Flytta in direkt
Flytta in direkt

Brf Guldäpplet

1 175 000–3 925 000 kr

Det finns några lägenheter kvar och just nu pågår försäljningen i Brf Guldäpplet, beläget på Söder. Det blir ytsmarta bostadsrätter - här får du allt och lite till, med massor av plats för socialt liv. Föreningen har terminssäkrat sina lån till en snittränta om 3,75% och budget för 2023 är upprättad med gällande avgifter nedan. Lägenheterna står inflyttningsklara och tillträde sker efter överenskommelse.

Fakta

Pris 1 175 000– 3 925 000 kr
Rum 1–5 rum och kök
Boarea 35–112 kvm
Våningar 4
Lägenheter 33
Status Försäljning pågår
Visningar

Visningar

Onsdag 11 oktober kl. 17:00-17:30

Varmt välkommen på visning på Studievägen 13, vån 1, Anmälan till mäklaren krävs.

Planering pågår
Januari 2020
Säljstart
19 mars 2021
Byggstart
December 2021
Upplåtelse
Oktober 2022
Inflyttningsklart
Juni 2023

Bostadsrätter i Södergården, Uddevalla

Det nya bostadsområdet i Uddevalla kommer fungera som en självklar mötesplats med lägenheter som står mitt i händelsernas centrum, med restauranger och shopping runt hörnet. Här gör dessutom närheten till havet att en avkopplande strandpromenad eller ett uppfriskande dopp aldrig är långt bort. Brf Guldäpplet är den tredje föreningen i det nya bostadsområdet Södergården.

Ett till fem ljusa rum och kök

Bostäderna är yteffektiva och optimerade utifrån vardagen, medan de gemensamma ytorna, gården och gemensamhetslokalen, kan utnyttjas vid speciella tillfällen när större sällskap samlas. 

Balkong eller balkonger

Om du köper en lägenhet här får du minst en rymlig och inglasad balkong och de allra flesta balkonger är i ett västerläge. I lägenheterna på tre rum och uppåt finns till och med två balkonger. Den inglasade mot gården har kvällssol och den öppna utåt gatan har förmiddagssol.

Bilplats

Det finns möjlighet att hyra bilplats, både i carport och utomhus. Några platser är förberedda för laddstolpe, stäm av vid intresse.

Bostadsrätter nära staden och naturen

Det nya bostadsområdet Södergården ligger bara några minuter från centrala Uddevalla. Det gör att du som boende här har nära till det som får just dig att koppla av. Här får du mixen av mysigt belägna restauranger och shopping såväl som strandpromenader och naturupplevelser.

Från bad till naturreservat  

Det självklara utflyktsmålet Strandpromenaden är Uddevallas stolthet. Med det spektakulära trädäcket som sträcker sig runt de branta bergväggarna längs havslinjen. Perfekt för dig som gillar att jogga eller picknicka med kärleken eller favoritboken. Många promenerar den här vägen till Gustavsberg, som är en av Sveriges första badorter. Utöver det finns det naturligt friluftsliv, bland annat populära motionsspår i naturreservatet Emaus i Kapelle. Vill du hellre motionera inomhus finns både simhall och gym inom gångavstånd från Södergården.

Upplagt för utflykter

Läget ger de boende alla möjligheter att upptäcka Västkustens många pärlor. Exempelvis Bohusläns museum, hamnen och inte minst Uddevallas skärgårdsbåtar. Med skärgårdsbåtarna kan man åka på smakfulla skaldjurskryssningar och hoppa på spontana dagsturer till Smögen, Käringön, Bassholmen och Lysekil.

Från karusell till utegym

Eftersom Södergården kommer att bestå av en dynamisk blandning av intressen och åldrar när området är komplett speglar det också den stora gårdens utformning. Här finns allt från karusell, gungor och volträcke till pergolor, bouleplan och utegym med olika träningsredskap.

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller och laddstolpar
  • Sedumtak
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Solceller och laddstolpar
  • Sedumtak
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Nyproduktion och nära till det mesta

När man bor i Södergården har man det mesta precis utanför dörren. Här ligger biograf, gym och bibliotek. Och bara några hundra meter från Södergården börjar Uddevalla centrum vilket innebär att man har ett ännu större utbud att tillgå. Här ligger mataffärer, shopping, restauranger och caféer. För att inte prata om närheten till bra kommunikationer. I området ligger även skolor för barn i alla åldrar. Parken förskola med sina tio avdelningar och Sommarhemsskolan F-9 ligger knappa kilometern bort.

Kontakt

Markus  Malmqvist

Markus Malmqvist

Mäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp