Kommande
Kommande

Brf Karlavagnen

Radhusen kommer att ligga i kv. Himlavalvet som breder ut sig längs den planerade Drömparken i Höganäs nyaste stadsdel Tornlyckan. Här planerar vi 16 stilfulla radhus i två plan som är uppdelade i tre husrader som dels ramar in Drömparken i söder, och dels Regnbågsgatan i nordost. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Lägenheter 16
Status Kommande

Nyfiken på Brf Karlavagnen?

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Radhus i Höganäs

Här skapar vi bostäder för familjer och andra som uppskattar bostadsrättens bekymmersfrihet i kombination med radhusboendets självständighet och utrymme. Radhusen får södervända trädgårdar, antingen mot kvarterets inre eller mot den bågformade Drömparken i söder. I de nybyggda radhusen kan familjen njuta av en egen privat trädgård eller hitta vänner och kompisar till barnen i en trygg och trivsam miljö som blir en naturlig utgångpunkt för familj- och barnens aktiviteter och upptäcktsfärder i livet. Mellan huslängorna sträcker sig en grön kil med en gångstig som gör att man kan komma till innergården i kvarteret till fots från alla fyra väderstreck.

Vi planerar radhus i två varianter – en mindre som ligger i kvarterets nordöstra del, med södervända trädgårdar mot kvarterets inre och entréer mot gatan i norr. Här ger träfasader tillsammans med kvarterets murar och plank en mjuk och småskalig karaktär. I söder avslutas kvarteret med en båge av större radhus som tillsammans med angränsande kvarter omsluter Drömparken söderut. Här ligger trädgårdar med grindar och trädgårdsentréer mot gatan vilket ger det offentliga rummet en levande karaktär samtidigt som gaturummet ges en tydlighet. De radhusen har ett gulgrått tegel som tillsammans med mörka spröjsade fönster ger ett solitt uttryck.

Vi planerar också bostäder för dig som fyllt 55 

I kv.Himlavalvet planerar vi också 35 seniorbostäder i Bonum Brf Polstjärnan för dig som fyllt 55 år. Alla lägenheter har minst en balkong vända mot väst, öst eller syd. Här delar vi kvarter med Brf Karlavagnen.

Dokument och faktablad

Dokument och faktablad

placeholder

 • Planering pågår

  Augusti 2022
 • Säljstart

  Vår 2024
 • Byggstart

   
 • Inflyttningsklart

  Vår 2026
 • Upplåtelse

   

Anmäl intresse till Brf Karlavagnen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till