Med strålande läge mitt i Jakobsbergs Centrum bygger Riksbyggen hyresrätter. Här finns nya, moderna lägenheter från ett till tre rum och kök. Alla utom en har balkong och många lägenheter har dubbla balkonger! Läget är strålande – nära skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf och gym. Jakobsbergs pendeltågsstation och bussterminal ligger ett stenkast från huset. Och alldeles utanför dörren kommer det att bli en välkomnande, upphöjd innergård. Området ligger i övrigt mycket nära naturen och Barkarby Handelsområde.

Inflyttningen påbörjas i juni 2022.

All uthyrning sker via Stockholms bostadsförmedling.

Läs Riksbyggens uthyrningsregler

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Antal 224
Inflyttning Från juni 2022

Hyreslägenheterna i Jakobsberg

Hyresrätterna är välplanerade och yteffektiva och finns i storlekarna ett till tre rum och kök. Alla lägenheter har egen tvättmaskin.

Parkering

Garage finns att hyra i markplan. Det finns 94 garageplatser.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter utom en har balkong eller uteplats.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter utom en har balkong eller uteplats.

Området

Läget är strålande-nära skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf och gym. Pendeltågsstationen och bussterminal ligger strax intill. Och alldeles utanför dörren planerar vi en välkomnande, upphöjd innergård.

Riksbyggens bostadsrätter i Stockholmsområdet

Vi har även bostadsrätter i Stockholmsområdet. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan för att få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Stockholmsområdet