Anmäl intresse
Anmäl intresse

Hyreslägenheter i Eksjö, Åkerviolen

I det lummiga och naturnära Åkerviolen, Eksjös senaste bostadsområde, är trafiken behagligt lugn och småhusen blandas med lägre hyreshus och bostadsrätter. Här skapas ett vackert och tryggt bostadsområde med närhet till vårdcentral och förskola. Mataffärer, resecentrum och citykärnan finns på cykelavstånd.

Fakta

Rum 1-3 rum och kök
Boarea 33-69 kvm
Antal 56
Inflyttning 2021

Titta in i lägenheterna

Hyreslägenheterna i Eksjö

Lägenheterna i Åkerviolen kommer att finnas i fyra storlekar: 1 rum och kök på cirka 33 kvm, 2 rum och kök på cirka 40 kvm, 2 rum och kök på cirka 50 kvm och 3 rum och kök på cirka 69 kvm.

Samtliga är smart och yteffektivt planerade med ljusinsläpp från två olika håll och har balkong eller uteplats beroende på vilken våning de ligger på.

Lägenhetsinformation

1 rum och kök och 1,5 rum och kök har öppen planlösning med genomsikt genom hela lägenheten från entré till balkong/uteplats.

2 rum och kök med fönster mot två väderstreck. Kök och allrum i öppen planlösning som ger en sammanhållen social yta.

3 rum och kök med väl tilltaget sovrum och mycket garderobsutrymme. Dessutom finns ytterligare ett sovrum/gästsovrum.

Kök
Energieffektiva vitvaror.

Badrum
Kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Balkong och uteplats

Stor uteplats med trätrall tre meter ut från lägenheterna som ligger i markplan. Lägenhetsbalkongerna på andra våningen är gjorda i trä med smidesräcke. 

Om Åkerviolen

I det lummiga och naturnära Åkerviolen - Eksjös senaste bostadsområde - där trafiken är behagligt lugn och småhusen blandas med lägre hyreshus och bostadsrätter skapas ett vackert och tryggt bostadsområde med närhet till vårdcentral och förskola. Mataffärer på cykelavstånd likaså till resecentrum och citykärnan.