Brf Utsikten

Vidsträckta fält och vackra vitsippsbackar. Skog, skidspår och stora grönytor. Oavsett var du befinner dig i Dalby följer du årstidernas skiftningar i naturen på nära håll.

 • Kungsljusgatan
 • 19 bostäder

Brf Utsikten

Vidsträckta fält och vackra vitsippsbackar. Skog, skidspår och stora grönytor. Oavsett var du befinner dig i Dalby följer du årstidernas skiftningar i naturen på nära håll.

 • Kungsljusgatan
 • 19 bostäder
Planerat

Kontakt

+ Visa fler bilder (7 st)

 • Planerad

  Juli 2019
 • Säljstart

  Vår 2020
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Höst 2021

Om projektet

Bostadsrätter i Dalby

I området Påskagänget i Dalbys utkant planerar Riksbyggen att bygga 19 bostadsrättsradhus i ett och två plan om cirka 90-110 kvadrat. Här skapar vi möjligheten att bo lugnt och ändå nära allt som krävs för en smidig vardag. Säljstarten är planerad till våren 2020 och inflyttning hösten 2021.

Bostadsrättsradhus nära naturen

Vidsträckta fält och vackra vitsippsbackar. Skog, skidspår och stora grönytor. Oavsett var du befinner dig i Dalby följer du årstidernas skiftningar i naturen på nära håll. I området Påskagänget i Dalbys utkant planerar Riksbyggen bygga bostadsrättsradhus i två etapper. Dels radhus i ett plan på cirka 90 kvadrat på tre rum och kök och tvåplanshus på cirka 110 kvadrat på fem rum och kök.

Nära naturen och bra kommunikationer

Gemensamt för Dalbys ytterområden är öppenheten och närheten till naturen. Placeringen av såväl enplanshuset som tvåplanshuset tar fullt ut tillvara på det geografiska läget. Den sydvästliga sluttningen säkrar ett soligt läge och Dalbys höga geografiska placering gör det möjligt att från bostadsområdet njuta av utsikten.  Närheten till naturen blir lika självklar som att ha all tänkbar service inom räckhåll.

Flera förskolor och grundskolor ligger inom gång- och cykelavstånd och utbudet av aktiviteter är stort. Med Romeleåsen vandringsleder, promenadstråk längs med Knivsåsens enebackar och löpspår i Skrylle är variationsmöjligheterna många för den fysiskt aktiva. Lika smidigt som du njuter av naturupplevelserna, lika enkelt är det att utnyttja kommunikationsmöjligheterna. Dalby är en strategisk knutpunkt för Skånetrafikens bussförbindelser.

Läs mer

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, häva köpet och mycket mer. Vi finns med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Anmäl intresse till projektet Brf Utsikten

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika bostäder, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp