Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Callmare Fästning

1 550 000–3 995 000 kr
Anmäl intresse

Just nu pågår förmedling till våra förtursmedlemmar och intressenter som deltog i säljstarten och lämnade in en valblankett. Har du inte gjort en intresseanmälan så kan du göra det längre ner på sidan så missar du inte när kvarvarande lägenheter förmedlas på öppna marknaden. Planerad inflyttning våren 2024.

Fakta

Pris 1 550 000– 3 995 000 kr
Rum 1–3 rum och kök
Boarea 27–67 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

3 288–5 851 kr/mån
Våningar 4
Lägenheter 31
Status Försäljning pågår
Planering pågår
Byggstart
November 2022
Säljstart
7 november 2022
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Vår 2024
Virtuell rundvandring

Rundvandring

Gå på virtuell rundvandring i våra lägenheter.

Bostadsrätter centralt i Kalmar

Vi har säljstartat Brf Callmare Fästning och just nu pågår förmedling till våra förtursmedlemmar och intressenter som deltog i säljstarten och lämnade in en valblankett med önskemål av lägenheter under denna period.

Så snart vi har erbjudit alla som deltog i säljstarten att teckna sig för en lägenhet kommer kvarvarande lägenheter förmedlas på öppna marknaden enligt principen ”först till kvarn” av Rydman Langå Fastighetsmäkleri i Kalmar.

I säljbroschyren under ”dokument och faktablad” hittar du all information om bostäderna, föreningen och hur köpet går till. I bostadsväljaren längre ner på sidan kan du se alla lägenheter, dess planlösningar och placering i huset samt solläge. Klicka dig runt för att hitta din favorit!

Brf Callmare Fästning

I Brf Callmare Fästning ges du möjlighet att bosätta dig på ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Här bor du på ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. Om du får lust att ge dig i väg lite längre bort är det enkelt att använda bilpoolen som ingår i ditt medlemskap i föreningen. Smart, miljövänligt och ekonomiskt.

Det fyra våningar höga huset är gestaltat av Thomas Sandell, en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter och formgivare. Bostäderna är utformade som kvadratsmarta 1–3 rum och kök mellan 27–67 kvm. Här erbjuds allt från mysiga marklägenheter med både en och två uteplatser, till häftiga lägenheter högst upp i huset med takterrasser och en slående utsikt över stadens takåsar. Vi skapar också en vilsam och grönskande innergård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under sommarhalvåret. Här skapas privata sittplatser där du kan njuta av de ljumna sommarkvällarna i goda vänners lag.

På innergården får varje lägenhet även ett eget förråd. När ni ska samlas ett större sällskap för festligheter eller när du har långväga gäster på besök finns möjlighet att nyttja föreningens trivsamma gemensamhetslokal. Brf Callmare Fästning är för dig som ställer höga krav på såväl läge som standard!

För oss är din trygghet A och O

Vi vet också att när man köper en lägenhet i nyproduktion så är det en tid till inflyttning. Livet står inte stilla och mycket kan hända längs med vägen, därför ingår vårt Trygghetslöfte när du köper en bostad i Brf Callmare Fästning. Detta för att du som köpare ska kunna känna dig trygg när du köper en ny bostad även om livet tar vändningar som du inte kan råda över.

Hållbara bostäder

Brf Callmare Fästning kommer att certifieras med Miljöbyggnad Silver. Miljöbyggnad Silver är ett svenskt system för certifiering av byggnader som premierar låg energianvändning, goda innemiljöer och granskade materialval. Utöver detta ställer nivån höga krav på dagsljusfaktorer i bostaden, ljudmiljö, behovsstyrda ventilationssystem och fuktsäkerhet. Det garanterar bra, ljusa och energieffektiva bostäder – och därmed ett långsiktigt hållbart boende!

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Bilpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Bilpool
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Se huset och de kommande bostäderna

I bostadsväljaren kan du titta på huset och hitta din favoritbostad.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Kvadratsmarta bostadsrätter på unikt läge

På Fredriksskans har du nära till allt som Kalmar stad har att erbjuda. Kvarnholmen med sina mysiga kullerstensgator, där finner du utbud såsom butiker, mataffär, pubar, caféer, apotek, vårdcentraler och mycket mer. Dessutom har du nära till vackra promenadstråk, härliga picknickställen och badplatser. Linnéuniversitetet och tågstationen ligger också inom gångavstånd.

Anmäl intresse till Brf Callmare Fästning

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Frida Langå
Frida Langå
Reg. Fastighetsmäklare 073 922 18 38

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp