Brf Åsikten Södra 1

Inflyttningsklara lägenheter med flexibelt tillträde mitt i Uppsala alldeles vid Fyrisån. Sök på inflyttningsklart.se så hittar du alla våra fina inflyttningsklara lägenheter. Välkommen till din nya verklighet!

 • Industrigatan
 • 78 lägenheter

Brf Åsikten Södra 1

Inflyttningsklara lägenheter med flexibelt tillträde mitt i Uppsala alldeles vid Fyrisån. Sök på inflyttningsklart.se så hittar du alla våra fina inflyttningsklara lägenheter. Välkommen till din nya verklighet!

 • Industrigatan
 • 78 lägenheter
Inflyttnings-klart

Fakta

 • Rum 1-5 rum och kök
 • Pris 1 495 000-7 195 000 kr
 • Avgift 1 827-5 174 kr/mån

Visningar

Sön 4 aug kl 13:10 - 13:40

Välkommen på öppen visning Adress: Industrigatan 35. Maila om du önskar annan tid.

+ Visa fler bilder (20 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  September 2016
 • Säljstart

  September 2016
 • Byggstart

  April 2017
 • Inredningsval

  Okt-dec 2017
 • Visningslägenhet

  Juni 2018
 • Inflyttning

  Flexibel

Om projektet

Bostadsrätter i Uppsala

I Åsikten Södra 1 i Uppsala har Riksbyggen bostadsrätter klara för inflyttning från oktober 2018. Här kan du välja mellan kvadratsmarta tvåor och treor med två toaletter, rymliga fyror eller varför inte en femma med 29 kvm hörnbalkong som vetter mot glittrande Fyrisån.

Köp nu – 2–5:or vid Fyrisån i Uppsala

I Åsikten Södra 1 i Uppsala bygger vi bostadsrätter med modern arkitektur. Det här är nyproduktion med kvadratsmarta tvåor med egen uteplats mot gården för unga människor som ska köpa en egen lägenhet i Uppsala. Det finns även familjevänliga treor till femmor. Många av kvarterets bostadsrätter i storlek king size bjuder på det där lilla extra: bastu, stor balkong, balkongdörrar med helglasade partier och utsikt mot Fyrisån. Ett riktigt drömboende!

Titta i broschyren Allt om Brf Åsikten Södra för att få inspiration och information om vår nyproduktion vid Fyrisån i Uppsala.

Läs mer

.. Å alltid lite till.

Kvarteret Åsikten Södra i Uppsala med sina nya bostadsrätter sjuder av liv och rörelse – från morgon till kväll. Längst ner i huset planerar vi bland annat ett gym och ett café. Och på den grönskande innergården bygger vi en gemensamhetslokal med orangeri för odling, fester och gemenskap. Huset har ett fritt och ljust läge. På ena gaveln gör vi en öppning så att solen kan kika in till gården och ni kan kika ut mot ån. Till huset finns det garage och gott om cykelparkeringar samt lådcyklar att låna. Det är bara några exempel på vad vi menar när vi säger... Å alltid lite till.

En bostad på ett av Uppsalas bästa lägen.

Vi är stolta över att vara med att förlänga en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, och omvandla ett före detta industriområde till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden. 

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Bra läge vid Fyrisån och Tullgarnsparken

Östra Ågatan, är ett före detta industriområde som nu förvandlas till ett levande kvarter med allt från stora till små bostadsrätter i Industristaden. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen.

Mer fakta

Golv: 3-stav mattlackad ek, Sockel: Slät sockellist av trä, eklaserad furulist. Vägg: Målning. Vit. Stänkskydd vitt kakel. Tak: Målning, obruten vit.
Vitvaror från Bosch: Rostfri kyl och Rostfri frys, alt. kombinerad rostfri kyl/frys.  Induktionshäll. Inbyggnadsugn i högskåp. Inbyggnadsmicro  i högskåp enligt bofakta. Integrerad diskmaskin. Spisfläkt/frihängande kåpa, Bosch alt. Casamja. 
Köksinredning: Köksluckor Annika vit målad . Bänkskiva av laminat Black Brazil. Diskbänk med 2 stora hoar.
Övrigt: Fönsterbänk i kalksten.

Golv: 3-stav mattlackad ek. Sockel: Slät sockellist av trä, eklaserad furulist.
Vägg: Målning. Vit. Tak: Målning. Obruten vit.
Övrigt: Fönsterbänk i kalksten. Skjutdörrar med stålprofiler i aluminium och dörrar i vit folie. Inredning klädstång och hylla samt linnebackar. 

Golv: Svart kustgranit klinker. Elektrisk komfortvärme med termostat.
Vägg: Kakel, vitt blankt. Målning obruten vit.
Inredning: Kommod med två lådor vit. Kommod med lucka i WC/Dusch. Spegel  med belysning. Duschvägg, välvd, med frostad mitt, alt. duschvägg klarglas, Linc.
Tvätt: Vedum väggskåp Annika vit.  Laminatbänkskiva, Black Brazil. Övrigt: Golvstående WC-stol Nautic  Handdukstork Pax Flex. Tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin, Bosch. 

Anmäl intresse till projektet Brf Åsikten Södra 1

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp