Kommande
Kommande

Brf Nova

Nu fullbordas stjärnkonstellationen i Västra Hamnen. Brf Nova är den tredje etappen i det nya bostadskvarteret vid korsningen Stora Varvsgatan och Västra Varvsgatan. Här ska vi bygga 88 moderna lägenheter om 1–5 rum och kök för dig som vill bo på bästa cityläge i Malmös mest havsnära stadsdel. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 88
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta Henrik för mer information.
Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Västra Hamnen, Malmö

I Brf Nova bygger vi bekväma, urbana bostäder med stor variation i storlek och utförande, från småstjärna till superstar, som passar både för dig som vill byta villan mot något bekvämare och för dig som letar efter din första bostad. Sola dig i stjärnglansen och upptäck nya ljuspunkter i livet, nära havet, city och stranden.

De två första etapperna i kvarteret, Brf Stjärnfyren och Brf Stella, är en succé med stor efterfrågan. Nu har turen kommit till den tredje och avslutande etappen med citybostäder på attraktivt läge i Västra Hamnen.

I Brf Nova erbjuds totalt cirka 88 moderna bostadsrätter om ett till fem rum och kök. De flesta med härlig balkong eller uteplats. Du kan välja att checka in i en välplanerad tvåa med uteplats mot den lugna gården, en läcker trea med hörnbalkong och havsutsikt eller en exklusiv fyrarums penthouselägenhet med stora takterrasser i två väderstreck.

Letar du efter din första lägenhet? I Brf Nova erbjuder vi effektiva 1 rum och kök, 1,5 rum och kök och kvadratsmarta 2 rum och kök för dig som gärna bor lite mindre för att kunna leva större. Oavsett vad du föredrar får du en bostad med bländande kvaliteter såväl vad gäller läget, arkitekturen och inredningen som omsorgen om detaljerna.

Hållbarhetsåtgärder för Brf Nova

 • Miljöbyggnad Silver
 • Sedumtak och solceller
 • Bil- och lådcykelpool

Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

  Juni 2022
 • Säljstart

  Vinter 2022
 • Byggstart

  Höst 2022
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Höst 2024

Bo i Västra Hamnen med närhet till det mesta

I Brf Nova bor du mitt i populära Västra Hamnen med nära tillgång till allt som ger livet i stan lite extra stjärnglans. Utanför din dörr väntar allt från sköna barhäng med sundsutsikt till iskalla vinterbad med bastu. I grannkvarteren hittar du all vardagsservice som stormarknad, systembolag, restauranger, bageri och caféer. Sugen på något japanskt, indiskt, italienskt, amerikanskt eller allt på en och samma gång? I Västra Hamnen behöver du aldrig gå hungrig. Här finns gastronomiska upplevelser i överflöd.

Löpturen längs Ribban, träningspasset på gymmet, picknicken vid Scaniabadet eller kvällståget till Köpenhamn. En hel galax fylld av nöjen och upplevelser finns inom bekvämt räckhåll från din sköna nya bostad i Brf Nova.

Anmäl intresse till Brf Nova

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till