Kommande
Kommande

Brf Callmare Fästning

På Fredriksskans med sitt enastående läge i Kalmar, planerar vi nu för 30 mindre och kvadratsmarta lägenheter. Bostäderna blir utformade som 1–3 rum och kök mellan cirka 27-66,5 kvm. Brf Callmare fästning kommer bjuda på väldisponerade planlösningar med stilren inredning. Säljstarten är planerad till hösten 2021.

Bostadsfakta

Lägenheter 30
Status Kommande

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Bostadsprojektet är planerat därav har vi inga visningar.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter centralt i Kalmar

Alldeles intill Fredriksskansarenan i Kalmar och mitt emot Brf Fredriks Udde planerar vi nu för ett nytt hus med cirka 30 bostadsrätter. I fokus har vi kvadratsmarta lägenheter mellan ett till tre rum och kök, alla med välplanerade planlösningar. De flesta lägenheterna kommer att ha balkong eller uteplats, en del med härlig kvällssol, norrläge, söderläge eller med utsikt mot vackra Malmfjärden.

Thomas Sandell är husets arkitekt

Brf Callmare Fästning kommer att bestå av en huskropp och som är ritad av arkitekten Thomas Sandell på arkitektfirman Sandellsandberg. Här kommer huset skapa en samklang med befintliga byggnader och bidra till en vacker siluett mot Kalmar stad. Lägenheterna på markplan kommer ha uteplatser, vissa mot den vackra befintliga mur som står på platsen idag, och vissa mot den grönskande innergården. Högst upp i huset kommer de lägenheterna som vetter mot härlig kvällssol ha rymliga terrasser. Här skapar vi något för alla smaker och behov.

Grönskande mysig innergård

Innergården sammanfattar vi i ett ord, mysig!
Med olika partier för att kunna umgås, en pergola i ena hörnet och en uteplats i andra. Mellan dessa är det massa grönska, odlingslådor och väl placerade utelampor som kommer att bidra till en härlig och mysig stämning.

Smart cykelcarport och förrådslänga är bekvämt belägna mot arenan. De ramar in hela innergården så man kan känna sig privat även på de gemensamma uteplatserna.

Lägenheterna

En av de mest spännande sakerna med att köpa en nyproducerad bostadsrätt är att du får möjlighet att påverka din inredning. Våra inredningsexperter har tagit fram ett flertal stilpaket för kök och badrum som du kommer att kunna välja bland i form av tillval. Det stilpaket som ingår i lägenheterna kallar vi för Harmoni. Det är en stil som håller väl över tid och känns modern även längre fram.

I de flesta lägenheterna om ett rum och kök kommer det vara en avgränsande sovalkov i form av en modern glasvägg i industristil. Denna vägg är inte bara snygg utan skapar även avskiljande yta mellan sov och vardagsrum/kök.
De flesta lägenheterna om två rum och kök kommer att ha ett rymligt sovrum med modern skjutdörr och härligt kök i vinkel.
Alla lägenheter om tre rum och kök kommer att ha två lättmöblerade sovrum och vardagsrummet kommer att vara välplanerat för sällskapsyta.

Lägenheterna välkomnas av klinker i sina välplanerade hallar och alla har såklart öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. De helkaklade badrummen kommer att vara smart planerade med egen tvättdel och plats för förvaring.

Planerad säljstart är hösten 2021. Anmäl ditt intresse redan nu för att få löpande information.

placeholder

 • Planerad

  Januari 2021
 • Säljstart Förtur

  Höst 2021
 • Säljstart

  Höst 2021
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

   

Kvadratsmarta bostadsrätter på unikt läge

På Fredriksskans har du nära till allt som Kalmar stad har att erbjuda. Kvarnholmen med sina mysiga kullerstensgator, där finner du utbud såsom butiker, mataffär, pubar, caféer, apotek, vårdcentraler och mycket mer. Dessutom har du nära till vackra promenadstråk, härliga picknickställen och badplatser. Linnéuniversitetet och tågstationen ligger också inom gångavstånd.

Anmäl intresse till Brf Callmare Fästning

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.