Hyreslägenheter i Nyköping, Linjalen 1

Anmäl intresse

I kvarteret Domestica Linjalen 1 i Nyköping finns 54 hyreslägenheter med varierande planlösningar i storlekar från ett till fyra rum och kök. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Nyköping.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Antal 54

Om du är intresserad av att hyra en bostad kan du även kontakta fastighetsförvaltaren Kenneth Malmberg direkt på tel: 011 21 95 55.

Hyreslägenheterna i Nyköping

Området består av tre- och fyravåningshus med tillgång till en härlig innergård. Telia levererar bredband till fastigheten.

Lägenhetsinformation

Lägenheterna har vitmålade väggar, ekparkettgolv och inga trösklar. Kök med fristående spis med plattor, spiskåpa och kyl/frys. Välutrustade och helkaklade badrum, med golvvärme, vägghängd WC, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och badrumsskåp.

Parkering

Det finns 54 parkeringsplatser i markplan och elva i carport.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Om området

Området ligger cirka 600 meter från hamnen och det är endast 1,5 kilometer till centrum. Det ligger nära både skola, sportanläggning och friluftsområden.