Brf Landgången

I det populära området Nissastrand i Halmstad finns det möjlighet att flytta in i lägenheter med smarta och flexibla planlösningar. Välkommen till din nya verklighet!

 • Stellan Mörners gata/Egon Östlunds gata
 • 55 lägenheter

Brf Landgången

I det populära området Nissastrand i Halmstad finns det möjlighet att flytta in i lägenheter med smarta och flexibla planlösningar. Välkommen till din nya verklighet!

 • Stellan Mörners gata/Egon Östlunds gata
 • 55 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 1-4 rum och kök
 • Pris 1 155 000-4 995 000 kr
 • Avgift 2 408-6 811 kr/mån

Kontakt

Säljare
Åsa Bäckman
+ Visa fler bilder (16 st)

 • Planerad

  Vår 2017
 • Säljstart

  Februari 2018
 • Byggstart

  Vår 2018
 • Visningsbostad

  Vinter 2019
 • Inflyttning

  Vår 2020

Om projektet

Bostadsrätter på Nissastrand i centrala Halmstad

Riksbyggen bygger Brf Landgången på Nissastrand i Halmstad. Här blir det totalt 55 bostadsrätter på mellan ett till fyra rum och kök med smarta och flexibla planlösningar vilket skapar upplevelsen av att lägenheterna är större än de faktiskt är. Beräknad inflyttning våren 2020.

Försäljningen pågår i Halmstad!

Drömmer du om att köpa lägenhet längs Nissastrand i centrala Halmstad är du välkommen till Brf Landgången! Försäljningen pågår och många har redan köpt sin drömlägenhet. Ännu finns det nyproducerade bostadsrätter kvar så tveka inte att kontakta Åsa Bäckman. Gå till lägenhetsväljaren för att titta på planlösningar och pris med mera. För att få mer information o projektet under processen gång kan du skicka in en kostadsfri intresseanmälan.

Framtidens boende i Halmstad

De 55 bostadsrätterna i Brf Landgången i halmstad kommer att vara på ett till fyra rum och kök, i storlekar mellan 30 och 129 kvadratmeter. Alla de nyproducerade lägenheterna är välplanerade med stor yteffektivitet och funktionell eftertanke. Här finns allt du behöver och rikligt med förvaringsutrymmen. Materialval och utrustning är av hög och stilren kvalitet. Alla lägenheter får ett större allrum och olika antal små sovrum. Delar av planlösningen blir flexibel genom valbara väggar, ifall antingen fler eller större rum önskas. Givetvis får alla lägenheter också balkong.

Brf Landgången i Halmstad består av två femvåningshus i vinkel som förbinds med en "landgång" högst upp. I källaren finns förrådsutrymmen samt plats för både bilar och cyklar, med poolverksamhet i åtanke. Det kommer även finnas tillgång till både en fest-/samlingslokal och övernattningslägenhet för gäster. Husens gemensamma utrymmen och faciliteter skapar möjliga mötesplatser och en trygg gemenskap.

Läs mer

Hållbart boende i Halmstad

För att hålla nere lägenhetspriserna byggs Brf Landgången i halmstad så produktionseffektivt som möjligt utan att för den skull ge avkall på kvaliteten. Naturligtvis är husen konstruerade enligt miljöklass Silver. Att hålla nere den egna boytan och istället skapa gemensamma utrymmen för den större sociala samvaron är både trevligt och yteffektivt. Läget gör också att egen bil inte är nödvändig. I källaren finns utrymme för både bil- och cykelpool som alla kan vara med att nyttja.

Genom att skapa ett boende som fler kan ha råd med fortsätter Riksbyggen att ta ansvar för det svenska samhällsbyggandet på ett hållbart sätt. Med hållbart menar vi såväl ekonomin och miljön som att boendet ska vara attraktivt i framtiden.

Namnet Landgången

Brf Landgången har fått sitt namn från husens arkitektoniska utformning. De två separata huskropparna är placerade i vinkel och kommer att ha en luftburen "landgång" högst upp. Namnet speglar även läget alldeles vid Nissan och närheten till båtlivet. Liksom samhörigheten i alla gemensamma utrymmen för alla som bor i husens lägenheter. Landgången klingar dessutom i harmoni med närmaste grannkvarteren i stadsdelen Landfästet.

Se huset och välj bland bostäderna

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Titta in i lägenhet 18 och 24

Området

Nära stadskärnan, Resecentrum och härlig natur

Nissastrand är Halmstads nya centrala stadsdel som vuxit fram utmed Nissans östra kajkant sedan millenniumskiftet. Kvarteren är moderna och stillsamma utan genomfartstrafik men har direkt koppling till stadskärnan via två gång/cykelbroar. Åt andra hållet ligger nya Resecentrum på bara tio minuters promenadavstånd, där tåg, regionbussar och stadsbussar erbjuder stor geografisk frihet.

Nissastrand har med åren utvecklats med såväl butiker, restauranger och serviceinrättningar i gatuplan. Här finns också en stor välsorterad livsmedelsbutik, parkeringshus och Halmstads vackra välbesökta stadsbibliotek.

Brf Landgångens adress är Stellan Mörners gata/Egon Östlunds gata. Kvarteret ligger i norra utkanten av Nissastrand och gränsar till stadsdelen Landfästet. Järnvägsbron skapar omedelbar närhet till Norre Katts Park och vidare till gågatan genom Norre Port. Dessutom är det nära till flera fantastiska promenader eller joggingstråk, dels längs Nissan ut mot havet och vidare på Prins Bertils stig, dels uppströms mot Furet och Slottmöllan. På mindre än tio minuter når du också trapporna till Galgbergets fina upplysta slingor och rekreationsområde.

Mer fakta

Golv: Ekparkett. Väggar: Målade. Tak: Betong, Målas vita.
Inredning: Skåpsinredning med vitmålade luckor, vit stomme och vita täckskivor.
Bänkskivor i laminat. Underlimmad dubbelvask. Stänkskydd av vitt kakel ovan bänk.
Utrustning: Spishäll med induktion. Spisfläkt. Inbyggnadsugn med mikrovågsfunktion.
Kyl/frys. Diskmaskin. 

Golv: Ekparkett. Väggar: Målade. Tak: Betong, målas vita.
Inredning: Vita skjutdörrsgarderober enligt ritning. Fönsterbänkar: Natursten.

Golv: Klinker. Väggar: Kakel. Tak: Betong, målas vitt. Inredning: WC i vitt porslin.
Handfat med kommod och utdragbara lådor, vit stomme och vit lucka. Vitt spegelskåp med spegelluckor och belysning. Handukstork. Välvda duschdörrar i  klarglas. Badrumsbeslag. Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk. Väggskåp över tvätt utrustning enligt ritning.

Balkonger/uteplatser:
Golv, betong.
Möjlighet till tillval utöver standard.  

Här får du mer information om lägenheterna, inredningsval, området med mera.

Anmäl intresse till projektet Brf Landgången

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till
Upp