Nyproducerade bostadsrätter i Kungälv

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Kungälv. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Nyproduktion i Kongahäll

Kongahälla är en sprudlande och levande del av Kungälvs stad. Här bygger och förvaltar vi på Riksbyggen sammanlagt 330 nyproducerade bostadsrätter – fördelat på fyra kvarter av sammanlagt 11.

Här sidan kan du se hur området i Kungälv växer fram, vilka etapper som är klara och vilka som är på gång. På respektive etappsida kommer du att kunna läsa mer om de bostäder du är nyfiken på att köpa och anmäla ditt intresse.

Etapp 3 - Brf Kaprifolen

Försäljning pågår

Kvarter 6 är vår tredje etapp belägen närmast ICA Maxi i ett sydvästläge mot den nya parken. Som boende här har du närhet till köpcentrum och resecentrum och annat vad centrum kan erbjuda. Brf Kaprifolen kommer bestå av totalt 99 bostadsrättslägenheter.

Vi har gett klartecken för byggstart till vår entreprenör och fysisk byggstart skedde under hösten 2021. Försäljning pågår och vi har löpande visningar. Läs mer och se hur du anmäler dig till kommande visningar på projektsidan. Inflyttning planerad under början av 2024.

Läs mer om Brf Kaprifolen

Etapp 4 - Brf Humlen

Säljstart hösten 2023

Kvarter 3. Vår sista etapp i Kongahälla ligger i sydvästläge mot den nya parken. Här planerar vi för cirka 50 moderna lägenheter med hållbarhet i fokus. Lägenheterna kommer att vara i storlekarna 1-5 rum och kök. Det blir en urban oas för dig som vill ha nära till precis allt. Här lever drömmen om en bekväm vardag och aktiv fritid.

Läs mer om Brf Humlen

Etapp 2 - Bonum Brf Blåregnet och Brf Murgrönan

Slutsålt och inflyttat under 2020 och 2021

Etapp 1, Brf Vildvinet

Slutsålt och inflyttat under 2018
Karta Kaprifolen_EPI Herobild 1920x1080.jpg

Preliminär fakta Kongahälla

 • Boendeform: Bostadsrätt
 • Antal etapper och kvarter: 4
 • Antal lägenheter: cirka 330
 • Köpcenter/Coop: 50-250 meter
 • ICA Maxi: 100-300 meter
 • Resecenter/busshållplatser: 150-350 meter
 • Mimers Hus: 250-450 meter
 • Oasen sim- och ishall: 300-500 meter
 • Centrum: 300-500 meter
 • Parkering: Garageplats under gårdarna
 • Miljöbyggnad: Silver

Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss på mejl eller telefon.

Sälj- och Marknadsansvarig
Karin Ekström
Telefon: 0522-65 44 55
Mejla Karin

Inflyttningsklart

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Våra inflyttningsklara lägenheter

Trygghetslöftet

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp