Lediga lokaler i Uppsala

Fastigheten ligger i stadsdelen Kungsängen vid södra infarten till Uppsala centrum, ett område som de senaste åren utvecklats mycket. Här blir det fem lediga lokaler centralt i Uppsala.

Beskrivning

Butikslokalerna kommer att ha en area på mellan 63 till 142 kvadratmeter med egen entré och skyltläge mot Kungsgatan i den helt nybyggda Senapsfabriken. Fastigheten stod färdig i december 2019. 

I Senapsfabriken kommer du att få en nybyggd lokal i entréplan med tillgänglighet till nybyggda resecentrum, banker och ett par minuters gångavstånd till Uppsalas stadskärna. Lokalerna kommer att kunna anpassas och skräddarsys av dig som hyresgäst och därmed kunna optimeras efter egna önskemål och ändamål.

I Senapsfabriken kommer det att uppföras ettor till treor på mellan 27 till 78 kvadratmeter. Första inflyttningstillfället planeras att ske september 2018. Lokalerna kommer att vara lättillgängliga för kunder i och med det centrala läget. Busshållplats kommer att finnas ett par minuters promenad från lokalerna och ett antal parkeringsplatser kommer att finnas.

Till historien hör till att Slotts en gång startade sin senapstillverkning just på denna plats. Slotts startade sin senapstillverkning redan kring 20-talet och har haft sin tillverkning just här fram till 60-talet.

Fakta

Typ av lokal: Anpassas och skräddarsys för dig som hyresgäst
Storlek: 63 – 142 kvadratmeter
Våningsplan: Entréplan
Lokalen kan nås via: Bil, buss och cykel

Kontakt:

Mats Rydén
mats.ryden@riksbyggen.se
Direkt: 08-6984146
Växel: 0771-860 860