Brf Körsbärslunden

Välkommen till nyproducerade bostadsrätter i Helsingborg. Här bor du i ett grönskande område nära service, förskola och kommunikationer. Nu har vi säljstartat och det är dags att skicka in valen för de lägenheter du är intresserad av. Det gör du med hjälp av valblanketten som du hittar längre ned på sidan.

 • Helsingborg
 • 38 lägenheter

Brf Körsbärslunden

Välkommen till nyproducerade bostadsrätter i Helsingborg. Här bor du i ett grönskande område nära service, förskola och kommunikationer. Nu har vi säljstartat och det är dags att skicka in valen för de lägenheter du är intresserad av. Det gör du med hjälp av valblanketten som du hittar längre ned på sidan.

 • Helsingborg
 • 38 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 1-3 rum och kök
 • Pris 695 000-2 395 000 kr
 • Avgift 2 505-4 451 kr/mån
+ Visa fler bilder (19 st)

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Kontakt

 • Planerad

  Oktober 2018
 • Byggstart

  Byggnation pågår
 • Säljstart Förtur

  Okt/nov 2019
 • Säljstart

  Okt/nov 2019
 • Inflyttning

  Februari 2021

Om bostadsprojektet

Bostadsrätter i Helsingborg

Nu har vi säljstartat vi Brf Körsbärslunden i Helsingborg – 38 välplanerade bostadsrätter. Här kommer du bo nära service, förskola och kommunikationer. Bli granne till en fantastisk grönskande park med både lekplats och utomhuspool. Beräknad inflyttning till kvartal 1 2021.

Försäljningen är igång!

Försäljningen av lägenheterna i Brf Körsbärslunden är igång. Det är först till kvarn som gäller så se till att anmäla ditt intresse redan idag!

Vill du lära dig mer om hur ett köp i Brf Körsbärslunden går till kan du läsa om köpprocessen här.

Moderna bostadsrätter i Helsingborg

På Regementsvägen vid norra infarten till Helsingborg kommer vi uppföra två bostadshus med både bostadsrätter och hyresrätter.

I huset med bostadsrätter kommer vi erbjuda 38 välplanerade ettor till treor mellan 35-80 kvadratmeter med härliga balkonger där samtliga lägenheter på varje våningsplan kommer ha unik köksinredning. Våra treor kommer dessutom vara genomgående med fint ljusinsläpp och två balkonger. Ett extra plus till din nya bostadsrätt är den gemensamma takterrassen högst upp i huset där du från tionde våningen har en magnifik utsikt över hela Helsingborgs stad. En härlig plats att umgås med familj och vänner.

Hyrköp – hjälper unga till bostad

Vi vill göra det enkelt för unga att hitta en egen bostad. Därför har vi lanserat en modell vi kallar Hyrköp, som vänder sig till dig under 35 år. Hyrköp innebär att du som inte har något förstahandskontrakt eller äger en bostad har möjlighet att hyra en lägenhet med möjlighet att köpa den inom 5 år. I Brf Körsbärslunden har 4 lägenheter reserverats för Hyrköp. Det här är hyrköp.  

 Unika kök på varje våning

Läs mer

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Körsbärslunden

Här kan du bo och leva hållbart. Vi har arbetat för att huset ska ha höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Bilpool
Sedumtak
Bevarat träd
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Nära till skolor, aktiviteter och butiker

Väljer du att bo här har du allt nära till hands. I husets markplan kommer det att finnas förskola och cykelförråd. Mitt emot ligger tre större mataffärer och service som apotek, bageri och vårdcentral. Huset kommer att ligga längs Regementsvägen där andra långsidan vänder sig mot den vackra grönskande parken. I parken finns en körsbärslund med 52 olika körsbärssorter, gott om rekreationsplatser och plats för både lek, träning och spontana fotbolls- och volleybollmatcher. Förutom lekplats finns också en grillplats och en utomhuspool för de boende i området. Så vill du ha ett enklare liv i en fräsch välplanerad bostadsrätt med närhet till allt, så är detta ett boende för dig.

Anmäl intresse till Brf Körsbärslunden

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Upp