Fastighetsförvaltning och bostäder i Göteborg

Välkommen till Riksbyggen i Göteborg. Vi är ett kooperativt bostadsföretag som bygger hållbara bostadsrätter och hyreslägenheter. Vi har mer än 80 års erfarenhet och är specialister inom alla former av fastighetsförvaltning.

Låt oss ta hand om förvaltningen

Du som sitter i styrelsen för en bostadsrättförening vet hur mycket tid och energi som verkligen krävs. Låt oss avlasta er i det arbetet genom att ta hand om hela er fastighetsförvaltning. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Alltifrån fastighetsservice, drift och skötsel av fastigheten till ekonomisk förvaltning och ombyggnationer. 

Vår personliga och lokala närvaro i Göteborg ger en trygg tillgänglighet med specialistkompetens inom alltifrån ekonomisk till teknisk förvaltning, energi, drift, fastighetsservice och lokalvård.

Vill du veta mer om vår fastighetsförvaltning?

Är du intresserad av våra tjänster inom fastighetsförvaltning är du välkommen att kontakta oss enligt nedan. Eller läs mer om våra förvaltningstjänster

Felanmälan eller akuta ärenden

Har du problem i din bostad eller fastighet? Gör en felanmälan här. 
Vid akuta ärenden, ring vår kundservice på 0771-860 860. Vi har öppet dygnet runt.

Om Riksbyggen Göteborg

Riksbyggen Göteborg hjälper många av stadens bostadsrättsföreningar, företag och offentliga verksamheter med fastighetsförvaltning.

Vi utvecklar, sköter om och ser till att såväl föreningens ekonomi som fastigheten tas om hand på bästa möjliga sätt. Vi hjälper också till med både större och mindre ombyggnationer. Vi bygger även nya bostäder i Göteborgsområdet. 

Hållbarhet

Hållbarhetsfrågor är en stor del av vårt arbete. Både i stort och i smått. Bostadsprojektet Brf Viva i Guldheden är ett exempel. Vi kallar det Positive Footprint Housing och går ut på att hitta nya och hållbara sätt att bygga och ta hand om bostäder.

Få prisförslag på de tjänster ni behöver

  • Välj bland färdiga tjänstepaket
  • Eller plocka ihop exakt de tjänster ni behöver
  • Vi återkommer med ett prisförslag för just er
Välj tjänster och få en offert