Brf Navet i Hyllie

Smart planerade, moderna och praktiska bostadsrätter centralt i Hyllie. Dessutom byggs tio unika townhouse i två etage. Välkommen till din nya verklighet!

 • Sivs gränd
 • 86 lägenheter

Brf Navet i Hyllie

Smart planerade, moderna och praktiska bostadsrätter centralt i Hyllie. Dessutom byggs tio unika townhouse i två etage. Välkommen till din nya verklighet!

 • Sivs gränd
 • 86 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Fakta

 • Rum 1-4 rum och kök
 • Pris 1 095 000-4 295 000 kr
 • Avgift 2 413-6 220 kr/mån

Visningar

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Brf. Cortado, Allétorget 12, Malmö

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Brf. Cortado, Allétorget 12, Malmö

+ Visa fler bilder (26 st)

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Kontakt

Registrerad fastighetsmäklare
Tobias Enckell
Registrerad fastighetsmäklare
Amelie Pålsson

 • Planerad

  2018
 • Säljstart

  Oktober 2018
 • Byggstart

  Vår 2019
 • Inredningsval

  Vår 2020
 • Inflyttning

  Vår 2021

Om projektet

Bostadsrätter i Hyllie i Malmö

Riksbyggen planerar att bygga 86 moderna och praktiska bostadsrätter på mellan ett och fyra rum och kök i Brf Navet i Hyllie, centralt beläget i Hyllie i Malmö.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningshelgen den 31/8-1/9 kl. 12-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Nu är försäljningen igång!

Funderar du på att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Malmö finns det både smart planerade ettor och tvåor för det mindre hushållet och större treor och fyror med mer plats för fler i familjen. I söder, där kvarteret vetter mot Sivs gränd, skapar Riksbyggen unika Townhouse med 10 attraktiva lägenheter i två etage.

Bostadsrätterna i Hyllie

Brf Navet i Hyllie rymmer 86 nyproducerade bostadsrätter om ett till fyra rum och kök. För dig som vill bo i en etta eller tvåa finns välplanerade lägenheter med balkong eller uteplats. För dig som behöver lite mer yta finns fina välplanerade treor. Det kommer dessutom att byggas tio unika townhouse. Townhousen är fyravåningshus med antingen en takterrass som femte våning eller med egen uteplats på fram- och baksidan. Det kommer också att finnas charmiga vindslägenheter med snedtak, takfönster och balkong. Lägenheterna i entrévåningen kommer att ha en generös rumshöjd på uppåt 3,8 meter och en del har dessutom loft, egen entré eller uteplats.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi


Smarta förvaringslösningar

I vissa lägenheter finns en flexibel inredningsvägg i där det finns möjlighet att skapa extra förvaring. Det finns olika varianter att välja mellan beroende på vilken lägenhet du flyttar in i. Kanske vill du ha skrivbordet i lilla hallen eller i sovrummet. Eller kanske passar det bättre att ha en hel vägg med garderober för livets olika saker. Det är upp till dig att bestämma vad som passar dig bäst.


Ett hus med gemenskap

Riksbyggen gillar gemenskap och du får möjlighet att träffa dina grannar i husets fina entrélobby utmed Hyllie Allé. I anslutning till den finns en cykelverkstad som blir en naturlig samlingspunkt för dig och dina grannar. Självklart finns det en prunkande grön gård med sittplatser och möjlighet att grilla. I alla tre trapphus kommer det att finnas gemensamma takterrasser med fin utsikt över omgivningarna. Här kan du flytta upp middagen, ta en eftertänksam timeout för dig själv eller njuta av frukostögonblicket innan du cyklar iväg till jobbet. I anslutning till takterrassen i trapphuset utmed Hyllie allé får du tillgång till husets gemensamhetslokal med utsikt över Hyllies takåsar. En social samlingsplats på bästa läge högst upp i huset. Lokalen är utrustad med både kök och wc och kan användas till både privata fester och gemensamma aktiviteter för de boende i bostadsrättsföreningen.

Läs mer

Nära nya Hyllie Stadsdelspark

I närheten av Brf Navet i Hyllie kommer Framtidens park växa upp och bli Hyllies nya stadsdelspark. Parken ska bli en lummig park med motionsslinga, växthus, kafé och temalekplats. Parken ska bli en grön, samlande lunga för hela stadsdelen och kanske också locka besökare från hela Malmö. Hyllie Stadsdelspark kommer att bli 64 000 kvadratmeter stor - ungefär lika stor som Kungsparken eller Folkets park i Malmös innerstad. Parken kommer att vara så stor att den kan innehålla flera olika delar. Här ska man kunna leka, motionera, njuta av härliga soliga platser, lyssna på suset av löv och gräs och mycket mer. Parken kommer att byggas ut i etapper, i takt med att bebyggelsen växer fram i området.

Se filmen Hyllie - Din tid och plats i världen

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Kika in i en av Navets fina tvåor

Klicka dig vidare in i en av Navets fina tvåor om 55 kvm med balkong.

Området

Nyproducerat och nära till allt

Brf Navet i Hyllie bygger vi centralt med allt du behöver precis utanför dörren och hela världen inom nära räckhåll. Här finns bland mycket annat Emporia, ett alldeles nytt badhus och Malmö Arena. Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområde, så du kan både bo och arbeta här. Från Hyllie Station avgår flera bussar och tåg till Köpenhamn och centrala Malmö. In mot staden leder också cykelvägar som tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Barnomsorg och skolor är en viktig del i Hyllies utbyggnad. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och Malmös modernaste grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. I området planeras även för fler förskolor och lekplatser. 

Mer fakta

Golv: Ekparkett. Mattlackerad 3-Stav.
Sockel: Trä. Vit. Fabriksmålad.
Väggar: Målas. Vit.
Tak: Slätmålade.
Stänkskydd: Kakel. Vit matt.

Golv: Keramiska plattor.
Svart matt 1003100 mm.
Väggar: Keramiska plattor.
Vit matt 2003200 mm.
Tak: Slätmålade.

Golv: Ekparkett. Mattlackerad 3-Stav.
Sockel: Trä. Vit. Fabriksmålad.
Väggar: Målas. Vit.
Tak: Slätmålade.

I vår broschyr hittar du mer information om huset, området, samt en detaljerad beskrivning av rummen i rums- och byggnadsbeskrivningen.

Anmäl intresse till projektet Brf Navet i Hyllie

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Registrerad fastighetsmäklare
Tobias Enckell
Registrerad fastighetsmäklare
Amelie Pålsson

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Fakta

Byggnadsbeskrivning

Upp