Haningeterrassen

På Haningeterrassen bygger vi bostäder som passar alla. Här planeras för bostadsrätter och hyresrätter för unga och gamla, små och stora familjer. Välkommen till din nya verklighet!

 • Haninge
 • 600 lägenheter

Haningeterrassen

På Haningeterrassen bygger vi bostäder som passar alla. Här planeras för bostadsrätter och hyresrätter för unga och gamla, små och stora familjer. Välkommen till din nya verklighet!

 • Haninge
 • 600 lägenheter
Planerat

Kontakt

Säljare
George Oussi

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion
+ Visa fler bilder (5 st)

Om projektet

Bostadsrätter i Handen

Nu omvandlar vi Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Köper du en bostad i Haninge bor du centralt med bra kommunikationer till Stockholm.

Ny bostad för dig som vill leva ett aktivt liv

Att bo på nya Haningeterrassen är rena rama drömmen för dig som gillar att leva ett aktivt liv.  Här kan du spring en runda, cykla mountainbike, spela beachvolleyboll, åka långfärdsskidorna och pulka. Bara någon kilometer bort ligger Torvalla Sportcentrum med sporthall, gym, simhall, fotbollsplaner, konstgräsplan, tennishall, ishallar och friidrottsytor.

Både bostadsrätter och hyresrätter

På Haningeterrassen bygger vi bostäder som passar alla. Här planeras bostadsrätter och hyresrätter för unga och gamla, små och stora familjer, singlar, sambos, särbos, mambos, varannan-veckas-föräldrar. Köper du en nyproducerad bostadsrätt här kan du välj och vraka bland allt från kvadratsmarta ettor till bekväma seniorlägenheter och generösa femmor för växande familjer. Det kommer även att finnas kommersiella lokaler för uthyrning där caféer, restauranger och butiker kan flytta in och ge ännu mer liv och rörelse mellan husen.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, häva köpet och mycket mer. Vi finns med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Kommunikationer vid Haningeterassen

Här kan du köpa en lägenhet med närhet till det mesta. Det går på nolltid att ta sig från Haningeterrassen till bussterminalen, en trappa ner. Härifrån går varje dag 14 busslinjer mot city, skärgården och grannkommunerna. Bara en gångbro bort från Haningeterrassen ligger pendeltågsperrongen Handen. Hoppar du på ett tåg mot Stockholms central är du framme på bara 27 minuter. Till skärgården tar du buss 839 raka vägen till Dalarö brygga. Och är du sugen på ett kvällsdopp i Rudansjön, kan du enkelt låna en lådcykel och trampa dit. Vi planerar dessutom för en stor matbutik vid bussterminalen.

Vi erbjuder utlåning av lådcyklar och det finns dessutom en gemensam bilpool för dig som vill ha tillgång till bil men inte använder den så ofta.

Fördelar med bilpool:

 • Tillgång till en ny, miljöklassad, trafiksäker och välutrustad bil
 • Kostnadseffektivt, om du kör sällan
 • Klimatsmart, mindre utsläpp eftersom fler delar bil
 • Inga plötsliga utgifter för reparation och service
 • Slipp leta parkeringsplats och betala parkeringsavgift
 • Färre bilar på vägarna, vilket kan leda till färre olyckor
 • Minskat behov av parkeringar skapar utrymme för grönytor

Vad innebär innovativ parkering?

 • Utlåning av lådcyklar
 • Bilpool
 • Extra synliga cykelrum i gatuplan
 • En skärm i entrén på Brf Blicken som visar tåg- och busstider gör det enkelt att välja kollektiva färdmedel istället för bilen

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, häva köpet och mycket mer. Vi finns med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Kommande etapper

Brf Visionen 

Ett hus med tio våningar som bjuder på storslagen utsikt över Haninge och spegelblanka Rudasjön. I markplan planeras lokaler som skapar ett tryggt och levande kvarter.

Brf Spegeln 

Ett hus med lägenheter för stora och små familjer. Huset byggs i åtta till nio våningar med lokaler i markplan.

Brf Perspektivet 

Ett sexvåningshus inom Bonum, med bekväma och moderna seniorlägenheter. Till huset hör en egen Bonumvärd som hjälper till med vardagsärenden. Strax intill huset planeras ett välkomnande torg för att bli en naturlig mötesplats på Haningeterrassen.

Brf Utgångspunkten 

Fyra huskroppar om fem till åtta våningar med 115 bostäder. Här bor du vid ett trevligt gångstråk, på nära promenadavstånd till Rudansjöns omtyckta badplats.

Brf Vinkeln

Ett hus med sex till sju våningar och 120 bostäder med boendeformer som passar alla. I anslutning till huset planeras en förskola och under huset ett garage.

Anmäl ditt intresse

Anmäl intresse idag så kontaktar vi dig inför respektive säljstart för de olika etapperna.

Området

En ny levande stadsdel växer fram

På en plats som förut var asfalt och betong växer en pulserande stadsdel fram med bostäder, butiker, restauranger, biograf, mataffär, ett planerat specialistsjukhus och Haninges mest centrala bussterminal. Dessutom finns både city och skärgård på nära håll samt Rudasjön strax intill. Området beräknas vara klart 2024 och kommer då att erbjuda cirka 600 bostäder i en 24-timmarsstad med levande miljöer och urbana centrum samt fokus på ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet.

Anmäl intresse till projektet Haningeterrassen

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp