Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Haningeterrassen

Välkommen till din nya verklighet!

 • Haninge
 • 600 lägenheter
Planerat

Kontakt

Säljare
George Oussi

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (5 st)

Om projektet

Bostadsrätter i Handen

Hellre tänka nytt än att flyta med strömmen. Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen.

Ny bostad för dig som vill leva ett aktivt liv

Att bo på nya Haningeterrassen är rena rama drömmen för dig som gillar att leva ett aktivt liv.  Här kan du spring en runda, cykla mountainbike, spela beachvolleyboll, åka långfärdsskidorna och pulka. Bara någon kilometer bort ligger Torvalla Sportcentrum med sporthall, gym, simhall, fotbollsplaner, konstgräsplan, tennishall, ishallar och friidrottsytor.

Både bostadsrätter och hyresrätter

På Haningeterrassen bygger vi boenden som passar alla. Här planeras bostadsrätter och hyresrätter för unga och gamla, små och stora familjer, singlar, sambos, särbos, mambos, varannan-veckas-föräldrar. Välj och vraka bland allt från kvadratsmarta ettor till bekväma seniorlägenheter och generösa femmor för växande familjer. Det kommer även att finnas kommersiella lokaler för uthyrning där caféer, restauranger och butiker kan flytta in och ge ännu mer liv och rörelse mellan husen.

Centrala bostäder som inte kräver bil

När man bor en gångbro bort från pendeltåget och en trappa upp från Haninges mest centrala bussterminal behöver man ingen bil. Vill du åka till city tar du pendeln och är framme på 27 minuter. Till skärgården tar du buss 839 raka vägen till Dalarö brygga. Och är du sugen på ett kvällsdopp i Rudansjön, kan du enkelt låna en lådcykel och trampa dit. Vi planerar dessutom för en stor matbutik vid  bussterminalen. 

Kommunikationer vid Haningeterassen

Det går på nolltid att ta sig från Haningeterrassen till bussterminalen, en trappa ner. Härifrån går varje dag 14 busslinjer mot city, skärgården och grannkommunerna. Bara en gångbro bort från Haningeterrassen ligger pendeltågsperrongen Handen. Hoppar du på ett tåg mot Stockholms central är du framme på bara 27 minuter.
Vi erbjuder utlåning av lådcyklar och det finns dessutom en gemensam bilpool för dig som vill ha tillgång till bil men inte använder den så ofta.

Fördelar med bilpool:

 • Tillgång till en ny, miljöklassad, trafiksäker och välutrustad bil
 • Kostnadseffektivt, om du kör sällan
 • Klimatsmart, mindre utsläpp eftersom fler delar bil
 • Inga plötsliga utgifter för reparation och service
 • Slipp leta parkeringsplats och betala parkeringsavgift
 • Färre bilar på vägarna, vilket kan leda till färre olyckor
 • Minskat behov av parkeringar skapar utrymme för grönytor

Vad innebär innovativ parkering?

 • Utlåning av lådcyklar
 • Bilpool
 • Extra synliga cykelrum i gatuplan
 • En skärm i entrén på Brf Blicken som visar tåg- och busstider gör det enkelt att välja kollektiva färdmedel istället för bilen
Läs mer

Kommande etapper

Brf Visionen 

Ett hus med tio våningar som bjuder på storslagen utsikt över Haninge och spegelblanka Rudasjön. I markplan planeras lokaler som skapar ett tryggt och levande kvarter.

Brf Spegeln 

Ett hus med lägenheter för stora och små familjer. Huset byggs i åtta till nio våningar med lokaler i markplan.

Brf Perspektivet 

Ett sexvåningshus inom Bonum, med bekväma och moderna seniorlägenheter. Till huset hör en egen Bonumvärd som hjälper till med vardagsärenden. Strax intill huset planeras ett välkomnande torg för att bli en naturlig mötesplats på Haningeterrassen.

Brf Utgångspunkten 

Fyra huskroppar om fem till åtta våningar med 115 bostäder. Här bor du vid ett trevligt gångstråk, på nära promenadavstånd till Rudansjöns omtyckta badplats.

Brf Vinkeln

Ett hus med sex till sju våningar och 120 bostäder med boendeformer som passar alla. I anslutning till huset planeras en förskola och under huset ett garage.

Anmäl ditt intresse

Anmäl intresse idag så kontaktar vi dig inför respektive säljstart för de olika etapperna.

Området

En ny levande stadsdel växer fram

På en plats som förut var asfalt och betong växer en pulserande stadsdel fram med bostäder, butiker, restauranger, biograf, mataffär, ett planerat specialistsjukhus och Haninges mest centrala bussterminal. Dessutom finns både city och skärgård på nära håll samt Rudasjön strax intill. Området beräknas vara klart 2024 och kommer då att erbjuda cirka 600 bostäder i en 24-timmarsstad med levande miljöer och urbana centrum samt fokus på ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet.

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning mm. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Anmäl intresse till projektet Haningeterrassen

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
George Oussi