Planerat
Planerat

Haningeterrassen

På Haningeterrassen bygger vi bostäder som passar alla. Här planeras för bostadsrätter och hyresrätter för unga och gamla, små och stora familjer. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 600
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

George Oussi
Sälj- och marknadsansvarig

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Handen

Vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Köper du en bostad i Haninge bor du centralt med bra kommunikationer till Stockholm.

Ny bostad för dig som vill leva ett aktivt liv

Att bo på nya Haningeterrassen är rena rama drömmen för dig som gillar att leva ett aktivt liv. Sjön Rudan ligger ett stenkast från Haningeterrassen. För dig som lätt vill nå ut i naturen och samtidig ha nära till centrala Stockholm är det här det perfekta området. Förutom de fina skogsmarkerna där du kan plocka bär och svamp så finns här stora gräsytor, bad och fint fiskevatten. På vintrarna finns skidspår och en konstfrusen skidslinga. Bara någon kilometer bort ligger Torvalla Sportcentrum med sporthall, gym, simhall, fotbollsplaner, konstgräsplan, tennishall, ishallar och friidrottsytor.

Både bostadsrätter och hyresrätter

På Haningeterrassen kommer det att finnas bostäder som passar alla. Här planeras bostadsrätter och hyresrätter för unga och gamla, små och stora familjer, singlar, sambos, särbos, mambos, varannan-veckas-föräldrar. Köper du en nyproducerad bostadsrätt här kan du välj och vraka bland allt från kvadratsmarta ettor till bekväma seniorlägenheter och generösa femmor för växande familjer. Det kommer även att finnas kommersiella lokaler för uthyrning där caféer, restauranger och butiker kan flytta in och ge ännu mer liv och rörelse mellan husen.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Kommunikationer vid Haningeterassen

Här kan du flytta till en lägenhet med närhet till det mesta. Det går på nolltid att ta sig från Haningeterrassen till bussterminalen, en trappa ner. Härifrån går varje dag flera busslinjer mot city, skärgården och grannkommunerna. Bara ett stenkast från Haningeterrassen ligger pendeltågsstationen Handen. Hoppar du på ett tåg mot Stockholms central är du framme på mindre än en halvtimme. Till skärgården tar du bussen raka vägen till Dalarö brygga. Och är du sugen på ett kvällsdopp i Rudansjön, kan du enkelt låna en lådcykel och trampa dit.

Läs mer

Kommande etapper på Haningeterrassen

Brf Visionen 

Ett hus med tio våningar som bjuder på storslagen utsikt över Haninge och spegelblanka Rudasjön. I markplan planeras lokaler som skapar ett tryggt och levande kvarter.

Brf Spegeln 

Ett hus med lägenheter för stora och små familjer. Huset byggs i åtta till nio våningar med lokaler i markplan.

Brf Perspektivet 

Ett sexvåningshus inom Bonum, med bekväma och moderna seniorlägenheter. Till huset hör en egen Bonumvärd som hjälper till med vardagsärenden. Strax intill huset planeras ett välkomnande torg för att bli en naturlig mötesplats på Haningeterrassen.

Brf Utgångspunkten 

Fyra huskroppar om fem till åtta våningar med 115 bostäder. Här bor du vid ett trevligt gångstråk, på nära promenadavstånd till Rudansjöns omtyckta badplats.

Brf Vinkeln

Ett hus med sex till sju våningar och 120 bostäder med boendeformer som passar alla. I anslutning till huset planeras en förskola och under huset ett garage.

Hyresrätter

Förutom bostadsrätter planerar vi för drygt 100 hyresrätter.

Anmäl ditt intresse

Anmäl intresse idag så kontaktar vi dig inför respektive säljstart för de olika etapperna.

Området

En ny levande stadsdel växer fram

På en plats som förut var asfalt och betong växer en pulserande stadsdel fram med bostäder, butiker, restauranger, biograf, mataffär, ett planerat specialistsjukhus och Haninges mest centrala bussterminal. Dessutom finns både city och skärgård på nära håll samt Rudasjön strax intill. När området står klart kommer det att finnas drygt 600 bostäder i en 24-timmarsstad med levande miljöer och urbana centrum samt fokus på ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet.

Mer fakta

Hyreslokaler Haningeterrassen

Det kommer att finnas kommersiella lokaler i fastigheterna. När vi letar hyresgäster till dem ska de både vara en trygg hyresgäst för bostadsrättsföreningen och bidra till ett bra och omväxlande utbud i området. I arbetet med att hitta lämpliga hyresgäster samarbetar vi med KWPA. Vänligen kontakta dem om du är intresserad!

Anmäl intresse till Haningeterrassen

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp