Brf Körsbärslunden

Bo nära service, förskola och kommunikationer i Helsingborg. En grönskande park med lekplats, utomhuspool och plats för spontana lekar blir din närmaste granne. Välkommen till din nya verklighet!

 • Helsingborg
 • 38 lägenheter

Brf Körsbärslunden

Bo nära service, förskola och kommunikationer i Helsingborg. En grönskande park med lekplats, utomhuspool och plats för spontana lekar blir din närmaste granne. Välkommen till din nya verklighet!

 • Helsingborg
 • 38 lägenheter
Planerat

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (17 st)

Kontakt

Sälj- & marknadsansvarig
Kristin van der Reep

 • Planerad

  Oktober 2018
 • Byggstart

  December 2018
 • Säljstart Förtur

  November 2019
 • Säljstart

   
 • Inflyttning

  Kvartal 1 2021

Om projektet

Bostadsrätter i Helsingborg

I Brf Körsbärslunden i Helsingborg bor du nära service, förskola och kommunikationer. En grönskande park med lekplats, utomhuspool och plats för spontana bollekar blir din närmaste granne. Beräknad inflyttning till kvartal 1 2020.

Moderna bostadsrätter i Helsingborg

Regementsgatan är en av de finaste och attraktivaste gatorna i Malmö. Nu är det Helsingborgs tur. På Regementsvägen vid norra infarten till Helsingborg kommer vi uppföra två bostadshus med både bostadsrätter och hyresrätter

I huset med bostadsrätter kommer vi erbjuda 38 välplanerade ettor till treor mellan 35-80 kvadratmeter med härliga balkonger där samtliga lägenheter på varje våningsplan kommer ha unik köksinredning. Våra treor kommer dessutom vara genomgående med fint ljusinsläpp och två balkonger. Ett extra plus till din nya bostadsrätt är den gemensamma takterrassen högst upp i huset där du från tionde våningen har en magnifik utsikt över hela Helsingborgs stad. En härlig plats att umgås med familj och vänner.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, häva köpet och mycket mer. Vi finns med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi


Väljer du att bo här har du allt nära till hands. I husets markplan kommer det att finnas förskola och cykelförråd. Mitt emot ligger tre större mataffärer och service som apotek, bageri och vårdcentral. Huset kommer att ligga längs Regementsvägen där andra långsidan vänder sig mot den vackra grönskande parken. I parken finns en körsbärslund med 52 olika körsbärssorter, gott om rekreationsplatser och plats för både lek, träning och spontana fotbolls- och volleybollmatcher. Förutom lekplats finns också en grillplats och en utomhuspool för de boende i området. Så vill du ha ett enklare liv i en fräsch välplanerad bostadsrätt med närhet till allt, så är detta ett boende för dig.

Läs mer

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Anmäl intresse till projektet Brf Körsbärslunden

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Sälj- & marknadsansvarig
Kristin van der Reep

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp