Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Skeppsbyggaren

Om projektet

Nya radhus på Brandholmen

Nu är alla lägenheter sålda i Brf Skeppsbyggaren!

Planerat projekt - Brf Violroten på Arnö

Söker du ett havsnära boende så planerar vi bostäder på Arnö i Brf Violroten.

Läs mer

Rum och tid för hela livet

När vi började planera Brf Skeppsbyggaren var det med orden för dig som är trött på att skjutsa barnen till idrotten. Några år senare, när vi nu bygger, är uttrycket fortfarande lika sant. 

Brandholmen är en populär stadsdel vid Stadsfjärden och inloppet till Nyköpings hamn. Området har vuxit under flera år och ändå behållit sin naturkänsla och skärgårdsinspirerade miljö med flera småbåtshamnar.

Här kan barnen själva ta sig mellan skolan, kompisarna och aktiviteterna. I närheten finns förskola och grundskolor. Här finns även sportanläggningen Rosvalla som bland annat rymmer ishallar, fotbollsplaner, bowlinghall, tennishall, restauranger och gym. För dig som vill arbeta närmare hemmet finns här även möjlighet att hyra plats i ett kontorslandskap.

Stadsradhus och atriumradhus

Brf Skeppsbyggaren erbjuder två radhustyper. Atriumradhusen har en mindre trädgård på framsidan och en större, privat gräsmatta på baksidan. Där kan du vara utomhus, men behålla känslan av att vara inomhus tack vare den insynsskyddade lösningen. Stadsradhusen kännetecknas av att baksidan av husen ligger närmare gatan och att du på framsidan har en insynsskyddad trädgård. Här har du även en takterrass på tredje våningen där du kan blicka ut över havet.

I Brf Skeppsbyggaren har du 4–5 rum och kök, stora allrum, gott om förvaringsutrymme, egen tvättstuga, toaletter på varje våning och flera badrum. Som en extra bonus har du golvvärme på hela bottenvåningen.

Den första våningen i de båda hustyperna har en öppen och inbjudande planlösning. På den andra våningen har du sovrum och badrum. På den tredje våningen i stadsradhusen har du ytterligare ett allrum och takterrassen. 

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält