Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Försäljning pågår

Brf Aftonfalken

Visning: 27 maj 2018, 12:30 - 13:30
Vår visningslägenhet på Råbyvägen 74. Ring gärna vår mäklare Sara Jansson för en annan visningstid.
Lägg till i kalender
Antal bostäder: 91
Rum & Kök: 1 - 4
Pris: 1 395 000 - 3 995 000 kr
Avgift: 2 408 - 5 510 kr
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Aftonfalken

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Bostadsrätter i Uppsala

Centralt i Uppsala bygger vi 91 lägenheter i Brf Aftonfalken. Här blir det en stor variation av tvåor men även ettor, treor och fyror. Välkommen till Brf Aftonfalken, ett boende för dig som tänker längre.

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Från kvadratsmart för singlar till spatiöst för familjer

Brf Aftonfalken är ett boende där du känner dig som hemma både i dag och i framtiden. Att bo citynära och ändå ha naturen runt hörnet. Eller att omge sig med beständiga material och genomtänkt design. Brf Aftonfalken är ett hus med kaxig identitet, oregelbunden arkitektur och lustfylld färgsättning. Ett variationsrikt inslag i gatumiljön. Här finns 91 lägenheter med en stor variation av tvåor men även ettor, treor och fyror.


Lägenhetsväljare

För lediga bostäder och priser, klicka här eller på bilden.

Brf Aftonfalken huset

 

Så skapade vi dröm-1:an

Våra inredare har tagit fram inredningsförslag till en av Brf Aftonfalkens ettor för att utnyttja ytan maximalt. Kom förbi en av våra visningar för att få veta mer och få inköpslistan över alla möbler som de använt.

"Vi har maximerat lägenhetens yta och fått med alla delar som en mysig och praktisk bostad ska ha. Ett lugnt och harmoniskt sovrum, ett vardagsrum för avkoppling och samvaro, en matplats där vänner samlas för en trevlig middag. Vi har valt inredning i en enhetlig och dämpad färgskala för att ge en lyxig känsla. I lägenheten har vi valt olika texturer, blanka material i kontrast mot matta ytor och speglar som skapar djup och spänning. Vi valt att förstärka upplevelsen av ett sovrum genom att välja en mörkt grå kulör som ramar in sovrumsdelen och skapar rum i rummet."

Läs mer

Välplanerade och flexibla 1:or.

Är du på jakt efter en 1:a finns det mycket att välja på. Från yteffektiva 1:or om 3334 kvadrat till rymliga och flexibla alternativ om 45 kvadrat, där du med hjälp av en bokhylla som rumsavdelare kan skapa en egen sovalkov. Vill du ha ytterligare plats kan du även välja vår 1:a om 50 kvadrat som med sitt extrarum ger dig möjlighet till en musikstudio, arbetsrum eller walk-in-closet.

En stor valfrihet av 2:or.

Vill du bo lite större, välj en 2:a om 65 kvadrat med strålande hörnläge, utsikt i flera väderstreck och tre balkonger. I huset finns även 2:or om 66 kvadrat samt 75 kvadrat med två fina balkonger – en mot gård och en mot gränd. De 2:or som ligger i mittendelen av huset är 52 alternativt 69,5 kvadrat och har balkong in mot den trevliga upphöjda gården. De flesta 2:or är genomgångslägenheter eller har ett fint gavelläge. Vill du köpa något unikt har vi även en kvadratsmart 2:a på 38 kvadrat med egen uteplats!

3:or med delvis inglasad balkong och extrarum.

Väljer du någon av husets 3:or om 69 kvadrat får du en delvis inglasad balkong, ett trivsamt skydd vid blåsiga dagar. På våning sex och sju finns två spatiösa 3:or om 92 kvadrat med ett litet extrarum som enkelt kan bli till exempel en arbetsplats.

Rymliga 4:or för familjer.

Huset har stora, fina 4:or om 107,5 kvadrat med ett smart extrarum innanför sovrummet. Dessutom har de en extra WC med dusch – praktiskt för den större familjen.

Hög grundstandard – snyggt, praktiskt och bekvämt.

Grundstandarden är hög med bland annat kök från Marbodal och badrum från Vedum. Badrummen är rymliga, även i de mindre lägenheterna och samtliga har tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Alla lägenheter har förråd.

Innergård med hög nivå.

För att skapa ett ljusare läge och en egen grön oas för dig och dina grannar, har vi höjt upp innergården några meter från gatan. Här finns privata uteplatser med träräcke mot gården, men också picknickvänliga gräsytor samt en pergola med gott om plats för långbord och mingel.

Centralt, grönt och bekvämt.

Cykel avstånd till nya Resecentrum, Uppsala Konsert och Kongress samt stadskärnan med ett rikt utbud av kultur, shopping och mat. Väljer du istället bilen tar du hissen direkt ner i garaget och via Tycho Hedéns väg kommer du snabbt ut på E4:an – och ca 45 minuter senare är du framme i Stockholm. Ska du ut i vida världen tar bilresan till Arlanda bara ca 25 minuter. Strax intill ditt nya hem grönskar upprustade Kapellgärdsparken med skateramp, gungor och lekvänliga ytor. Inom promenadavstånd finns affärshuset Kvarnen med service som apotek, systembolag, en välsorterad ICA-affär, torgcafé och restauranger. Vill du träna ligger Friskis & Svettis på promenadavstånd och med cykel tar du dig enkelt till både Fyrishov och Röbo med sköna motionsspår. Bussen stannar alldeles utanför dörren. Bekvämt, eller hur?

Kapellgärdsallén – för dig som tänker lite längre.

Är du en person som tänker lite längre? Vi med. Det ser man direkt när man kommer till nya Kapellgärdsallén i Uppsala. För några år sedan var platsen ingenting annat än en tråkig parkeringsplats vid en genomfartsled. Men vi tänkte lite längre och såg något mer. Idag har vi omvandlat området till ett levande, citynära kvarter med hemtrevlig atmosfär – både i och mellan husen.

Bilder

Se alla bilder
Antal bostäder: 91
Rum & Kök: 1 - 4
Pris: 1 395 000 - 3 995 000 kr
Avgift: 2 408 - 5 510 kr
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Aftonfalken

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Vår 2017 Dot
 • Icon Säljstart Vår 2017 Dot
 • Icon Visningslägenhet Maj 2017 Dot
 • Icon Byggstart Höst 2017 Dot
 • Icon Inredningsval Vinter/vår 2018 Dot
 • Icon Inflyttning Kvartal 1 och 2 2019 Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Det här projektet har redan fördelats till förtursmedlemmar, men om du är intresserad av ett annat projekt som inte har säljstartat ännu kan du anmäla dig till Riksbyggen Förtur för att öka din möjlighet att välja din drömbostad. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

 • Toggle

  Inspirationsbroschyr

 • Toggle

  Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Rumsbeskrivning

 • Toggle

  Kostnadskalkyl

  Klicka här för att se Brf Aftonfalkens kostnadskalkyl.

 • Toggle

  Förmånserbjudande från Handelsbanken Uppsala City

  Klicka här för att läsa om förmånserbjudandet från Handelsbanken Uppsala City.

Kommande visningar

Dra fingret sidleds i tabellen eller klicka på pilarna under för se fler kategorier.

Datum Tid Visningsadress
sön 27 maj 12:30 - 13:30 Vår visningslägenhet på Råbyvägen 74. Ring gärna vår mäklare Sara Jansson för en annan visningstid. Spara i din kalender
ons 30 maj 12:00 - 13:00 Vår visningslägenhet på Råbyvägen 74. Ring gärna vår mäklare Sara Jansson för en annan visningstid. Spara i din kalender
Antal bostäder: 91
Rum & Kök: 1 - 4
Pris: 1 395 000 - 3 995 000 kr
Avgift: 2 408 - 5 510 kr
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Aftonfalken

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält