Slutsålt
Slutsålt

Brf Körsbärslunden

695 000–2 395 000 kr

Välkommen till nyproducerade bostadsrätter i Helsingborg. Här bor du i ett grönskande område nära service, förskola och kommunikationer.

Bostadsfakta

Pris 695 000– 2 395 000 kr
Rum 1–3 rum och kök
Area 36–80 kvm
Avgift 2 505–4 451 kr/mån
Våningar 8
Lägenheter 38
Status Slutsålt

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Visningar

Alla lägenheter är nu sålda.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Digital rundvandring

Bostadsrätter i Helsingborg

Nu har vi säljstartat vi Brf Körsbärslunden i Helsingborg – 38 välplanerade bostadsrätter. Här kommer du bo nära service, förskola och kommunikationer. Bli granne till en fantastisk grönskande park med både lekplats och utomhuspool. Beräknad inflyttning till kvartal 1 2021.

Försäljningen av lägenheterna i Brf Körsbärslunden är igång. Det är först till kvarn som gäller så se till att anmäla ditt intresse redan idag!

Vill du lära dig mer om hur ett köp i Brf Körsbärslunden går till kan du läsa om köpprocessen här.

Moderna bostadsrätter i Helsingborg

På Regementsvägen vid norra infarten till Helsingborg kommer vi uppföra två bostadshus med både bostadsrätter och hyresrätter.

I huset med bostadsrätter kommer vi erbjuda 38 välplanerade ettor till treor mellan 35-80 kvadratmeter med härliga balkonger där samtliga lägenheter på varje våningsplan kommer ha unik köksinredning. Våra treor kommer dessutom vara genomgående med fint ljusinsläpp och två balkonger. Ett extra plus till din nya bostadsrätt är den gemensamma takterrassen högst upp i huset där du från tionde våningen har en magnifik utsikt över hela Helsingborgs stad. En härlig plats att umgås med familj och vänner.

Hyrköp – hjälper unga till bostad

Vi vill göra det enkelt för unga att hitta en egen bostad. Därför har vi lanserat en modell vi kallar Hyrköp, som vänder sig till dig under 35 år. Hyrköp innebär att du som inte har något förstahandskontrakt eller äger en bostad har möjlighet att hyra en lägenhet med möjlighet att köpa den inom fem år. I Brf Körsbärslunden har fyra lägenheter reserverats för Hyrköp. Det här är hyrköp.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Körsbärslunden

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - vi har arbetat för att huset ska ha höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

Bilpool
Sedumtak
Bevarat träd
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Körsbärslunden

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - vi har arbetat för att huset ska ha höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

Bilpool
Sedumtak
Bevarat träd
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete

Unika kök på varje våning

För att du ska känna att din nya bostad verkligen är bara din får varje våningsplan i Brf Körsbärslunden sin egen individuella köksdesign. Våra duktiga inredningsdesigners har valt ut och skapat unika kombinationer av köksluckor, stilfullt kakel, beslag och bänkskivor. Olika kombinationer på varje våning där badrummen matchar köksinredningen på ditt våningsplan. Vilken våning är du?

placeholder

 • Planerad

  Oktober 2018
 • Byggstart

  Byggnation pågår
 • Säljstart Förtur

  Okt/nov 2019
 • Säljstart

  Okt/nov 2019
 • Inflyttning

  Mars 2021

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Nära till skolor, aktiviteter och butiker

Väljer du att bo här har du allt nära till hands. I husets markplan kommer det att finnas förskola och cykelförråd. Mitt emot ligger tre större mataffärer och service som apotek, bageri och vårdcentral. Huset kommer att ligga längs Regementsvägen där andra långsidan vänder sig mot den vackra grönskande parken. I parken finns en körsbärslund med 52 olika körsbärssorter, gott om rekreationsplatser och plats för både lek, träning och spontana fotbolls- och volleybollmatcher. Förutom lekplats finns också en grillplats och en utomhuspool för de boende i området. Så vill du ha ett enklare liv i en fräsch välplanerad bostadsrätt med närhet till allt, så är detta ett boende för dig.