Slutsålt
Slutsålt

Brf Viktoriastrand 3

1 595 000–3 695 000 kr

Ett högklassigt boende I Skellefteå med rymlig inglasad balkong, närhet till älven samt promenadavstånd till stan. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 1 595 000–3 695 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 52,5–95,5 kvm
Avgift 3 165–5 215 kr/mån
Våningar 5
Lägenheter 25
Status Slutsålt

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Kontakt

Jan-Erik Lööf
Mäklare Fastighetsbyrån
Emil Stenlund
Säljkoordinator Fastighetsbyrån

Bostadsrätter i Skellefteå

I den tredje och sista etappen, Brf Viktoriastrand 3, planerar vi att bygga 25 ljusa och välplanerade lägenheter, alla med inglasad balkong. Här bor man nära centrum med bra kommunikationer och fina promenadstråk längs med älvkanten. Ljusa och genomtänkta 2-4:or för små och stora familjer. Tillträde kvartal 4 2021.

Brf Viktoriastrand 3 är ett hus med omtanke i varje detalj. Köken är utrustade med stilrena vitvaror av hög kvalitet. De helkaklade badrummen har tvättmaskin, torktumlare, vikbara duschväggar och komfortvärmei golvet.

Bland de 25 lägenheterna hittar du allt från ljusa och öppna tvåor till treor med köks-ö och skafferi till fyror med klädkammare och extra WC i sovrummet samt generöst ljusinsläpp från tre väderstreck.

Lägenheterna har gott om förvaring och många har klädkammare. Dessutom har du ett mindre förråd på entréplan. Men det bästa av allt: Alla lägenheter har ljusa och inglasade balkonger. Vissa har till och med två balkonger, varav en är inglasad.

Föreningen kommer även att ha tillgång till en övernattningslägenhet med WC/dusch – så du slipper bädda i soffan när svärmor är på besök. Ett visst antal garageplatser finns att hyra i ett parkeringsgarage intill. Om du ens behöver bil, när du har hela staden alldeles utanför dörren.

Sista etappen

Vi är stolta över att presentera den tredje och sista etappen i vårt kvarter Viktoriastrand. Här bor du på ett av Skellefteås mest eftertraktade lägen i den nya stadsdelen Strömsör, som snart sjuder av liv och rörelse. Är du intresserad av att köpa lägenhet i centrala Skellefteå, anmäl intresse för Brf Viktoriastrand 3. Bläddra igenom Allt om Viktoriastrand 3 och låt dig inspireras.

Gemensam gård och övernattningsrum

Mellan husen i de tre bostadsrättsföreningarna, Brf Viktoriastrand, Brf Viktoriastrand 2 och Brf Viktoriastrand 3, finns en fin gemensam grön gård med buskar, träd, grillplats och lekplatser.

Har du långväga gäster finns det ett övernattningsrum.

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Maj 2019
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

  Kvartal 4 2021

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp