Hyresrätter i Uppsala, Takträdgården

Anmäl intresse

På ett strålande läge i Kapellgärdet finns kvadratsmarta ettor och tvåor med genomgående hög standard och balkong. Och en mäktig takträdgård och terrass med plats för avkoppling, middagshäng och fest. Lägenheterna kommer att förmedlas av Uppsala Bostadsförmedling. Länk för intresseanmälan kommer inom kort.

Fakta

Rum 1-2 rum och kök
Boarea 34-54 kvm
Antal 75
Byggår 2024
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Hyreslägenheterna i Uppsala

Här finns ettor och tvåor med kvadratsmarta lösningar så att du ska få så mycket utrymme för livet som möjligt. Ettorna på 34 kvm har en rymlig klädkammare som lätt kan omvandlas till en sovalkov, och de lite större tvåorna på 54,5 kvm har en stor klädkammare och rymligt badrum.

Alla lägenheter har balkong och genomgående hög standard, med rostfria vitvaror i köket och kombimaskin i badrummet. Både kök och badrum är inredda med vår inredningsstil Harmoni. Precis som namnet vittnar om är Harmoni en balans mellan vackra och tåliga material. Och där funktionalitet blandas med estetiskt tilltalande detaljer, färger och former.

Gröna ytor för avkoppling och umgänge

På toppen av huset hittar du takträdgården. Bjud på grillfest eller njut av Uppsalas bästa utsikt. Till huset finns även en stora och grönskande innergård.

Centralt läge

Här har du nära till allt; Uppsalas butiker, restauranger, barer och nöjen. Och lika smidigt och enkelt når du naturen, grönområden, lekparker och motionsanläggningar.

I huset finns cykelförvaring inomhus och cykelställ inne på gården. Det finns även en cykelpool där du kan låna både vanliga cyklar och elcyklar.

Kapellgärdet

När du behöver handla ligger butikerna runt Vaksala torg behändigt till, mindre än en kilometer bort. Här och runt torget finns ett stort utbud livsmedelsbutiker, frisör, flera restauranger, caféer och inte minst Uppsala Konsert & Kongress.

En aktiv  fritid

Till Fyrishov tar du dig med cykel på cirka fem minuter. Här finns event- och sporthallar, simhall med hopptorn, relax- och äventyrsbad. Här hittar du även Friskis & Svettis och beachvolleybollplaner.

Det är också nära till Röbo friluftsområde med fina spår och leder för både cykel, skidåkning, vandring cykel och skidåkning. Här finns även ett utomhusgym.

Kommunikationer

Ett snabbcykelstråk planeras längs med järnvägen in till resecentrum. Från Kapellgärdet till Resecentrum tar cykelturen bara några minuter. Jobbpendlar du till Stockholm tar tågresan under 40 minuter, något längre med pendeltåget. Det finns bra bussförbindelser till och från området till city, Gränbystaden och olika delar av Uppsala

Riksbyggens bostäder i Uppsala

I Uppsala finns både hyreslägenheter, radhus med äganderätt och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostäder i Uppsala

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor