Kommande
Kommande

Tullholmsviken

Anmäl intresse

Tullholmsviken som ska bli det nya bostadsområdet ligger i ett centralt läge, i Karlstad, som tidigare använts för industriändamål. Med sitt unika läge mellan Tullholmsvikens strand, den pågående stadsutvecklingen och Stadsträdgården har området alla möjligheter att bli en attraktiv stadsdel.

Fakta

Lägenheter 230
Status Kommande
Visningar

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar då vi är i en tidig fas i projektutvecklingen. Men anmäl intresse redan nu så får du löpande information och framförallt inbjudan till visningar och all information till säljstarten.

Det kommer mer information här ju närmare säljstart vi kommer, men insatser och månadsavgift blir klart först till säljstarten. Välkommen att kontakta säljansvarig om du har frågor eller funderingar!

 

Bostadsrätter i Tullholmsviken, Karlstad

Här ska det bli en stadsutveckling med en blandning av bostäder, verksamheter, service och strandpromenad. Det kommer att bli omkring 1000 nya bostäder när hela området står klart. I bottenplanen på många av husen finns möjlighet för olika verksamheter att etablera sig. Intill vattnet kommer det bli en slags torgyta med inslag av växtlighet och en gång- och cykelbana.

Riksbyggen har två av kvarteren och planeringen för dessa startar upp under våren 2022 och förhoppningsvis kan vi starta försäljningen av den första bostadsrättsföreningen under 2023 och en första inflyttning till området under årsskiftet 2025/2026.

Översikt Tullholmsviken

På den här sidan kan du se hur nya området i Karlstad växer fram utifrån Riksbyggens kvarter, vilka etapper som är klara och vilka som är på gång. Du kan även anmäla ditt intresse för att få mer information, via nyhetsbrev, allt eftersom första etappen växer fram.

Preliminär fakta Riksbyggen Tullholmsviken

Boendeform: Bostadsrätt
Antal kvarter: 2 och 2-4 etapper
Antal lägenheter: cirka 240
Service: Ny Coopbutik cirka 100 meter och Centrum och centralstation cirka 500 meter
Parkering: Garageplats under gårdarna Miljöbyggnad: Silver

Anmäl intresse till Tullholmsviken

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Susanne  Jonsson
Susanne Jonsson
Sälj- och marknadsansvarig 054-29 34 11
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp