Anmäl intresse
Anmäl intresse

Studentbostäder i Umeå, Tvistevägen

Läget är optimalt för alla som studerar på Umeå universitet och studentlägenheterna är genomtänkta in i minsta detalj. Det är ljusa och högkvalitativa hyreslägenheter för studenter och alla andra som vill hålla nere boendekostnaderna och uppe livskvaliteten.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Hittar du ingen ledig lägenhet så är alla lägenheter i den här fastigheten uthyrda just nu.

Fakta

Avgift 3 600-5 800 kr/mån
Rum 1-2 rum och kök
Boarea 16-35 kvm
Antal 1401
Byggår 2004, 2017-2019, 2021-2022

Studentlägenheterna i Umeå

24 ljusa kvadrat
De större ettorna har stora fönster med mycket ljusinsläpp och är utformade för att utnyttja kvadratmeterna så smart som möjligt för att passa såväl ensamhushållet som samboparet. Det finns dusch och toalett samt kombimaskin tvätt/torktumlare i lägenheterna.
Uthyres omöblerade.

25 kvadrat
Lägenheterna är tillräckligt rymliga för att passa såväl ensamhushållet som samboparet. De har dusch och toalett. Lägenheten har egen ingång via loftgång. Tvättstuga finns i separat byggnad på området.
Uthyres omöblerade.

30 kvm med litet extra rum
Ljusa ettor med stora fönster. De är utformade för att utnyttja kvadratmeterna så smart som möjligt för att passa såväl ensamhushållet som samboparet. Det finns dusch och toalett samt kombimaskin tvätt/torktumlare i lägenheterna.
Uthyres omöblerade.

32 kvm med litet extra rum
De har stora fönster med mycket ljusinsläpp och ett litet extra rum. De är utformade för att utnyttja kvadratmeterna så smart som möjligt för att passa såväl ensamhushållet som samboparet. Det finns dusch och toalett samt kombimaskin tvätt/torktumlare i lägenheterna.
Uthyres omöblerade.

35 kvadrat
Det här är de största lägenheterna vi har och finns i både vårat äldre bestånd men även i våra nyare tillskott. 1,5 till 2 rum och kök med effektiv planlösning.
Uthyres omöblerade.

  • Vatten och uppvärmning ingår i hyra
  • Hyresgästen tecknar eget bredbandsabbonemang via Umeå Energi.

Nycklar vid in- och avflytt 

Vid inflyttning
Nycklar hämtas tidigast första vardagen på månaden kl 12:30.

Vid avflytt
Nycklar lämnas senast första vardagen på månaden innan 11:30 Nyckelkvittering sker på vårat kontor på Västra Norrlandsgatan 11B (drop-in under våra öppettider).

Felanmälan
Felanmälan görs på Mitt Riksbyggen eller genom att ringa 0771 – 860 860.

Andrahandsuthyrningar
Blankett för ansökan om andrahandsupplåtelse hittar du här.
Ansökan skickas till
Riksbyggen Servicecenter
Box 540
721 09 Västerås

Digital ansökan skickas till hyresratter@riksbyggen.se

Kontakt
Vid frågor kontaktar du oss enklast genom att ringa 0771 – 860 860. Är du befintlig hyresgäst hos oss når du oss även på hyresratter.umea@riksbyggen.se

Dokument och faktablad

Dokument och faktablad

Om området

Studentlägenheterna ligger på Tvistevägen bara ett par hundra meter från Umeå universitets campus. Lika nära är det till Ålidhems centrum med flera stora matbutiker, apotek och annan service. En av Sveriges största träningsanläggningar, IKSU, ligger på gångavstånd från studentlägenheterna. I närområdet finns Nydalasjön med fina friluftsmöjligheter som utomhusbad, fiske, bastuflottar, löp- och längdskidspår med konstsnö med mera.

Till city cyklar du på tio minuter och det finns en mängd lokal- och länsbussar vid campusområdet.

Trots att du i våra lägenheter kan njuta av alla fördelar med ett studentboende behöver du inte vara registrerad som student för att kunna hyra av oss. Alla som är i behov av ett mindre hem kan göra en intresseanmälan. Studenter har dock förtur till lägenheterna.

Riksbyggens bostadsrätter i Umeå

I Umeå finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Umeå