Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Försäljning pågår

Brf Aftonfalken

Visning: 23 okt 2018, 16:30 - 18:00
Välkommen till goda Nyheter! I vårt nystylade hem på Råbyv.78, se mer info nedan
Lägg till i kalender
Antal bostäder: 91
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Aftonfalken

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Bostadsrätter i Uppsala

Centralt i Uppsala bygger vi 91 lägenheter i Brf Aftonfalken. Här blir det en stor variation av tvåor men även ettor, treor och fyror. Välkommen till Brf Aftonfalkens välplanerade bostadsrätter. Ett boende för dig som tänker längre.

Välkommen till goda nyheter!

Särskild visning:
När: 23 oktober klockan 16.30-18.00
Var: Råbyvägen 78.

I vårt helt nystylade hem i Brf Aftonfalken är det dags att ge ett stort tillkännagivande. Till nyheten serveras dryck och tilltugg. Se samtidigt hur Victoria och Caroline från Ett Hem Inredning & Styling har skapat en ny inspirerande inredning i vår visningslägenhet.

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Allt från stora till små bostadsrätter i Uppsala

Brf Aftonfalken i Uppsala är ett boende där du känner dig som hemma både i dag och i framtiden. Att bo citynära och ändå ha naturen runt hörnet. Eller att omge sig med beständiga material och genomtänkt design. Brf Aftonfalken är ett hus med kaxig identitet, oregelbunden, modern arkitektur och lustfylld färgsättning. Ett variationsrikt inslag i gatumiljön. Här finns 91 bostadsrätter med en stor variation av tvåor men även ettor, treor och fyror.


Lägenhetsväljare

För lediga bostadsrätter och priser klicka på bilden.

Brf Aftonfalken huset

Så skapade vi drömettan

Våra inredare har tagit fram inredningsförslag till en av Brf Aftonfalkens ettor för att utnyttja ytan maximalt. Kom förbi en av våra visningar för att få veta mer och få inköpslistan över alla möbler som de använt.

"Vi har maximerat lägenhetens yta och fått med alla delar som en mysig och praktisk bostad ska ha. Ett lugnt och harmoniskt sovrum, ett vardagsrum för avkoppling och samvaro, en matplats där vänner samlas för en trevlig middag. Vi har valt inredning i en enhetlig och dämpad färgskala för att ge en lyxig känsla. I lägenheten har vi valt olika texturer, blanka material i kontrast mot matta ytor och speglar som skapar djup och spänning. Vi valt att förstärka upplevelsen av ett sovrum genom att välja en mörkt grå kulör som ramar in sovrumsdelen och skapar rum i rummet."

Läs mer

Välplanerade och flexibla ettor.

Är du på jakt efter en etta finns det mycket att välja på. Från yteffektiva ettor om 3334 kvadrat till rymliga och flexibla alternativ om 45 kvadrat, där du med hjälp av en bokhylla som rumsavdelare kan skapa en egen sovalkov. Vill du ha ytterligare plats kan du även välja vår etta om 50 kvadrat som med sitt extrarum ger dig möjlighet till en musikstudio, arbetsrum eller walk-in-closet.

En stor valfrihet av tvåor.

Vill du bo lite större, välj en tvåa om 65 kvadrat med strålande hörnläge, utsikt i flera väderstreck och tre balkonger. I huset finns även tvåor om 66 kvadrat samt 75 kvadrat med två fina balkonger – en mot gård och en mot gränd. De tvåor som ligger i mittendelen av huset är 52 alternativt 69,5 kvadrat och har balkong in mot den trevliga upphöjda gården. De flesta tvåor är genomgångslägenheter eller har ett fint gavelläge. Vill du köpa något unikt har vi även en kvadratsmart tvåa på 38 kvadrat med egen uteplats!

Treor med delvis inglasad balkong och extrarum.

Väljer du någon av husets treor om 69 kvadrat får du en delvis inglasad balkong, ett trivsamt skydd vid blåsiga dagar. På våning sex och sju finns två spatiösa treor om 92 kvadrat med ett litet extrarum som enkelt kan bli till exempel en arbetsplats.

Rymliga fyror för familjer.

Huset har stora, fina fyror om 107,5 kvadrat med ett smart extrarum innanför sovrummet - ett riktigt drömboende. Dessutom har de en extra WC med dusch – praktiskt för den större familjen.

Hög grundstandard – snyggt, praktiskt och bekvämt.

Grundstandarden är hög med bland annat kök från Marbodal och badrum från Vedum. Badrummen är rymliga, även i de mindre lägenheterna och samtliga har tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Alla lägenheter har förråd.

Innergård med hög nivå.

För att skapa ett ljusare läge och en egen grön oas för dig och dina grannar, har vi höjt upp innergården några meter från gatan. Här finns privata uteplatser med träräcke mot gården, men också picknickvänliga gräsytor samt en pergola med gott om plats för långbord och mingel.

Centralt, grönt och bekvämt.

Cykel avstånd till nya Resecentrum, Uppsala Konsert och Kongress samt stadskärnan med ett rikt utbud av kultur, shopping och mat. Väljer du istället bilen tar du hissen direkt ner i garaget och via Tycho Hedéns väg kommer du snabbt ut på E4:an – och ca 45 minuter senare är du framme i Stockholm. Ska du ut i vida världen tar bilresan till Arlanda bara ca 25 minuter. Strax intill ditt nya hem grönskar upprustade Kapellgärdsparken med skateramp, gungor och lekvänliga ytor. Inom promenadavstånd finns affärshuset Kvarnen med service som apotek, systembolag, en välsorterad ICA-affär, torgcafé och restauranger. Vill du träna ligger Friskis & Svettis på promenadavstånd och med cykel tar du dig enkelt till både Fyrishov och Röbo med sköna motionsspår. Bussen stannar alldeles utanför dörren. Bekvämt, eller hur?

Kapellgärdsallén – för dig som tänker lite längre.

Är du en person som tänker lite längre? Vi med. Det ser man direkt när man kommer till nya Kapellgärdsallén i Uppsala. För några år sedan var platsen ingenting annat än en tråkig parkeringsplats vid en genomfartsled. Men vi tänkte lite längre och såg något mer. Idag har vi omvandlat området till ett levande, citynära kvarter med hemtrevlig atmosfär – både i och mellan husen.

Bilder

Se alla bilder
Antal bostäder: 91
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Aftonfalken

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

  • Icon Planerad Dot
  • Icon Säljstart Förtur Vår 2017 Dot
  • Icon Säljstart Vår 2017 Dot
  • Icon Visningslägenhet Maj 2017 Dot
  • Icon Byggstart Höst 2017 Dot
  • Icon Inredningsval Vinter/vår 2018 Dot
  • Icon Inflyttning Kvartal 1 och 2 2019 Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

Kommande visningar

Dra fingret sidleds i tabellen eller klicka på pilarna under för se fler kategorier.

Datum Tid Visningsadress
tis 23 okt 16:30 - 18:00 Välkommen till goda Nyheter! I vårt nystylade hem på Råbyv.78, se mer info nedan Spara i din kalender
mån 29 okt 16:30 - 17:30 Nya visningslägenheten på Råbyv.78, Ring vår mäklare Jesper Walfridsson för en annan visningstid Spara i din kalender
Antal bostäder: 91
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Aftonfalken

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält