Hyresrätter i Uppsala, Lilium

Anmäl intresse

I Nyby i Uppsala finns 252 hyresrätter med fokus på hållbarhet. Området ligger i nära anslutning till både natur och centrum. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Uppsala.

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 22-73 kvm
Antal 252
Byggår 2019
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Hyreslägenheterna i Uppsala

Husen är av småskalig karaktär med varierande våningshöjder samt luftiga balkonger och uteplatser, vilket ger ett tryggt och levande kvarter. De gröna innergårdarna bjuder in till gemenskap, fest och avkoppling. Bostäderna är ljusa och välplanerade med fina materialval.

Lägenhetsinformation

Lägenheterna har vita snickerier och dörrar. Vita skåp och garderober med vita släta luckor. Fönsterbänkar i grå mattslipad natursten. Släta, eklaserade furusocklar. Rumshöjd 2,5 meter generellt förutom entréplan hus B som har 2,7 meter. Postfack vid entréer och tidningsklämma vid varje tamburdörr.

Hall

Målade väggar i bruten vit/ljust grå kulör På golvet mattlackad ekparkett i 3-stav och direkt innanför tamburdörren cirka 1 kvm grå matt klinker med metallist mot parkett. Hatthylla. Vardagsrum/sovrum
Målade väggar i bruten vit/ljust grå kulör. På golvet mattlackad ekparkett i 3-stav.

Kök

Målade väggar i bruten vit/ljust grå kulör. På golvet mattlackad ekparkett i 3-stav. Köksinredning med vita släta luckor och grå laminatbänkskiva. Stänkskydd vitt matt kakel. LED-belysning under överskåp, armatur i tak. Köket är fullt utrustat med inbyggnadshäll (induktion), inbyggnadsugn placerad under hällen, integrerad spisfläkt samt diskmaskin och kyl/frys. Förberedelse och plats för mikrovågsugn i väggskåp eller högskåp.

Badrum

Vitt matt kakel på väggar, grå matt klinker på golv med komfortvärme. Badrummet är inrett med tvättställskommod, wc, spegel, och draperistång vid dusch samt handdukstork. Tvättutrustning i form av kombimaskin (tvätt och tork) alternativt tvättmaskin och torktumlare med bänk ovan. Väggskåp ovan tvättutrustning. I vissa mindre lägenheter saknas tvättutrustning, se bofaktablad.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Parkering

Det finns garage och markparkering, vissa i carport.

Titta in i en lägenhet

Se filmen

Dokument och faktablad

Titta in i en lägenhet

Se filmen

Dokument och faktablad

Om området

Lilium ligger i en växande stadsdel i den norra delen av Uppsala, nära Uppsala högar och Linnéstigar. Samtidigt har du tillgång till butiker, restauranger och all tänkbar service i Gränbystaden – bara en kort cykeltur bort.

Bebyggelsen i Nyby präglas av både nyare och äldre bebyggelse som projektet med sin moderna arkitektur bidrar ytterligare till en varierad stadsmiljö. Området har goda kommunikationer med buss som endast tar ungefär 15 minuter till Uppsala centrum.

Riksbyggens bostäder i Uppsala

I Uppsala finns både hyreslägenheter, radhus med äganderätt och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostäder i Uppsala

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor