Hyreslägenheter i Falkenberg, Monarkihusen

Granne med Skrea strand i Falkenberg ligger Monarkihusen, tre hus med sex, sju, respektive åtta våningar. Tillsammans rymmer de 126 hyreslägenheter på 2-3 rum och kök med utsikt över havet och Falkenberg. Det är ljusa, trivsamma lägenheter och samtliga har tillgång till egen inglasad balkong om cirka 6 kvm.

Bostadsfakta

Rum 2-3 rum och kök
Area 46-78 kvm
Antal 128

Hyreslägenheterna i Falkenberg

Alla hyreslägenheterna är ljusa och har öppna planlösningar som är tillgänglighetsanpassade. Tack vare att kök och vardagsrum går i ett, skapas större utrymme för social gemenskap och trivsel.

Lägenhetsinformation

Materialvalen är ljusa, stilrena och på golven ligger ekparkett. Vissa innerdörrar är skjutdörrar, vilket både sparar utrymme och skapar fler möjligheter för möbleringen. Trots likvärdig utformning har det lämnats stort utrymme för att kunna sätta en personlig prägel i varje lägenhet. Kök med full utrustning. Alla bekvämligheter finns på plats: kyl/frys, spis med glashäll och diskmaskin. Köket är ljust och fräscht med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen.

Badrummet är stilrent helkaklat med duschhörna. Alla lägenheter har tvättmaskin och torktumlare eller en kombimaskin i de mindre lägenheterna.

Balkong och uteplats

Alla lägenheterna har en härlig inglasad balkong på cirka 6 kvadratmeter.

Balkong och uteplats

Alla lägenheterna har en härlig inglasad balkong på cirka 6 kvadratmeter.

Naturnära läge intill Skrea strand

Monarkihusens hyreslägenheter ligger i bästa läget med finaste utsikten över havet och Falkenberg. Granne med Skrea strand i Falkenbergs attraktiva område. Tidigare kohagar och åkermark har under senaste årtionden förvandlats till de attraktiva stadsdelarna Hjortsberg och Kristineslätt.

Den blandade bebyggelsen som vuxit upp strax innanför villakvarteren vid Skrea strand erbjuder mycket service, bra kommunikationer och fantastisk närhet till både stranden, naturen och den nya fotbollsarenan. Samtidigt går det enkelt att ta sig de tre kilometerna in till Falkenbergs centrum, antingen till fots, med buss eller på cykel.