Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Korseberg Fjärd

2 200 000–2 450 000 kr
Anmäl intresse

I Vänersborg finns ett par inflyttningsklara, yteffektiva lägenheter i olika storlekar och planlösningar. De flesta med sjöutsikt. Ett boende de flesta bara drömmer om — ett vardagsliv nära natur och vatten.

Fakta

Pris 2 200 000– 2 450 000 kr
Rum 3–4 rum och kök
Boarea 84–91 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • Förbrukning av varm- och kallvatten (mäts individuellt)
 • Förbrukning av hushållsel (mäts individuellt)
 • Av Brf vald fiberleverantör (bredband, grundutbud TV, avgift för fast telefoni)

Total kostnad för dessa driftskostnader ligger på mellan 500 - 1 200 kr/mån beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Vad används avgiften till

5 534–5 980 kr/mån
Våningar 5–7
Lägenheter 54
Status Försäljning pågår
Planering pågår
Säljstart
Vinter 2020
Byggstart
Mars 2021
Inredningsval
12 okt-9 nov 2021
Upplåtelse
September 2022
Inflyttningsklart
Dec 2022-Jan 2023

Bostadsrätter i Korseberg, Vänersborg

Hitta ditt nya boende i Korseberg Fjärd, vi har möjlighet att erbjuda några få lägenheter om 3-4 rum och kök på våning 2-4. Ett boende de flesta bara drömmer om — ett vardagsliv nära vatten. Välkommen till din nya verklighet!

Stort intresse

Intresset av att köpa nyproduktion i Korseberg är stort och anledningarna är många, men just närheten till natur och vatten gör det väldigt speciellt. Ni erbjuds ett generöst och modernt boende där arkitekterna har tagit tillvara på platsens kvaliteter; ljuset, utsikten och närheten till natur och stad. Välkommen till en sjönära verklighet.

I vår säljbroschyr kan du läsa om det mesta. I listan nedan eller lägenhetsväljaren hittar du vilka lägenheter som är lediga.
När du hittat din favorit kontakta mäklaren för att få mer info om inredningen i just den lägenheten.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra parkering utomhus. samtliga platser är förberedda för laddstolpar, men fråga vid intresse om det finns elbilsplatser lediga i dagsläget.

Solceller på taket

Du som köper en lägenhet här kommer även att ha tillgång till en stor gemensamhetslokal med kök och övernattningsmöjlighet i gästlägenhet. I Brf Korseberg Fjärd finns det olika typer av parkeringsplatser; både garage, carport och öppen parkering. Samtliga parkeringsplatser är förberedda för elbilsladdare och några parkeringsplatser är redan utrustade med laddstolpe vid inflyttningen. Stäm av med oss vad för parkeringsplats som finns ledig.

Det finns ett övergripande hållbarhetstänk kring huset, bland annat så kommer det certifieras enligt Miljöbyggnad nivå Silver, det kommer vara solceller på taket och elbilsladdare kommer installeras till ett antal platser. 

Bra kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta. Med bil går det snabbt och enkelt att ta sig till Trollhättan via E45 eller till Uddevalla via Riksväg 44. Busshållplats finns i området. Läget är också väldigt bra för de som föredrar att gå eller cykla.

Få tid över till livets viktiga saker

Det går inte att komma ifrån, att bo i en bostadsrätt är bekymmersfritt. Alla måsten är som bortblåsta. Har du tröttnat på husfix och helst vill slippa alla underhållsarbeten har du hittat hem. Du flyttar in i en ny och toppmodern lägenhet med alla bekvämligheter du kan önska dig. Dessutom, tänk på all tid du får över. Tid du kan lägga på sådant som verkligen är viktigt för dig.

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Sedumtak på komplementhusen
 • Möjlighet till laddstolpe
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Sedumtak på komplementhusen
 • Möjlighet till laddstolpe
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Bo i naturen, tre km till centrum

Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig.

Korseberg Fjärd är ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, nära grönska och natur. Här finns alla möjligheter till en aktiv fritid. På promenadavstånd från bostaden ligger Vassbotten och flera badplatser. Här kan du också fiska eller utöva vattensporter. Många uppskattar också närheten till Onsjö Golfklubbs 18-hålsbana.

I Vänersborgs pittoreska och charmiga centrum blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger, bra shopping, service, gatumusikanter och Vänerns inramning ger staden dess gemytliga identitet.

Anmäl intresse till Brf Korseberg Fjärd

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp