Anmäl intresse
Anmäl intresse

Studentbostäder i Umeå, Tvistevägen

Läget är optimalt för alla som studerar på Umeå universitet och studentlägenheterna är genomtänkta in i minsta detalj. Det är ljusa och högkvalitativa hyreslägenheter för studenter och alla andra som vill hålla nere boendekostnaderna och uppe livskvaliteten.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Riksbyggens uthyrningsregler

De mindre studentlägenheterna är på 16 effektivt utnyttjade kvadrat. De är delvis möblerade – förvaringslösningar, matbord, stolar och sovalkov ingår – du behöver i princip bara addera madrass och husgeråd. De större ettorna har 24 ljusa kvadratmeter som du själv får möblera. Det finns också ett äldre bestånd av lägenheter som är på 25 kvadratmeter.

Bostadsfakta

Avgift 3 900-4 700 kr/mån
Rum 1-1 rum och kök
Area 16-32 kvm
Antal 1209
Byggår 2004 och 2017-2019

Studentlägenheterna i Umeå

16 möblerade kvadrat
De mindre ettorna har stora fönster och smarta lösningar som sov- och sittalkov för att skapa ett riktigt högkvalitativt och kostnadseffektivt boende på liten yta. Det finns dusch och toalett. Förvaringslösningar och sovalkov ingår. En säng finns i alla lägenheterna (madrass ingår ej). I vissa lägenheter finns matbord och stolar.

24 ljusa kvadrat
De större ettorna har stora fönster med mycket ljusinsläpp och är utformade för att utnyttja kvadratmeterna så smart som möjligt för att passa såväl ensamhushållet som samboparet. Det finns dusch och toalett samt kombimaskin tvätt/torktumlare i lägenheterna.
Uthyres omöblerade.

25 kvadrat
Lägenheterna är tillräckligt rymliga för att passa såväl ensamhushållet som samboparet. De har dusch och toalett. Lägenheten har egen ingång via loftgång. Tvättstuga finns i separat byggnad på området.
Uthyres omöblerade.

30 kvm med litet extra rum
Ljusa ettor med stora fönster. De är utformade för att utnyttja kvadratmeterna så smart som möjligt för att passa såväl ensamhushållet som samboparet. Det finns dusch och toalett samt kombimaskin tvätt/torktumlare i lägenheterna.
Uthyres omöblerade.

32 kvm med litet extra rum
Det här är de största ettorna vi har. De har stora fönster med mycket ljusinsläpp och ett litet extra rum. De är utformade för att utnyttja kvadratmeterna så smart som möjligt för att passa såväl ensamhushållet som samboparet. Det finns dusch och toalett samt kombimaskin tvätt/torktumlare i lägenheterna.
Uthyres omöblerade.

  • Vatten och el ingår i hyra
  • Bredband ingår ej men startas enkelt upp av hyresgästen själv via det öppna stadsnätet där det finns flertalet operatörer att välja på

Dokument och faktablad

Dokument och faktablad

Om området

Studentlägenheterna ligger på Tvistevägen bara ett par hundra meter från Umeå universitets campus. Lika nära är det till Ålidhems centrum med flera stora matbutiker, apotek och annan service. En av Sveriges största träningsanläggningar, IKSU, ligger på gångavstånd från studentlägenheterna. I närområdet finns Nydalasjön med fina friluftsmöjligheter som utomhusbad, fiske, bastuflottar, löp- och längdskidspår med konstsnö med mera.

Till city cyklar du på tio minuter och det finns en mängd lokal- och länsbussar vid campusområdet.

Trots att du i våra lägenheter kan njuta av alla fördelar med ett studentboende behöver du inte vara registrerad som student för att kunna hyra av oss. Alla som är i behov av ett mindre hem kan göra en intresseanmälan. Studenter har dock förtur till lägenheterna.