Fastighetsförvaltning och bostäder i Linköping

Välkommen till Riksbyggen i Linköping. Vi är ett kooperativt bostadsföretag som bygger hållbara bostadsrätter och hyreslägenheter. Vi har mer än 80 års erfarenhet och är specialister inom alla former av fastighetsförvaltning.

Vill du veta mer om vår fastighetsförvaltning?

Vi erbjuder allt från ekonomisk förvaltning, fastighetsdrift och lokalvård till energioptimering och ombyggnation.

Är du intresserad av våra tjänster inom fastighetsförvaltning är du välkommen att kontakta oss enligt nedan. Eller läs mer om våra förvaltningstjänster

Avlastning med styrelsearbetet

Du som sitter i styrelsen för en bostadsrättförening vet hur mycket tid och energi som verkligen krävs. Låt oss avlasta er i det arbetet genom att ta hand om hela er fastighetsförvaltning. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Alltifrån fastighetsservice, drift och skötsel av fastigheten till ekonomisk förvaltning och ombyggnationer.

Vår personliga och lokala närvaro i Linköping ger en trygg tillgänglighet med specialistkompetens inom alltifrån ekonomisk till teknisk förvaltning, energi, drift, fastighetsservice och lokalvård.

Vi är specialister på att förvalta bostadsrätter, hyresrätter, företagsfastigheter och fastigheter för offentliga verksamheter.  Dessutom har vi alltid flera intressanta byggprojekt med bostäder igång runt om i Linköping.

Gör en felanmälan

Har du problem i din bostad eller fastighet? Gör en felanmälan här. Vid akuta ärenden, ring vår kundservice på 0771-860 860. Vi har öppet dygnet runt.

Gör en felanmälan
Besöksadress
Gillbergagatan 35
Postsadress
  • Box 1515
  • 582 73 Linköping
Öppettider
  • Måndag-fredag 09.00-16.00
  • Lunchstängt 12.00-13.00

Fastighetsförvaltning

Säljansvarig & kundgruppschef
Maria Stenstrand

Nyproduktion av bostäder

Få prisförslag på de tjänster ni behöver

  • Välj bland färdiga tjänstepaket
  • Eller plocka ihop exakt de tjänster ni behöver
  • Vi återkommer med ett prisförslag för just er
Välj tjänster och få en offert