Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Planerat

Brf Barkbåten

Antal bostäder: 70
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Barkbåten

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Bostadsrätter i Väsjön i Sollentuna

Naturlyx. Det är vad man får när man flyttar hem till Brf Barkbåten, bara fem kilometer från Sollentuna Centrum. Här finns skogar, ängar, sjöar och berg precis utanför knuten.

Brf Barkbåten i Väsjön – släpp vardagen fri!

Vardagen. Den rullar på. Ser ungefär likadan ut på måndag som den gjorde i torsdags. Det ska vikas tvätt och stekas fiskpinnar och kanske tragglas med en och annan matteläxa ...

I Brf Barkbåten i Väsjön släpper vi vardagen fri och ger den mer fart. Från Häggviks station ända hem till Väsjön svävar linbanornas kupoler som såpbubblor på rad. Ett upplyftande sätt att ta sig hem till vardagen. Och fiskpinnarna.

Utanför dörren finns en hel värld i grönt, blått och vitt att upptäcka. Spring ett varv runt Väsjön. Lek kurragömma i någon av de två naturreservaten. Eller kör några åk i Väsjöbacken. Husen ramas in av grönskande gårdar och genom kvarteret ringlar sig en liten å – lagom stor för ett barkbåtsrace.

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Läs mer

Ett naturlyxigt boende i nya området Väsjön

När löven singlar kan du ta med svampkorgen ut skogen i jakt på ditt bästa kantarellställe. När snön faller kan du spänna på pjäxorna och köra några åk i skidbacken. När träden knoppas kan du plantera lökar i odlingslådan på din balkong. Och när sommarsolen gassar kan du cykla till någon av sjöarna i området. Naturlyx var ordet.

Naturen går som en grön tråd, från utsidan och in. Husen ramas in av barrskog och berg. Arkitekturen harmoniserar med allt det vackra. Att flytta hit betyder att du får ta del av naturens årstidsväxlingar, såväl ute som inne.

När nya området Väsjön är fullt utbyggt kommer det att vara en egen stadsdel med uppemot 3 000 bostäder och lokal service. De bostäder vi bygger kommer att ha en tydlig hållbarhetsprofil. Det ska bli ett socialt hållbart och ekologiskt bostadsområde där man tar kloka, klimatsmarta beslut. Husen vi bygger ska verka i samklang med naturen och miljöfokus ska genomsyra hela processen – från stomme till din färdiga lägenhet.

För att förstärka känslan av hållbarhet ser vi till att bygga olika sociala rum. Utanför dörren och innanför tröskeln. Privata och offentliga. Med plats för social samvaro, men också för stillhet och eftertanke.

Riksbyggen planerar att bygga cirka 450 lägenheter fram till år 2025 med stor variation i storlekarna ett till fem rum och kök. Alla med hög grundstandard och egen odlingsvänlig balkong eller uteplats. Välj det boende som passar dig och din familj.

Välkommen hit och må bra

Området Väsjön ligger omgivet av Rösjökilen och Södra Törnskogen – två naturreservat med både vildmarkskänsla och öppna landskap. Här kan du fylla korgen med kantareller till soppan och blåbär till pajen. Och inte nog med det. Tre sjöar har du också i närheten. Skridskovänliga Väsjön, Fjäturen som passar för fiske och bad samt Snuggan, en liten skogssjö på ett berg.

I områdets södra del finns Edsbergs sportfält med tennishall, fotbollsplaner och motionsspår. Centralt lockar Väsjöbacken med tre slalombackar och lekfull Funpark.

Naturen i all ära. Men ibland vill man ha lite mer av shopping, restauranger och vimlande folkliv också. Med bussen tar det bara 20 minuter till Sollentuna Centrum  med cirka 120 butiker för alla designintresserade. Vill du in till city får du lägga till 20 minuter med pendeltåg.

Närmaste pendeltågsstation är Häggvik cirka 3,5 kilometer bort. Till Stockholms Central är det 20 kilometer och till Arlanda 26 kilometer.
En helt ny stadsdel växer fram. Läs om allt som händer vid Väsjön.

Riksbyggen Förtur

Vill du öka din möjlighet att välja din drömbostad? Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

Bilder

Antal bostäder: 70
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Barkbåten

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

  • Icon Planerad Dot
  • Icon Säljstart Förtur Dot
  • Icon Säljstart Dot
  • Icon Byggstart Dot
  • Icon Inredningsval Dot
  • Icon Inflyttning Dot
Antal bostäder: 70
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Barkbåten

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält