Brf Åsikten Södra 2

Lugnt men ändå centralt läge mitt i Uppsala med Fyrisån utanför dörren. Välkommen till din nya verklighet!

 • Industrigatan/Skyttelgatan
 • 83 lägenheter

Brf Åsikten Södra 2

Lugnt men ändå centralt läge mitt i Uppsala med Fyrisån utanför dörren. Välkommen till din nya verklighet!

 • Industrigatan/Skyttelgatan
 • 83 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 1-4 rum och kök
 • Pris 1 575 000-5 000 000 kr
 • Avgift 1 872-4 608 kr/mån
+ Visa fler bilder (14 st)

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Mårten Holm

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

  Juni 2017
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Visningsbostad

  Juni 2018
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Vår/sommar 2020

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Uppsala

Välkommen att köpa någon av våra nybyggda bostadsrätter i ett strålande läge vid Fyrisån. På en av Uppsalas finaste adresser Östra Ågatan, ett stenkast från Fyrisån med några få minuters promenad från Uppsala centrum. Beräknad inflyttning våren/sommaren 2020.

1–4:or vid Fyrisån i Uppsala

Välkommen till en bostad med lite lugnare läge i kvarteret. Här erbjuder vi både mindre bostadsrätter för singlar och sambos samt större för familjer. Husen har modern arkitektur och alla lägenheter har balkong eller uteplats mot gården. Vissa balkonger har utsikt mot Fyrisån. Här kan du köpa en bostadsrätt som har en hög grundstandard och är inredd i modern stil med inspiration från förr. Ett riktigt drömboende för dig som funderar på att köpa nyproduktion i Uppsala!

För dig med barn blir vardagen extra bekväm med tanke på att en ny förskola planeras i närheten. På nära gångavstånd ligger även Anna Petrus park med bland annat ytor för skateboard, parkour och klätterlek.

Titta i broschyren Allt om Brf Åsikten Södra för att få inspiration och information om vår nyproduktion vid Fyrisån i Uppsala.

Läs mer

En innergård att njuta av

Kvarteret Åsikten Södra i Uppsala sjuder av liv och rörelse – från morgon till kväll. Längst ner i huset planerar vi bland annat ett gym och ett café. På den grönskande innergården med utsikt mot Fyrisån bygger vi ett gårdshus med orangeri för odling, fester och gemenskap. På gården finns två grillplatser, odlingslotter och en lekplats med bland annat en klättervägg. Här finns också ett övernattningsrum för dina gäster. Huset har ett fritt och ljust läge. På ena gaveln gör vi en öppning så att solen kan kika in till gården och grannarna kan kika ut mot ån. Till huset finns det garage och gott om cykelparkeringar samt lådcyklar att låna. Det är bara några exempel på vad vi menar när vi säger... Å alltid lite till.

 

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Åsikten Södra 2

Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Laddstolpar
Växter för pollinering 
Koldioxidkompenserad el
   

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Bostadsrätter på ett av Uppsalas bästa lägen

Nya bostadsrätter växer fram på en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, och omvandlar ett före detta industriområde till ett levande kvarter i Industristaden. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen.

Nu finns det inflyttningsklara lägenheter centralt i Uppsala vid Fyrisån. Sök på Inflyttningsklart så hittar du alla våra fina inflyttningsklara lägenheter.
Kristina Hedqvist

Mer fakta

Golv: 3-stav mattlackad. Sockel: Slät sockellist av trä, vitmålad furulist.
Vägg: Målning. Vit. Stänkskydd vitt kakel. Tak: Målning, obruten vit.
Vitvaror: Rostfri kyl och rostfri frys, Bosch alt. kombinerad rostfri kyl/frys. Bosch bestäms genom storlek på kök. Induktionshäll Bosch. Inbyggnadsugn i högskåp. Spisfläkt7 hängande kåpa, Bosch alt. Casamja.
Köksinredning: Köksluckor Annika grå målad slät MDF. Bänkskiva av laminat Akazia. Diskbänk med 2 stora hoar.
Övrigt: Fönsterbänk i kalksten.

Golv: 3-stav mattlackad. Sockel: Slät sockellist av trä, vitmålad furulist.
Vägg: Målning. Vit. Tak: Målning. Obruten vit.
Övrigt: Fönsterbänk i kalksten. Skjutdörrar med stålprofiler i aluminium och dörrar i vit folie. Inredning klädstång och hylla samt linnebackar. 

Golv: Klinker svart. Elektrisk komfortvärme med termostat.
Vägg: Kakel vitt blankt.Tak: Målning obruten vit. Inredning: Kommod med två lådor Antracitgrå och Kommod med lucka i WC/Dusch. Spegel  med belysning.  Duschvägg, välvd, klarglas alt duschvägg klarglas. Väggskåp, Vedum Annika Antracitgrå. Laminatbänkskiva, Black Brazil.
Övrigt: Golvstående WC-stol Nautic. Handdukstork. badrum och WC/D. Takarmatur. Tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin, Bosch.

Lägenheterna är utrustade med en media central för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga lägenheter. Grundutbud ingår i avgiften.

Anmäl intresse till Brf Åsikten Södra 2

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp