Kommande
Kommande

Brf Utsikten i Dalby

Vidsträckta fält och vackra vitsippsbackar. Skog, skidspår och stora grönytor. Oavsett var du befinner dig i Dalby följer du årstidernas skiftningar i naturen på nära håll.

Bostadsfakta

Bostäder 18
Status Kommande

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Camilla Lundström
Sälj- och marknadsansvarig

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Dalby

I området Påskagänget i Dalbys utkant planerar Riksbyggen att bygga 18 bostadsrättsradhus i ett och två plan om cirka 90-110 kvadrat. Här skapar vi möjligheten att bo lugnt och ändå nära allt som krävs för en smidig vardag.

Bostadsrättsradhus nära naturen

Vidsträckta fält och vackra vitsippsbackar. Skog, skidspår och stora grönytor. Oavsett var du befinner dig i Dalby följer du årstidernas skiftningar i naturen på nära håll. I området Påskagänget i Dalbys utkant planerar Riksbyggen bygga bostadsrättsradhus i två etapper. Dels radhus i ett plan på cirka 90 kvadrat på tre rum och kök och tvåplanshus på cirka 110 kvadrat på fem rum och kök.

Nära naturen och bra kommunikationer

Gemensamt för Dalbys ytterområden är öppenheten och närheten till naturen. Placeringen av såväl enplanshuset som tvåplanshuset tar fullt ut tillvara på det geografiska läget. Den sydvästliga sluttningen säkrar ett soligt läge och Dalbys höga geografiska placering gör det möjligt att från bostadsområdet njuta av utsikten.  Närheten till naturen blir lika självklar som att ha all tänkbar service inom räckhåll.

Flera förskolor och grundskolor ligger inom gång- och cykelavstånd och utbudet av aktiviteter är stort. Med Romeleåsen vandringsleder, promenadstråk längs med Knivsåsens enebackar och löpspår i Skrylle är variationsmöjligheterna många för den fysiskt aktiva. Lika smidigt som du njuter av naturupplevelserna, lika enkelt är det att utnyttja kommunikationsmöjligheterna. Dalby är en strategisk knutpunkt för Skånetrafikens bussförbindelser.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

placeholder

 • Planerad

  Juli 2019
 • Säljstart Förtur

  Vår 2021
 • Säljstart

  Vår 2021
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

  Vår 2021
 • Inflyttning

  Höst 2022

Anmäl intresse till Brf Utsikten i Dalby

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.