Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Navet i Hyllie

1 095 000–4 295 000 kr

Smart planerade, moderna och praktiska bostadsrätter centralt i Hyllie i Malmö. Dessutom byggs tio unika townhouse i två etage. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 1 095 000– 4 295 000 kr
Rum 1–4 rum och kök
Area 32,5–112 kvm
Avgift 2 314–5 964 kr/mån
Våningar 6
Lägenheter 86
Status Försäljning pågår

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Boka privat visning

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Se filmen och inspireras

Oavsett vem du är—välkommen till Brf Navet i Hyllie i Malmö. Låt dig inspireras av Brf Navets fina tvårumslägenheter!

Kika in i två av Navets fina lägenheter

Bostadsrätter i Hyllie i Malmö

I expansiva Hyllie bygger vi bostadsrätter nära all tänkbar service. Perfekt med tågstation endast några minuter bort. Beräknad inflyttning våren 2021. Vill du bo i Hyllie? Klicka på bilden för att se lägenheterna.

Bara några minuter till Hyllies tågstation

Funderar du på att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Malmö finns det både smart planerade ettor och tvåor för det mindre hushållet och större treor och fyror med mer plats för fler i familjen. I söder, där kvarteret vetter mot Sivs gränd, skapar Riksbyggen unika Townhouse med 10 attraktiva lägenheter i två etage.

Bostadsrätterna i Hyllie

I Brf Navet i Hyllie byggs det 86 bostadsrätter om ett till fyra rum och kök. För dig som vill bo i en etta eller tvåa finns välplanerade lägenheter med uteplats, balkong och/eller fransk balkong. I huset kommer det också att finnas fina välplanerade treor. Det kommer dessutom att byggas tio unika townhouse. Townhousen är fyravåningshus med antingen en takterrass som femte våning eller med egen uteplats på fram- och baksidan. Det kommer också att finnas charmiga vindslägenheter med snedtak, takfönster och balkong. Lägenheterna i entrévåningen kommer att ha en generös rumshöjd på uppåt 3,8 meter och en del har dessutom loft, egen entré eller uteplats.

Inredningsstilar

Se gärna Brf Navets fina inredningsstilar här.

Ett hus med gemenskap

Riksbyggen gillar gemenskap och du får möjlighet att träffa dina grannar i husets fina entrélobby utmed Hyllie Allé. I anslutning till den finns en cykelverkstad som blir en naturlig samlingspunkt för dig och dina grannar. Självklart finns det en prunkande grön gård med sittplatser och möjlighet att grilla. Här kan du äta ute, ta en eftertänksam timeout för dig själv eller njuta av frukostögonblicket innan du cyklar iväg till jobbet.

I anslutning till takterrassen i trapphuset utmed Hyllie allé får du tillgång till husets gemensamhetslokal med utsikt över Hyllies takåsar. En social samlingsplats på bästa läge högst upp i huset. Lokalen är utrustad med både kök och wc och kan användas till både privata fester och gemensamma aktiviteter för de boende i bostadsrättsföreningen.

Nära nya Hyllie Stadsdelspark

I närheten av Brf Navet i Hyllie kommer Framtidens park växa upp och bli Hyllies nya stadsdelspark. Parken ska bli en lummig park med motionsslinga, växthus, kafé och temalekplats. Parken ska bli en grön, samlande lunga för hela stadsdelen och kanske också locka besökare från hela Malmö. Hyllie Stadsdelspark kommer att bli 64 000 kvadratmeter stor - ungefär lika stor som Kungsparken eller Folkets park i Malmös innerstad. Parken kommer att vara så stor att den kan innehålla flera olika delar. Här ska man kunna leka, motionera, njuta av härliga soliga platser, lyssna på suset av löv och gräs och mycket mer. Parken kommer att byggas ut i etapper, i takt med att bebyggelsen växer fram i området.

Se filmen Hyllie - Din tid och plats i världen

Allt om Brf Navet i Hyllie

I vår broschyr hittar du mer information om huset, området, samt en detaljerad beskrivning av rummen i rums- och byggnadsbeskrivningen.

Allt om Brf Navet i Hyllie

I vår broschyr hittar du mer information om huset, området, samt en detaljerad beskrivning av rummen i rums- och byggnadsbeskrivningen.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Navet i Hyllie

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen. Föreningen har även flera sociala mötesplatser för en ökad social hållbarhet.

Bil- och cykelpool
Gemensamhetslokal med takterrass
Växter för pollinering
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

placeholder

 • Planerad

  2018
 • Säljstart

  Oktober 2018
 • Byggstart

  Vår 2019
 • Inredningsval

  Vår 2020
 • Inflyttning

  Vår 2021

Se huset och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
 • Se huset från olika vinklar
 • Se lägenhetsinteriörer
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Nyproducerat och nära till allt

Brf Navet i Hyllie bygger vi centralt med allt du behöver precis utanför dörren och hela världen inom nära räckhåll. Här finns bland mycket annat Emporia, ett alldeles nytt badhus och Malmö Arena. Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområde, så du kan både bo och arbeta här. Från Hyllie Station avgår flera bussar och tåg till Köpenhamn och centrala Malmö. In mot staden leder också cykelvägar som tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Barnomsorg och skolor är en viktig del i Hyllies utbyggnad. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och Malmös modernaste grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. I området planeras även för fler förskolor och lekplatser. 

Anmäl intresse till Brf Navet i Hyllie

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.