Kommande
Kommande

Brf Nyponrosen

I Brf Nyponrosen kommer vi att skapa ett unikt bostadsprojekt med hög livskvalitet, närhet till naturen, hållbarhetstänk och smarta lösningar för delningsekonomi. Helt enkelt ett hem som gör det enkelt att göra skillnad. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Bostäder 36
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Snurrom, Kalmar

Vår vision för Kvarteret Nyponrosen

Här skapas hem för en hållbar gemenskap kantad av mervärden i en trygg och naturnära vardag. Brf Nyponrosen kommer bestå av cirka 36 bostadsrätter om 2–5 rum och kök med generösa och soliga terrasser mot gården. I föreningen kommer det finnas 36 parkeringsplatser.

Vår vision är att kvarterets träfasader och gröna väggar ska samspela med omgivningen och naturen. Vi kommer också skapa flertalet mervärden så som odlingsträdgård, verkstad, festlokal och övernattningslägenhet för de boende. Innergården kommer präglas av en stor gemensam grönyta där grannar och boende lockas till spontana möten och samtal. I Brf Nyponrosen väntar en nytänkande skandinavisk medelhavskänsla på dig.

Inbyggd gemenskap gör det enkelt att tänka hållbarhet

Att dela utrymmen och saker med varandra är inte bara bra för vår planet och din plånbok. De spontana mötena, samtalen och glada tillropen berikar och utvecklar oss som människor. Därför har vi byggt in ett flertal funktioner och socialt främjande faciliteter i föreningen. Förutom gemensamhetslokal och grillplats finns det också ett flertal andra olika rum både ute och inne.

I verkstaden kan du med verktygen i föreningens verktygspool laga cykeln samtidigt som grannen målar om köksstolarna. Odlingsträdgården är ett annat exempel där du med dina grannar kan planera midsommarfestens färskpotatis och sockerärtor. På föreningens egen ”Bytarhylla” kan du byta de där ljusstakarna du tröttnat på mot din grannes utlästa favoritbok.

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

vy-innergard-mot-sagverksgatan.jpeg

Läs om undersökningen här

Vinnare Guldhemmet - Årets bostadsutvecklare 2020

Riksbyggen vann för andra året på raken utmärkelsen ”Årets bostadsutvecklare” i tävlingen Guldhemmet som anordnas av Hemnet.

Arets bostadsutvecklare Hemnet.jpg

Läs juryns motivering

Hållbarhetsåtgärder för Brf Nyponrosen

 • Miljöbyggnad Silver
 • Gemensam verkstad, bytarhylla och odlingsträdgård
 • Hållbarhetsworkshops

Riksbyggen är Sveriges Grönaste Varumärke. Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

  September 2021
 • Säljstart

  Vår 2022
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Snurrom – bo nära natur, hav och stad

Snurrom är beläget cirka sex kilometer norr om Kalmars stadskärna och bjuder på fantastiska kvaliteter i kringmiljön. Här bor du i vackra och natursköna omgivningar med skogen och havet som granne. Alldeles runt knuten ligger Värsnäs friluftsområde och naturreservat med bad- och grillplatser, mountainbikeleder och fantastiska promenadstigar bland uråldriga ekar och betesmark. Här finns också Kalmar Golfklubb med restaurang och två 18-hålsbanor.

City nås smidigt genom täta bussförbindelser eller på cirka 20 minuters cykelväg. I Snurrom finns förskola, gym och pizzeria. Här kommer även Kalmars nya bad- och friskvårdsanläggning ta plats. Livsmedelsbutiker, vårdcentral och service finns i närliggande Lindsdal eller Berga Centrum.

Anmäl intresse till Brf Nyponrosen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till