Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Utsikten i Dalby

2 645 000–2 995 000 kr

Vidsträckta fält och vackra vitsippsbackar. Skog, skidspår och stora grönytor. Oavsett var du befinner dig i Dalby följer du årstidernas skiftningar i naturen på nära håll. Samtliga radhus är nu sålda. Välkommen att kontakta oss för information om liknande projekt.

Fakta

Pris 2 645 000– 2 995 000 kr
Rum 3–5 rum och kök
Boarea 93–112 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • kallvatten
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

5 397–6 551 kr/mån
Bostäder 39
Status Försäljning pågår

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetslöftet ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som till exempel arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrättsradhus i Dalby

I området Påskagänget i Dalbys utkant planerar Riksbyggen att bygga 39 bostadsrättsradhus i ett och två plan om cirka 93—112 kvadratmeter. Här skapar vi möjligheten att bo lugnt och ändå nära allt som krävs för en smidig vardag. Titta i den digitala säljbroschyren för mer information om bostadsrättsradhusen. 

Hitta friheten i ett nytt boende nära natur och friluftsliv

Vidsträckta fält och vackra vitsippsbackar. Skog, skidspår och stora grönytor. Oavsett var du befinner dig i Dalby följer du årstidernas skiftningar i naturen på nära håll. På en solig sluttning i området Påskagänget i södra Dalby planerar Riksbyggen bygga ett trivsamt kvarter med 39 bostadsrättsradhus. I Brf Utsikten i Dalby finns radhus i ett plan, om cirka 93 kvadratmeter, fördelade på tre rum och kök. Det finns även tvåplansradhus, om cirka 112 kvadratmeter, fördelade på fem rum och kök.

Familjevänligt i två plan med balkong och täppa

Radhusen i två plan, ca 112 kvadratmeter, är familjevänliga bostäder med fem rum och kök. Husen ligger med markplan en trappa ner från gatup­lan på entrésidan och för att ta vara på läget har vi skapat bostäder som helt vänder upp och ner på det traditionella boendekonceptet. Varje hus angörs via en entrébro från gatan som leder till en entrébalkong vidare in till en rymlig entréhall på plan 2. Här hittar du också bostadens sociala ytor med kök och vardagsrum med direkt utgång till en härlig balkong i sydvästläge. Ovanvåningen bjuder också på ett badrum utrustat med dusch och tvättutrustning. Husets mer privata avdelning ligger en trappa ner i markplan. Här finns tre sovrum, wc-dusch och ett fint allrum med utgång till en mindre trädgårdstäppa som rymmer både ett generöst trädäck och prak­tiskt förråd. 

Njut av livet med allt på ett plan

Brf Utsikten i Dalbys bostadsrättsradhus i ett plan, om ca 93 kvadratmeter, erbjuder ett idealiskt boende för dig som vill ha allt inom bekvämt räckhåll. Du får generösa tre rum och kök med lättskött trädgårdstäppa, härlig uteplats i sydväst och en genomtänkt plan­lösning. Du kommer in i huset via trädgården till en rymlig entréhall där du också hittar bostadens gäst-wc. Vidare in ligger det generösa vardagsrummet i öppen planlösning med ett välutrustat kök med direkt utgång till trädgårdstäppan och det härliga trädäcket i sydvästläge. På lugnt läge mot nordost ligger husets privata avdelning med badrum med tvättutrustning och två sovrum. Från ett av sovrummen har du dessutom utgång till husets andra trädäck där du kan njuta av frukostkaffet i morgonsolens ljus.

Nära naturen och bra kommunikationer

Gemensamt för Dalbys ytterområden är öppenheten och närheten till naturen. Placeringen av såväl enplanshuset som tvåplanshuset tar fullt ut tillvara på det geografiska läget. Den sydvästliga sluttningen säkrar ett soligt läge och Dalbys höga geografiska placering gör det möjligt att från bostadsområdet njuta av utsikten.  Närheten till naturen blir lika självklar som att ha all tänkbar service inom räckhåll.
Flera förskolor och grundskolor ligger inom gång- och cykelavstånd och utbudet av aktiviteter är stort. Med Romeleåsen vandringsleder, promenadstråk längs med Knivsåsens enebackar och löpspår i Skrylle är variationsmöjligheterna många för den fysiskt aktiva. Lika smidigt som du njuter av naturupplevelserna, lika enkelt är det att utnyttja kommunikationsmöjligheterna. Dalby är en strategisk knutpunkt för Skånetrafikens bussförbindelser.

Granne med ny park och skola

Brf Utsikten i Dalby planeras i Dalbys bostadsområde, Påskagänget. Här har under de senaste åren en ny, modern bydel växt upp med trivsamma villagator, grönområden, lekplatser och förskolor. Området ansluter direkt till Dalbys äldre villakvarter och från Brf Utsik­ten i Dalby är det bara en kort promenad till service och butiker i Dalby Centrum. Kvarteret kommer att ligga i en södersluttning längs det gamla järnvägsspåret mot Harlösa som numera är ett lummigt gång- och cykelstråk mellan Dalby och Torna Hällestad. På andra sidan det gamla järnvägsspåret har arbetet redan börjat med att anlägga den nya Tegelbruks­parken som blir en vacker stadsdelspark. Den 35 000 m2 stora parken byggs som en länk mellan de äldre östra delarna i Dalby och de nya bostadsområdena i Påskagänget. Parken ska inbjuda till både aktivitet och avkoppling och kommer innehålla bland annat lekplats, promenadvägar och grillplats. Ett stycke nedanför Brf Utsikten i Dalby planeras för en ny grundskola med tillhörande grönområden och idrottshall.

 

 

placeholder

 • Planering pågår

  Juli 2019
 • Säljstart

  Vår 2021
 • Inredningsval

  Vår 2021
 • Byggstart

  November 2021
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Hösten 2022
 • Inflyttningsklart

  Vår 2023

Se huset och välj bostad

 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
 • Se huset från olika vinklar
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Pris
Avgift
Status

Anmäl intresse till Brf Utsikten i Dalby

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till