Säljstart 21 oktober!
Säljstart 21 oktober!

Brf Utsikten

Planerade nyproducerade bostadsrätter högt upp på Getberget i Skellefteå. Ljusa och moderna lägenheter bekvämt nära strövområden, idrottsanläggningar, badhus och skola. Planerad säljstart 21 oktober. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Lägenheter 75
Status Kommande

Visningar

Gör en intresseanmälan genom att klicka på ”Anmäl intresse”. Då får du löpande information om Brf Utsikten.

Gå även med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de som är medlemmar och anmält intresse möjlighet att välja lägenhet först, utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig desto fler poäng hinner du samla inför säljstarten.

Senaste nytt

Se husen redan nu

Med hjälp av en QR-kod kan du se husen uppförda på den plats där de kommer att stå. Upplev Brf Utsikten redan nu. Välkommen att fantisera dig bort till ditt nya hem.

Så här går det till - se filmen
Om Brf Utsikten

Storslagen utsikt

Bo på Getberget med härlig utsikt och cykelavstånd till centrala Skellefteå. Öppen planlösning och inglasade balkonger.

Se filmen

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter på Getberget i Skellefteå

Äntligen har vi fått det glädjande beskedet att Mark- och miljööverdomstolen inte ger prövningstillstånd för den nya överklagan. Eftersom Mark- och miljööverdomstolen är den sista instansen innebär det att detaljplanen inte kan överklagas fler gånger.

Det här efterlängtade beskedet gör att vi nu ökar takten och laddar för en spännande höst. Vi ser bland annat fram emot lanseringen av en överraskning som erbjuder nya sätt att uppleva Brf Utsikten på, säljstart och trevliga event tillsammans.

Vi arbetar vidare för säljstart så anmäl ditt intresse, så håller vi dig underrättad om vad som händer via nyhetsbrev.

Lägenheterna på Getberget

Det är ett helt nytt kvarter som växer fram på Getberget i Skellefteå. Perfekt för dig som vill bo modernt i en lägenhet med öppen planlösning. Här bor du med magiskt storslagen utsikt över Skellefteå. Det är lika nära till skog och natur som till centrum.

Moderna lägenheter med slående utsikt

På Getberget planerar Riksbyggen för två punkthus om vardera tio våningar med totalt 75 bostadsrätter. Det handlar om 2-4:or som möjliggör ett bekvämare liv för dig som inte vill bo mitt i smeten men ändå ha nära till det mesta. Varje lägenhet utrustas med en stor inglasad balkong där du kan njuta av fika i vårsolen eller förlänga sommarkänslan långt in på höstkanten. För att göra livet lite enklare bygger vi ett garage under huset. Tänk vad bekvämt att slippa skotta bilen och leta parkeringsplats. Bara att parkera och sen ta hissen ända upp.

Miljön i fokus

I skogsbrynet på Getberget ovanför hyres- och bostadsrättshus från femtio- till sjuttiotalet bygger Riksbyggen med hållbarhet i fokus. Energieffektivitet och hållbara materialval är en självklarhet. Här kommer det att finnas solceller på taket, laddstolpar till elbil, smidiga cykelförråd och bra möjligheter för sopsortering. Dessutom kommer vi att skapa en fin innergård med grillplats och sittplatser.

Inför försäljningsstarten

Detaljplaneringsarbete för bostadsprojektet pågår så anmäl ditt intresse redan idag för att få information om våra nya bostäder på Getberget. Vill du få förtur till våra bostadsprojekt? Välkommen att gå med i Riksbyggen Förtur.

Skellefteå växer

Skellefteå är en spännande stad som har mycket att erbjuda. Här finns promenadstråk längs älven, mysiga fik och smakfulla restauranger. Här finns även ett bra shoppingutbud som mixas med en lagom bit av natur, kultur och kullersten.

Går man några minuter från Skellefteå centrum kommer man till den grönskande strandpromenaden längs Skellefteälven och den charmiga småbåtshamnen och Stadsparken, en lummig oas mitt i staden. Här blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger och shopping ger Skellefteå dess gemytliga identitet.

Staden växer så det knakar. Bland annat finns här ett nybyggt kulturhus utöver det vanliga som kvalar in till världens högsta träbyggnader. Huset rymmer, förutom kulturutbud, ett helt nytt hotell med spa, restaurang med panoramavy och förstklassig övernattning. Dessutom satsar Nortvolt stort och bygger en batterifabrik i utkanten av staden som genererar tusentals arbetstillfällen.

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel lägenheten så den passar just dig. Välj bland färg på köksluckor och andra tillval. Klicka in i vår 3D-väljare och prova vad som passar i ditt nya hem.

Till inredningsportalen

Hållbarhetsåtgärder för Brf Utsikten

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller på taken
 • Laddstolpar

Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

  2020
 • Säljstart

  21 oktober 2022
 • Byggstart

  Höst 2022
 • Visningsbostad

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  2024/2025

Om området

Mitt i bostadsområdet ligger både förskola och nybyggda Floraskolan med årskurs 1–9.

Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en tio minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter.

På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. Här finns ett cirka 20 kilometer sammanhängande elljusspår, hinderbana och utegym

Anmäl intresse till Brf Utsikten

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till