Fastighetsförvaltning och bostäder i Göteborg

Vi är ett kooperativt bostadsföretag som bygger bostadsrätter och hyreslägenheter. Vi är också specialister inom fastighetsförvaltning. Låt Riksbyggen ta hand om er bostadsrättsförenings fastighetsförvaltning. Med vår lokala närvaro i Göteborg kan ni vara säkra på bra tillgänglighet och service.

Låt oss ta hand om förvaltningen

Du som sitter i styrelsen för en bostadsrättförening vet hur mycket tid och energi som verkligen krävs. Låt oss avlasta er i det arbetet genom att ta hand om hela er fastighetsförvaltning. Vi erbjuder bostadsrättsföreningar ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Alltifrån fastighetsservice, drift och skötsel av fastigheten till ekonomisk förvaltning och ombyggnationer. 

Vår personliga och lokala närvaro i Göteborg ger en trygg tillgänglighet med specialistkompetens inom alltifrån ekonomisk till teknisk förvaltning, energi, drift, fastighetsservice och lokalvård.

Vill du veta mer om vår fastighetsförvaltning?

Är du intresserad av våra tjänster inom fastighetsförvaltning i Göteborg är du välkommen att kontakta vår sälj- och marknadsansvariga Fredrik Svensson på Fredrik.Svensson@riksbyggen.se eller 031-704 55 20

Du är kan också kontakta oss vi formuläret här eller läsa mer om våra förvaltningstjänster här.

Felanmälan eller akuta ärenden

Behöver du göra en felanmälan? Gör en felanmälan här. Vid akuta ärenden ring 0771-860 860

Om Riksbyggen i Göteborg

Riksbyggen i Göteborg hjälper många av stadens bostadsrättsföreningar, företag och offentliga verksamheter med fastighetsförvaltning. Vi utvecklar, sköter om och ser till att såväl föreningens ekonomi som fastigheten tas om hand på bästa möjliga sätt.

Vi hjälper också våra bostadsrättsföreningar i Göteborg med både större och mindre ombyggnationer. Vi bygger också nya bostäder i Göteborgsområdet. 

Hållbarhetsfrågor är viktigt för oss på Riksbyggen. Bostadsprojektet Brf Viva i Guldheden är ett sådant exempel. Vi kallar det Positive Footprint Housing, som går ut på att hitta nya och hållbara sätt att bygga och ta hand om bostäder.

  

Vi vill gärna träffa dig - men boka ditt besök

Vi jobbar just nu aktivt för att minska spridningen av covid-19. För att minimera antalet personer som vistas i våra lokaler samtidigt tar vi just nu endast emot bokade besök. Vi har också gärna digitala möten när det passar. Om du är kund, vänd dig i första hand till din kundansvarig för att boka ditt besök.

Fyll i formuläret för mer information om förvaltning för brf

Jag vill veta mer om (minst ett val)