Hyresrätter i Falkenberg

I kvarteret Vesterhavsport i Falkenberg finns 131 elegant designade hyresrätter med bra material med kvalité i fokus. Lägenheterna är av varierande planlösningar i storlekar från ett till fyra rum och kök. Inflyttning i de lägre husen under våren 2020 och i höghuset tidig sommar 2020.

Bostadsfakta

  • Area 50,5–102 kvm
  • Rum 1–4 rum och kök
  • Status Beräknad inflyttning i den lägre delen av huset bli 1:a kvartalet 2020 och i höghuset under 2:a kvartalet 2020

Parkering

Under hösten 2019 kommer man att kunna ställa sig i kö för parkerings- /garageplatser.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Fakta om huset

Alla lägenheter i det höga huset får utsiktsrum i ett burspråk med utsikt i tre väderstreck. Rummet är en del av vardagsrummet och ger en känsla av inglasad veranda, där gränsen mellan ute och inne suddas ut.
Längst upp i höghuset finns det en gemensam takterrass, där du och grannarna kan koppla av. På takterrassen kan du skölja av dig i uteduschen samtidigt som du njuter av den milsvida utsikten. På första våningen finns Strandhälsan där du kan ta hand om din kropp och träna. Lägenheterna har en öppen planlösning där kök och allrum går i ett vilket ger en fantastisk rymd i hela lägenheten.

  • Badrummen är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och handukstork.
  • Gemensam tvättstuga finns att tillgå för samtliga boende.
  • Eget elavtal tecknas.
  • Det finns minst ett förråd till varje lägenhet.


Frågor och svar

Planlösningar

Inredning

I hallen som har klinkergolv finns det kapphylla och minst en garderob eller klädkammare. Sovrummen är utrustade med garderober och linneskåp. Badrummen är eleganta med snyggt klinker på golvet och passande kakel på väggarna. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, kyl och frys, de mindre lägenheterna på ett rum och kök med sovalkov och samtliga lägenheter har kombinerad kyl/frys.