Fastighetsförvaltning och bostäder i Västervik

Välkommen till Riksbyggen i Västervik. Vi är ett kooperativt bostadsföretag som bygger hållbara bostadsrätter och hyreslägenheter. Vi har mer än 80 års erfarenhet och är specialister inom alla former av fastighetsförvaltning.

Vill du veta mer om vår fastighetsförvaltning?

Vi erbjuder allt från ekonomisk förvaltning, fastighetsdrift och lokalvård till energioptimering och ombyggnation.

Är du intresserad av våra tjänster inom fastighetsförvaltning är du välkommen att kontakta oss enligt nedan. Eller läs mer om våra förvaltningstjänster

Avlastning med styrelsearbetet

Du som sitter i styrelsen för en bostadsrättförening vet hur mycket tid och energi som verkligen krävs. Låt oss avlasta er i det arbetet genom att ta hand om hela er fastighetsförvaltning. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Alltifrån fastighetsservice, drift och skötsel av fastigheten till ekonomisk förvaltning och ombyggnationer.

Vår personliga och lokala närvaro i Västervik ger en trygg tillgänglighet med specialistkompetens inom alltifrån ekonomisk till teknisk förvaltning, energi, drift, fastighetsservice och lokalvård.

Vi hjälper bostadsrättsföreningar, företag och privata fastighetsägare med fastighetsförvaltning. Vi utvecklar, sköter om och sköter driften av en mängd olika fastigheter. 

Gör en felanmälan

Har du problem i din bostad eller fastighet? Gör en felanmälan här. Vid akuta ärenden, ring vår kundservice på 0771-860 860. Vi har öppet dygnet runt.

Gör en felanmälan
Besöksadress
Fritunagatan 17
Postsadress
  • Box 259
  • 593 23 Västervik
Öppettider
  • Måndag-fredag 08.30-14.00
  • Lunchstängt 11.30-12.30

Fastighetsförvaltning

Leveranschef fastighetsservice
Roland Bergström

Nyproduktion av bostäder

Marknadsområdeschef
Magnus Laneborg
Sälj- och marknadsansvarig
Karin Hoberg

Få prisförslag på de tjänster ni behöver

  • Välj bland färdiga tjänstepaket
  • Eller plocka ihop exakt de tjänster ni behöver
  • Vi återkommer med ett prisförslag för just er
Välj tjänster och få en offert