Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Planerat

Brf Violroten

Antal bostäder: 32
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Violroten

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Om projektet

Bostadsrätter vid Stadsfjärden i Nyköping

På vackra Arnö med vatten, grönska och skogsområden som närmsta granne, planerar vi för Brf Violroten, 32 svanenmärkta bostadsrätter med balkong och fina gemensamma utrymmen. Planerad säljstart våren 2019.

Bo lite mindre, lev lite större

Här planerar vi att bygga ett flerbostadshus med 32 bostadsrätter i storlekarna två till fyra rum och kök. Varje lägenhet är noga planerad så att varje kvadratmeter utnyttjas på smartast möjliga sätt. I huset finns gemensam tvättstuga, gemensamhetslokal och övernattningsrum. Här bor du lite mindre och lever lite större.

Det är ett helt nytt kvarter som växer fram för dig som vill bo med promenadavstånd till havet och med naturen runt knuten och med närhet centrum. Här finns alla möjligheter att bo och leva det liv många drömmer om. Lägenheterna är utformade så att de både skapar bra umgängesytor och ger möjlighet till avskildhet. Alla lägenheter har balkong, många med havsutsikt. Trivselfaktorn blir hög, här vill man bo kvar länge.

Bostaden och huset

Varje lägenhet är noga planerad så att varje kvadratmeter utnyttjas optimalt och i bostadshuset finns gemensam tvättstuga och fina sociala utrymmen i egenskap av gemensamhetslokal och övernattningsrum.

Väggarna är konstruerade för att skapa ett tätt klimatskal som ger låg energianvändning och låga driftskostnader. Då stommen platsgjuts i betong, och merparten av alla installationer gjuts in, blir också brandsäkerheten hög. Fasaden i tegel är inte bara tidlös, den är också underhållsfri och välplacerade fönster skapar god energieffektivitet och stort ljusflöde in i lägenheterna.

Närhet till världen

Härifrån är det nära till Stockholm Skavsta Flygplats som med sina direktflyg till 45 destinationer i hela Europa ger möjlighet till att uppleva hela världen.

I området finns mataffärer, pizzeria och restauranger och flera förskolor och grundskolor finns i närområdet.

Arnö ligger bara några kilometer från Nyköpings centrum och har länge varit ett populärt område och har under senare tid expanderat kraftigt. Arnö är beläget på södra sidan av Nyköpings stadskärna, utmed Stadsfjärdens porlande vatten och stadsdelen är omgiven av skog, granar och berg. För dig som vill bo lugnt men ändå nära stadens liv, är Arnö det perfekta alternativet.

Här kommer många bostäder att byggas inom de närmsta åren. Norra Arnö blir en förlängning av Arnö och tar vid där kvarteret Sjöhagen slutar. Området blir som en länk mellan Arnö och Nyköpings centrum. Livet på norra Arnö är enkelt och här är det nära till det mesta. Via fina Arnöleden cyklar du in till centrum på bara tio minuter, bussen tar fem minuter. Nyköpings hamn, med sin härliga sommarpuls, promenerar du till på tio minuter. Är du sugen på storstadsliv eller pendlar tar tåget till Stockholm bara en timme..

Nära naturen

För dig som gillar naturen är omgivningarna kring Arnö ultimata. Här finns många trevliga promenadstråk, både genom skog och längs med vattnen. Du som gillar att träna och röra på dig, hittar flera olika motionsspår i den stora och lummiga Janstorpsskogen. En bit österut finns naturreservatet Linudden med sin stora lövskog och rika flora. I närområdet hittar du också flera mysiga badplatser och stränder, perfekt för en utflykt en varm sommardag.

Även på vintern bjuder Arnö på fantastiska möjligheter. Eller vad sägs om en skridskotur på Stadsfjärden en solig decemberdag? Det är svårt att inte trivas på norra Arnö. Med naturen precis runt knuten är det enkelt att hitta det där speciella guldkornet som förhöjer vardagen. Oavsett om du föredrar att motionera, umgås eller bara koppla av, är norra Arnö den perfekta platsen att bo på.

Varmt välkommen till en bekvämare verklighet.

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Bilder

Antal bostäder: 32
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Violroten

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Vår 2019 Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Projektinfo

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Vill du öka din möjlighet att välja din drömbostad? Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten, och du har större chans att välja just den bostad som du vill ha. Läs mer om Riksbyggen Förtur här!

Antal bostäder: 32
Anmäl intresse
Stäng

Anmäl intresse till projektet Brf Violroten

Ange förnamn
Ange efternamn
Ange personnummer
Ange Adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange Postort
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält