Planerat
Planerat

Vallastaden

I Vallastaden strax utanför Linköping planerar Riksbyggen att uppföra tre radhus i tre plan. Husen kommer att byggas med modern trähusteknik och uppfylla kraven för passivhus.

Bostadsfakta

Bostäder 3
Status Planerat

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Per Vide
Sälj- och marknadsansvarig

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Radhus i Vallastaden Linköping

Riksbyggen planerar för innovativa radhus med äganderätt. Vi kommer att erbjuda tre  radhus i tre plan. Husen kommer att byggas med modern trähusteknik och uppfylla kraven för passivhus. Bostäderna kommer att utformas med fokus på miljö och teknik. Köpare kommer att ha stor möjlighet att sätta sin personliga prägel på sitt framtida boende.

Varmt välkommen med din intresseanmälan redan nu för löpande information. En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

  Mars 2020
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

   

Om området

I Vallastaden är det mångfald som gäller. Här är inte de ena huset det andra likt. 40 olika aktörer har varit med och skapat en stadsdel med tusen nya bostäder. Inom samma kvarter samsas villor, radhus, omsorgsboende, generationsboenden, bostadsrätter och hyresrätter. Och i var femte bostad bor en student. I Vallastaden finns mataffär, pizzeria, frisör och kemtvätt.

Här finns också en fyra hektar stor park med stora gröna ytor och grönskande fruktlundar. Inspirationen till parken har hämtats från jordbrukslandskapet. Vid sidan av de stora gröna ytorna och olika typer av aktivitetsytor finns i stora delar av parken bördig jord som används till odlingslotter och fruktodlingar. Här finns det också en dansbana.

Om Vallastaden

Anmäl intresse till Vallastaden

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.