Få vardagssmarta erbjudanden direkt i Mitt Boende

Via boendeappen Mitt Boende får de boende i din bostadsrättsförening tillgång till vardagssmarta erbjudanden direkt i appen.

Läs om och ladda ner Mitt Boende

Veloproof

Stöldskyddsmärk din cykel

25% rabatt på Veoproof cykelmärkning. Användare av Mitt Boende betalar 199 kr (ord pris 249 kr). Engångskostnad - ingen årsavgift. 

Erbjudandet hittar du i appen Mitt Bodende
Our Green Car

Tillgång till elbil när du vill

  • Sveriges enda Bra Miljöval-märkta bilpool
  • Några av Sveriges lägsta hyrpriser
  • Högst kundomdöme i branschen enligt google reviews

Med rabattkoden, som du hittar i appen Mitt Boende,  får du abonnemanget Large utan kostnad (ord. pris 2 388 kr per år).

Synsam

Två fria månader på glasögonabonnemang

Med Synsams Lifestyle Abonnemang hyr du glasögon och linser till en fast månadskostnad, där ingår bland annat fria synundersökningar, glasbyten vid förändrad syn, kallelse till årliga synundersökningar samt möjligheten att byta ut en båge varje år. Erbjudandet hittar du i Mitt Boende.

Erbjudandet hittar du i appen Mitt Boende
Dryft

Alla hantverkstjänster under samma tak

Med Dryft får du hantverkstjänster inom allt från småfix till helrenoveringar. Tjänster i hela Stor-Stockholm och har erfarna snickare, målare, elektriker, rörmokare och plattsättare - anställda hos oss med kollektivavtal. Du får även kostnadsfri rådgivning och offert, för det ska vara tryggt och smidigt att renovera!

Erbjudandet hittar du i appen Mitt Boende.
Doktor24

Unika erbjudanden hos Doktor24

Unika erbjudanden hos Doktor24 som erbjuder tillgänglig och hållbar vård med patienten i fokus. Doktor24 en av Sveriges största digifysiska vårdgivare med en högt rankad patientapp som hanterar både lättakuta och kroniska besvär. Du kan få hjälp med de flesta besvär som hör livet till, allt från allergibesvär och urinvägsinfektion, till nedstämdhet och oro.

Erbjudandet hittar du i appen Mitt Boende.
Familjens jurist

Förmånliga erbjudanden på familjejuridiska tjänster

Familjens Jurist är inte som vilket företag som helst. De ägs av Fonus ekonomisk förening, som i sin tur ägs av sina medlemsorganisationer. Som medlem i Riksbyggen har du rätt till förmånliga erbjudanden när det kommer till familjejuridiska tjänster.

Erbjudandet hittar du i appen Mitt Boende.