Hyreslägenheter i Falkenberg, Vesterhavsporten

Anmäl intresse

Med Hallands vackra kulturlandskap i ryggen och Kattegatt i väster reser sig kvarteret Vesterhavsporten som ett utropstecken vid entrén till Falkenberg. Här finns 131 elegant designade hyreslägenheter med bra material och kvalité i fokus. Lägenheterna är av varierande planlösningar i storlekar från ett till fyra rum och kök.

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 50-102 kvm
Antal 131
Byggår 2020

Hyreslägenheter i Falkenberg, Vesterhavsporten

Längst upp i höghuset finns det en gemensam takterrass, där du och grannarna kan koppla av. På takterrassen kan du skölja av dig i uteduschen samtidigt som du njuter av den milsvida utsikten. På första våningen finns Strandhälsan där du kan ta hand om din kropp och träna. 

Lägenhetsinformation

Lägenheterna har en öppen planlösning där kök och allrum går i ett vilket ger en fantastisk rymd i hela lägenheten.

Alla hyreslägenheter i det höga huset får utsiktsrum i ett burspråk med utsikt i tre väderstreck. Rummet är en del av vardagsrummet och ger en känsla av inglasad veranda, där gränsen mellan ute och inne suddas ut.

I hallen som har klinkergolv finns det kapphylla och minst en garderob eller klädkammare. Sovrummen är utrustade med garderober och linneskåp. Badrummen är eleganta med snyggt klinker på golvet och passande kakel på väggarna. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, kyl och frys, de mindre lägenheterna på ett rum och kök med sovalkov och samtliga lägenheter har kombinerad kyl/frys.

  • Badrummen är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och handukstork.
  • Gemensam tvättstuga finns att tillgå för samtliga boende.
  • Eget elavtal tecknas.
  • Det finns minst ett förråd till varje lägenhet.

Parkering

Man kan ställa sig i kö för parkerings- /garageplatser.


Frågor och svar

Planlösningar

Balkong och uteplats

Samtliga hyreslägenheter har balkong eller uteplats.

Planlösningar

Balkong och uteplats

Samtliga hyreslägenheter har balkong eller uteplats.

Om Vesterhavsporten

I Vesterhavsporten bor du bekvämt med närmaste mataffär tvärs över gatan och närhet till både skola och förskola. Tullbron och stadskärnan, Skrea strand och havet samt Falkenbergs IP och fritidsområde, ligger alla på bekvämt cykelavstånd. Även Vallarna friluftsområde med utegym och motionsslinga ligger runt hörnet.

Till Varberg och Halmstad tar du dig på drygt en halvtimme med tåg eller bil.