Hyresrätter i Järfälla

Med strålande läge mitt i Jakobsberg Centrum bygger Riksbyggen hyresrätter. Här finns storlekar från ett till tre rum och kök. Läget är strålande—nära skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf och gym. Pendeltågsstationen och bussterminal ligger strax intill. Och alldeles utanför dörren planerar vi en välkomnande, upphöjd innergård.

Preliminär inflyttning kvartal 2 2022

Förmedlingen av hyresrätter hanteras av Stockholms bostadsförmedling.

Riksbyggens uthyrningsregler

Bostadsfakta

Rum 1-3 rum och kök
Inflyttning Preliminärt kvartal 2 2022

Hyreslägenheterna i Jakobsberg

Hyresrätterna är välplanerade och yteffektiva och finns i storlekarna ett till tre rum och kök. Fokus ligger på ettor och tvåor. Varje lägenhet har egen tvättmaskin.

Parkering

Garage finns att hyra i markplan. Det finns 94 garageplatser.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har balkong eller uteplats

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har balkong eller uteplats

Området

Läget är strålande-nära skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf och gym. Pendeltågsstationen och bussterminal ligger strax intill. Och alldeles utanför dörren planerar vi en välkomnande, upphöjd innergård.

Riksbyggens bostadsrätter i Stockholmsområdet

I Stockholm finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

I Stockholmsområdet finns både hyresrätter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Stockholmsområdet