Kommande
Kommande

Västerport

Nybyggda bostadsrätter så nära stad och hav du kan komma i Varberg centrum. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 50
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Välkommen att kontakta ansvarig säljare Johanna Wackenstam för mer information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i centrala Varberg

Välkommen att köpa en nyproducerad bostadsrätt mitt i centrala Varberg. Mellan havet och staden ska Varbergs nya stadsdel Västerport växa fram. Här bygger Riksbyggen 45 moderna lägenheter med hållbarhet i fokus. Det blir en urban oas för dig som vill ha nära till precis allt. Huset ramas in av grönskande gårdar och från de rymliga balkongerna kan du se solen gå ned i havet.

Nyproducerade bostadsrätter i Västerport

I Västerport är det enkelt att leva ett härligt liv. Och kanske är det nu du börjar leva ditt liv som du verkligen vill ha det? Tänk att vakna en helt vanlig tisdag, sno på sig badrocken och knalla ner till Kallbadhuset för ett svalkande morgondopp. För att sedan slappna av i en varm och skön bastu med utsikt över Kattegatt. När du kommer hem från jobbet plockar du upp din favorithämtmat som du dukar upp på balkongen som vetter mot havet. Och varje dag funderar du på om du någonsin kommer tröttna på att se himlen bli rosa innan solen går ner i vattnet.

Här finns allt – och lite till

Huset kommer att uppföras som en förlängning av Varberg centrum med ett levande gatuliv, med affärer, caféer och service precis utanför dörren. Är du intresserad av att köpa lägenhet på denna unika plats, skicka in en intresseanmälan via formuläret längst ner.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Om området

Västerport är Varbergs nya stadsdel vid havet. Stadsdelen kommer att präglas av strandpromenad, mycket kontakt med havet, många mötesplatser och vacker bebyggelser där människor möts. I Västerport kommer extra omsorg att läggas på de offentliga miljöerna.

Det nya kajstråket, parken, torget och gatorna kommer tillhöra alla Varbergsbor och göras till trevliga mötesplatser, precis som Strandpromenaden och området kring gästhamn och fästning gör idag.

Anmäl intresse till Västerport

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till