I Stora Höga strax utanför Stenungsund bygger Riksbyggen 68 hyresrätter som ligger bara fem minuter från havet.

Hyresrätterna förmedlas via Boplats Göteborg. Kötiden räknas från den dagen du blir medlem i Boplats Göteborg. Ställ dig i kö hos Boplats Göteborg

Riksbyggens köregler

Bostadsfakta

Rum 1–4 rum och kök
Area 9,6–84,3 kvm
Status Prel uthyrningsstart höst 2020, prel inflyttning maj 2021

Parkering

Det finns cirka 55 parkeringsplatser i området.

Balkong

Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Fakta om huset

Lägenheterna byggs i två plan i sex hus med 10-12 lägenheter i varje hus. Totalt finns det 68 hyresrätter. Bottenvåningen har en egen entré och lägenheterna på övervåningen nås från en trappa upp till en loftgång.
Husen värms med fjärrvärme och på vindarna finns ett fläktrum med FTX ventilation, det gör att husen är energisnåla då värmen som finns i inomhusluften kan återanvändas till vattenburen värme till elementen på vintern.

  • Lägenheterna har tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummet på varje lägenhet. 
  • Varmvatten betalas av hyresgästen efter verklig förbrukning.
  • Baspaket för TV ingår.
  • 100/100 snabbt bredband ingår.

Lägenhetsinredning

Standarden i lägenheten är enkel men funktionell med vita köksluckor, golvstående spis, kyl/ frys, en smal diskmaskin och plats för micro. De har parkettgolv och helkaklade badrum med duschplats.

Om området

Husen ligger i en lugn och trevlig utemiljö, med träd som ger skugga och lekplats för barnen. Till tågstationen och mataffären i Stora Höga är det cirka 15 minuters gångväg. Grundskolan ligger cirka 10 minuter bort och förskolan ligger alldeles bredvid.