Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Fastighetsservice - välskött med fastighetsförvaltning från Riksbyggen

Fastighetsservice rör den dagliga tillsynen och skötseln av bostaden. Alltså allt det praktiska som sker på plats, i och runt omkring fastigheten och omfattar byggnaden, utemiljön och alla tekniska installationer.

Kontakta oss

Fastighetsservice är viktigt för att allt inom bostaden ska fungera som det ska och att den ser hel och ren ut.

Söker ni en förvaltningspartner som förstår hur en bostadsrättsförening fungerar är Riksbyggen ett självklart alternativ.
 Vi har förvaltat bostadsrättsföreningar i över 70 år och är idag en ledande specialist på området. Oavsett om det rör sig om den dagliga skötseln av fastigheten som trädgård och uteplats eller regelbunden tillsyn och reparationer när något har gått sönder. Med vår fastighetsjour är vi alltid bara ett samtal bort. Nyckeln till långsiktigt bra fastighetsservice är att vara omsorgsfull och närvarande. Föreningen kan välja totalförvaltningmen det går självklart också bra att välja ut endast de tjänster som är aktuella för just er förening.

Med Riksbyggens fastighetsskötsel håller vi din förening i toppskick

Vi vet att det krävs ett helhetstänk för att en bostadsrättsförening ska fungera väl. Det är lika viktigt med välskötta trapphus och markskötsel som att värmesystem hanteras på ett bra sätt. En väl underhållen fastighet är inte bara lämpligt för att skapa trivsel i er boendemiljö. Det är även en garanti för att huset ska uppfylla alla lagkrav och på sikt stiga i värde. Vi på Riksbyggen erbjuder experter inom varje område som ser till att trivseln och värdet av fastigheten ökar över tiden.

Med Riksbyggens fastighetsservice får du en löpande tillsyn där vi tar hand om dina byggnader, gårdar och tekniska installationer och ser till så att allt är i bästa tänkbara skick. Det kan handla om att se till så att fläktsystemet fungerar, hålla rent i trapphusen eller att sätta ut tulpanlökar i rätt tid så att ni har en fin rabatt på vårkanten. Och när det oförutsedda händer så är vår fastighetsjour aldrig mer än ett telefonsamtal bort. Vi finns här dygnet runt, året om.

Nedan kan du läsa om våra tjänster mer i detalj.

Riksbyggen har varit en medarrangör till BostadsrättsMässan i över tio år, har du idéer på vad du skulle vilja se eller höra på mässan så är du välkommen att mejla oss.

Utifrån era behov och önskemål sätter vi ihop en kombination av följande delar till er förening:

Hur kan vi hjälpa din förening?

 
 
 
 
 
Ulf Halvarsson
Affärs- och försäljningschef
Ange namn*
Ange e-post*
Ange telefonnummer*
Ange ort*

Jag vill veta mer om (minst ett val):

Vill du göra en felanmälan?

Har du fel i din lägenhet eller fastighet?

Gör en felanmälan

Söker du jobb eller praktik?

Vi vill alltid komma i kontakt med dig som är lite extra bra på det du gör.

Se alla lediga jobb