadsrätter på ett av Uppsalas bästa lägen

Vi är stolta över att vara med att förlänga en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, och omvandla ett före detta industriområde till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Uppsala centralstation är beläget precis intill centrum med stora kommunikationsmöjligheter i form av buss och pendeltåg. Med snabbtåget är du framme i Stockholm City på ungefär 30 minuter. 

Mer fakta

Golv: 3-stav mattlackad ek, Sockel: Slät sockellist av trä, eklaserad furulist. Vägg: Målning. Vit. Stänkskydd vitt kakel. Tak: Målning, obruten vit.
Vitvaror från Bosch: Rostfri kyl och Rostfri frys, alt. kombinerad rostfri kyl/frys.  Induktionshäll. Inbyggnadsugn i högskåp. Inbyggnadsmicro  i högskåp enligt bofakta. Integrerad diskmaskin. Spisfläkt/frihängande kåpa, Bosch alt. Casamja. 
Köksinredning: Köksluckor Annika vit målad . Bänkskiva av laminat Black Brazil. Diskbänk med 2 stora hoar.
Övrigt: Fönsterbänk i kalksten.

Golv: 3-stav mattlackad ek. Sockel: Slät sockellist av trä, eklaserad furulist.
Vägg: Målning. Vit. Tak: Målning. Obruten vit.
Övrigt: Fönsterbänk i kalksten. Skjutdörrar med stålprofiler i aluminium och dörrar i vit folie. Inredning klädstång och hylla samt linnebackar. 

Golv: Svart kustgranit klinker. Elektrisk komfortvärme med termostat.
Vägg: Kakel, vitt blankt. Målning obruten vit.
Inredning: Kommod med två lådor vit. Kommod med lucka i WC/Dusch. Spegel  med belysning. Duschvägg, välvd, med frostad mitt, alt. duschvägg klarglas, Linc.
Tvätt: Vedum väggskåp Annika vit.  Laminatbänkskiva, Black Brazil. Övrigt: Golvstående WC-stol Nautic  Handdukstork Pax Flex. Tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin, Bosch. 

Anmäl intresse till Brf Åsikten Södra 1

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp